Cubremi Liquid Foundation Flawless

cubremi berkesan

Antara kod medium dan light mana jadi pilihan korang ??
Foundation yg full coverege. Memang akan tutup habis parut cela yg ada kat muka tau.

Fungsi bahan utama dlm Cubremi Liquid Foundation Flawless :

Vitamin C
– Mencerahkan kulit
– Melembabkan kulit wajah

Vitamin E
– Memudarkan parut jerawat
– Membantu menghilangkan garis halus

Argan Oil
– Membantu mengecilkan liang pori
– Membantu mengecutkan jerawat
– Menghasilkan makeup tahan lama & glowing

SPF 35
– melindungi kulit dari sinaran matahari

 

cubremi light medium

swatches cubremi liquid foundation

Pakai Cubremi je tapi dah flawless habis macam pakai foundation mahal
.
Ada 2 pilihan kod :

Light
Medium

KEISTIMEWAAN CUBREMI LIQUID FOUNDATION:

  • Full coverage
  • Tak bercapuk & Tak berminyak
  • Tak perlu pakai bedak
  • Rasa ringan di wajah
  • Kesan pelembab yg tahan lama
  • Memberikan kulit wajah glowing & flawless serta memutihkan
  • Menutup parut/ bekas lubang/ jeragat
  • Membantu melindungi kulit daripada sinaran UV yg berbahaya
  • Mempunyai Extract Vit C & Vit E untuk merawat kulit wajah
  • Mempunyai Argan Oil untuk melembabkan kulit wajah
  • Mesra wudhuk & mesra solat

.

sebelum selepas

cantikk sangat. Parut2 kat muka pun boleh cover

Lawanyaa effect pakai Cubremi liquid foundation flawless. Muka dibelai belai manja dgn argan oil. Nampak smooth. Makin lama makin glowing sampai silauuu orang sebelah. Ouchh!

Yg nie cubremi foundation jenis liquid tau.. Sekali pakai pasti jatuh cintaaaa..Yg dah cuba mestilah dah tahu ringan je kat muka, tak melekit,tak berminyak dan tak bercampuk

Tekstur foundation ni sangat2 ringan dan lembut je bila dap2 kat muka.. Macam rase tak pakai apa2 tau!!
Semakin berpeluh semakin gLowing.. Cubremi foundation liquid ni takkan pernah mengecewakan si pemakai cayalaahhh. Parut besar2 pun boleh cover ringan sangat kat muka. Glowing dia tu fuhhh macam di edit2 tau padahal original.

cubremi lulus kkm

Cubremi Lulus KKM

cubremi light medium

Cubremi liquid foundation ni ada SPF 35….So tak payah lah takutĀ² bile kena sunburn.
Bila skin korang berpeluh dan pecah minyak makin glowing wing dan tak bercapuk tak berminyak langsung.i like
.
Apa Yg Bestnya dengan CUBREMI LIQUID FOUNDATION ?
.
Melawan garis halus & tanda penuaan
Melindungi kulit dari sinaran matahari
Sesuai untuk semua jenis kulit
Mengurangkan penampilan pori pori terbuka
Teksture lebih ringan & mudah digunakan
Anti rekahan & Melembapkan kulit
Mudah disapu rata (blending)
Kemasan akhir yg bercahaya (glowing finishing)
Kalis air (maintain je walau berendam or menyelam)
Mudah dibersihkan..pakai tisu basah sahaja pun boleh

 

TESTIMONI CUBREMI LIQUID FOUNDATION

cubremi foundation liquid review

cubremi foundation tahan lama

review cubremi foundation

sebelum selepas

testimoni cubremi liquid foundation

stokis agent cubremi liquid foundation