AuraWhite Chocolate

 
Nikmati Pencerahan Kulit Berganda Dalam Kelazatan Coklat!
wow.. Aura White Chocolate Indulgence..nikmat yang benar2 menggoda..
 
CERAH, CANTIK & GEBU DENGAN 
AURAWHITE CHOCOLATE INDULGENCE!
– Diformulasikan dari coklat gelap (dark) 100%  bijian koko organik, di proses dengan teknologi nano di mana apabila dibancuh ia tidak berketul2, membolehkan penyerapan nutrisi secara optimum oleh pada tubuh.
– Flavonoid dalam coklat merupakan agen antioksidan yang kuat dan efektif untuk melindungi tubuh badan dari penyakit-penyakit degeneratif. Ia juga membantu menjaga jaringan kolagen dan mengurangi kerosakan kulit akibat sinar matahari dan persekitaran.
– Minuman lazat berkhasiat ini selain berperisa coklat yang mewah dan penuh nikmat, ia juga tinggi kandungan protein, kaya nutrisi, tiada gula atau pewarna tambahan. Kesemua bahan terbaik di gabungkan untuk membantu kecantikan dan kesihatan anda dari hujung rambut hingga kaki.
 
 
 
KANDUNGAN UTAMA AURACHOC
 
* Dark Chocolate
* Tilapia Collagen
* Omega 3 Salmon Fish
* L-Glutathione
* Co Enzyme Q10
* Pearl Powder
* Hyaluronic Acid (HA)
* Pitera
* Multivitamin
* dan bahan2 terpilih yang 20 kali lebih kandungan antioksidan!

 

 
 
KEISTIMEWAAN AURA WHITE CHOCOLATE 1,000,000MG – 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 bulan -memulihkan kulit rosak, berparut, kusan dan bermasalah – menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab – mengurangi kedutan dan garis2 halus -mengecilkan pori2 kulit -menguat dan mencantikan kuku dan rambut -meningkatkan sistem imunisasi badan mengurangi radikal bebas dan toksin didalam badan -mengatasi masalah jerawat dan jeragat -mengurangi sakit radang/sendi -mengandungi prebioti dan 5kali stem sel -sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi -membekalkan tenaga optimum sepanjang hari -mengurangkan kolestrol -menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit -meningkatkan kualiti tidur -sesuai utk lelaki dan perempuan 
CARA PENGAMBILAN
Disaran mengambil AURAWHITE CHOC pada waktu pagi untuk permulaan hari yang lebih aktif dan bertenaga. Manakala AURA WHITE PERISA LEMON BERRY 900,000MG diminum pada waktu malam untuk keberkesanan lebih hebat!
 
Bancuh dengan air sejuk untuk rasa yang ummphh.. terlajak lazat!
Sesuai untuk lelaki & wanita.
 
NAK LAGI HEBAT?
AURACHOC KINI DIDATANGKAN DENGAN
=> AURASHINE <= 
PERCUMA!
Booster Bio Pencerahan Aurawhite!

150