JM Advance Kopi Jerat Magika

kopi-jm-advance-kurus

Kopi Jerat Magika Advance Kini dengan formula baru Double Effect untuk kesan penurunan berat badan ketara

Dalam kopi JM Advance ni ada 4 bahan complete bagi banyak kelebihan kat kita.

  • Kopi hijau memang berfungsi untuk bakar lemak
  • Chia seed bagus sebab boleh mengenyangkan
  • Spirulina best sebab boleh rawat masalah kulit badan kita. Ada parut jangan risau. Cepat je sembuh
  • Hoodia ni bahan baru berfungsi untuk membantu selera makan kita. Craving makanan yang manis2 tak kan ada dah

 

founder-jm-advance-jura

Founder JM Advance pun amalkan tau . Sebab tu cantikk selalu. Dulu masa berat 80kg kak jura founder JM susah nak cari baju yang lawa2. Yela bila ada baju yang cantik saiz pulak takde. Sebelum keluarnya JM Advance ni kak jura tekad untuk konsisten test dulu sebab kalau takde hasil buat apa jual kat customer kan?
.
Selepas 2 bulan hasilnya sangat2 mengejutkan orang ramai terutama kawan2 & saudara mara. Daripada 80kg sekarang 58kg. Ramai yang start bertanya makan apa sampai kurus camni? JM Advance rahsianya

KELEBIHAN JM Advance :
💖 Membakar lemak 6 kali lebih cepat dan berkesan.
💖 4 Kali lebih berkesan untuk detox dan buang toksin dalam badan.
💖 Membantu mengawal selera makan dengan lebih berkesan
💖 Membantu mencerahkan dan melembabkan kulit.
💖 Membantu melancarkan peredaran darah.
💖 Membantu meningkatkan imunasi badan .
💖 Membantu mengurangkan tahap kolestrol dalam badan.
💖 Sesuai untuk lelaki dan perempuan seawal umur 12 tahun.
💖 Badan sentiasa bertenaga dan rasa kenyang sepanjang hari.

jerat-magika-side-effect

Berat dah 100kg lebih 😭 baju banyak dah tak muat, lemak2 dah tak boleh tutup, lutut & tumit dah start sakit, tiba2 doktor cakap korang ada kencing manis pula 😭. Ini la masanya kita bakar semua lemak tu. Jom start sekarang & azam 2020 nak kurrus!! 💪💪

Kopi hijau ini pantas bakar lemak. Minum 1 sachet tapi berpeluh macam buat kerja berat ye. Spirulina pula baik untuk kulit.
📌Mengandungi vitamin A, vitamin B-12, vitamin E, kalsium dan zat besi yang tinggi.
📌Merawat lingkaran hitam bawah mata
📌Bermanfaat untuk antipenuaan
📌Membantu kulit lebih cepat

kopi-hijau-jerat-magika

Siapa pernah perasan kalau berat kita terlebih-lebih mesti kulit kita akan kusam? Muka pun akan jadi gelap.

Bila badan gemok mesti ada masalah kat leher jadi hitam macam ada daki. Dah sental pun tetap ada. Tapi bila berat badan dah turun automatik daki tu pun akan hilang. Sape tak seronok kan kurus dapat, kulit pun cantik & glowing 😍

Bestnya minum kopi ni bukan berat badan je turun, perut buncit pun akan kempis sekali, lemak2 kat peha & lengan tu pun senang2 je kecut tau.

KELEBIHAN JM Advance ~

1. Minum sehari sekali
2. Kesan 2x ganda
3. Formula Hoodia + Kopi Hijau
4. Tidak rasa kopi, sedap rasa lemak dan manis
5. Membakar lemak dengan pantas
6. Menurunkan berat badan dalam masa 7 hari
7. Melawaskan pencernaan
8. Tidak sakit perut
9. Membantu mengawal diet seharian tanpa berlapar

10. Mengenyangkan perut hampir 7 jam

CARA GUNA ⤵
❄ Bancuh satu sachet JM Advance bersama 1 cawan air panas atau air suam.
❄ Sapu losyen bakar lemak di sekitar perut

TESTIMONI KOPI JERAT MAGIKA JM ADVANCE

jerat magika berkesan jerat magika review jm advance kopi kurus kopi kurus magika kurus lepas minum jerat magika minum jm advance testimoni jerat magika