padam parut essence creampadam parut essence cream

Padam Parut Essence Cream

RM47.00RM52.00

Clear
SKU: N/A Category:

Description

Ada masalah parut seperti dibawah?

 

  • Parut jerawat
  • Parut accident
  • Parut kudis
  • Parut demam campak

 

Muka berlubang & berkawah sebab parut jerawat sampai tepek 1 inci bedak pun masih tak dapat cover?

 

Hmm..Kalau dah sampai tahap tu, korang kena rawat jugak bekas parut yg dah bertapak kat muka.
Jom cuba Krim padam parut.

 

Apa tu Padam Parut Essence Cream?

 

Padam Parut Essence Cream adalah krim penjagaan wajah yang berkesan menghapuskan parut & cela diwajah seawal 5 hari.

Kesannya efektif seperti rawatan laser. Tak perlu injection, tak perlu ambil supplement.

100% selamat & halal

 

Semua settle dengan krim PADAM PARUT
“Best sangat DENGAN PADAM PARUT essence cream ni, cubalah try dekat semua JENIS PARUT BOLEH HILANG”

 

Biasanya masalah jerawat ni mula start seawal remaja. Dah banyak cara kan yg korang buat untuk hilangkan parut tapi semua tak berjaya. Dengan Padam Parut, Harini mula pakai, esok dah start pudar sikit demi sikit. Bekas parut baru & lama pun boleh hilang, tapi yg penting mesti rajin pakai. Baru betul betul padam.

 

Kebaikan Padam Parut Essence Cream

 

  • Kesan parut & cela hilang seawal 5 hari
  • Memudarkan jerawat & jeragat
  • Anti penuaan kulit wajah
  • Membuatkan kulit lembut & bermaya
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Menjadikan kulit muka semakin gebu

 

Cara Pakai Padam Parut Essence Cream

 

  1. Pastikan kulit muka bersih dari make up/ kotoran
  2. Calit sedikit krim padam parut & sapukan 2x sehari pada kawasan berparut

 

 

📦 INFO POSTAGE

.

– Payment sebelum jam 1 tengahari akan diposkan pada hari yang sama

– Payment selepas jam 1 tengahari akan diposkan keesokan hari bekerja

– Tracking no. akan diupdate malam selepas pos

– Parcel sampai dalam tempoh :
🚚 1-3 hari (semenanjung)
🚚 2-4 hari (sabah, sarawak, labuan)
mengikut kecekapan poslaju

 

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr