Alha Alfa Foundation Booster

. Alha Alfa Foundation Booster Alha Alfa Foundation Booster dah mendarat uols. Fungsinya utk memudahkn kerja uols blend foundation for natural look & mempercepatkn penyerapan foundation ke dalam kulit, so foundation tu akan nmpak btol2 mcm your second skin!.. Hasilnya nanti your complexion will look glow & healthy, tak nampak fake or tebal. Itulah function […]

Maaez White Coffee

. Maaez White Coffee produk keluaran terbaru Sofieya Beauty Anda suka minum kopi? Nak kulit putih tapi tak boleh nak tinggal caffein? Maaez White Coffee adalah kopi whitening tanpa collagen yg berfungsi mencerahkan kulit & melembapkan kulit. Pendek kata, sambil menikmati kesedapan white coffee, sambil boleh merawat kulit uols. Best ke best? 5 Bahan Utama […]

Ohana Whitening Lotion Expert

. Ada yg nakkan kulit cerah, halus bersih tanpa jerawat & parut? Dgn Ohana Lotion boleh nampak perbezaan kulit uols dlm 1-2 minggu shja. Paling penting tiada pantang & kesan sampingan Apa Itu Ohana Whitening Lotion Expert? Ramai yang terdengar-dengar je pasal Ohana ni viral tapi tak tau Ohana ni apa kan? Serum ke? Supplement […]

Ainun Eye Beauty Premium

. Apa itu Eye Beauty Premium? Eye Beauty Premium adalah produk penjagaan mata digunakan dengan titis pada mata untuk membantu mereka yg menghadapi masalah mata sama ada masalah biasa atau kronik. Bahan kandungan Eye Beauty Premium adalah 100% natural iaitu dari gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano rawatan alkali serta ekstrak dari bahan2 semulajadi. […]

HERV Natural Skincare

. Siapa Peminat Korean Beauty? Suka Sangat Kan Cara Org Korea Jaga Kulit Muka? Memperkenalkan HERV Natural skincare, langkah permulaan kearah flawless glass skinz umpama wanita korea! 3 produk hot dari HERV Natural iaitu Brightening Oil Cleanser, Deep & Glow Exfoliator and Luxe Essence Advance. Nak glass skinz bersinar-sinar mcm retis korea? Uols gabung pakai […]

deina slimax fruit juice murah

Deina Slimax Fruit Juice

. Deina Slimax Fruit Juice supplement kurus yg dirumus dari 12 jenis buah buahan & herba terpilih. Ia mengandungi ekstrak Cranberry & Garcinia Cambogia yg memberikan kesan seawal 7 hari.┬áJus Deina bukan hanya boleh kuruskan badan, ia juga menyelesaikan masalah kitaran haid para wanita yg tak teratur & masalah tak datang period sehingga berbulan- bulan.Berpuluh […]