Latest Posts

scrub district

Scrub District Viral

February 22, 2018 | No Comments

. Scrub District Viral No.1 Whitening Facial Scrub Nak cerahkan kulit? Hilangkan parut? Kena rajin sental kulit tu. Nak sental dgn apa? Scrub District Viral la uolls. Scrub ni bessst sangat & tak sama dengan scrub yg lain tau. Mencuci muka je tak cukup, scrubbing penting untuk membersihkan liang pori supaya kulit uolls licin & flawless. […]

Read more »
dms viral berkesan1

DMS Viral Skincare

February 7, 2018 | No Comments

. Tengah mencari skincare yang sesuai dengan kulit anda? Dah bosan cuba produk skincare lain tapi kesannya lambat? Nak kulit macam retis korea dgn produk muslim & mampu milik? Jom cuba DMS Viral iaitu produk paling hangat masa kini dari DMS360 DMS Viral Skincare dirumus khas dengan formulasi yg berteknologi tinggi dengan 100% dari bahan […]

Read more »
DOLLITA BEAUTE SERUM HALAL

Dollita Beaute Serum Mask

January 30, 2018 | No Comments

. Rahsia Kulit Siti Sarah Makin Licin, Cantik & Gebu Rupa-rupanya Siti Sarah Gunakan Dollita Serum dalam diam! Apa itu Dollita Beaute Organic Serum Mask? Dollita Beaute Organic adalah Serum muka yang berfungsi sebagai Mask. Ia dipakai untuk merawat & melindungi kulit muka sepanjang malam & boleh dibilas keesokan harinya. Dollita Beaute Serum ada bahan […]

Read more »
ephyra lips cream to matte lip colour

Ephyra Lips Matte

January 18, 2018 | No Comments

. Selepas kejayaan Ephyra Skincare Series, kini Ephyra nak letopkan dunia make up pulak & muncul dengan 1 produk baru iaitu Ephyra Lips Matte Apa itu Ephyra Lips Matte? Ephyra cream to matte lip color adalah lipstick matte yang pigmented, bertekstur ringan tapi tak kering sangat seperti lipstick matte yang lain. Memang berbeza. Ephyra Lips […]

Read more »
shalicious beauty foundation harga

Shalicious Beauty Foundation

January 12, 2018 | No Comments

. Kalau Beauty Secret utk cantikkan kulit dari dalam, Shalicious Foundation pula jadikan kulit 2x ganda lagi flawless! Apa Itu Shalicious Foundation? Shalicious Beauty Foundation adalah foundation yang memberikan kelembapan pada wajah, mencantik & menyekatakan tona kulit wajah. Ada 8 kebaikan dalam 1 botol Foundation ni. Uols sapu sekali je, sampai petang dia stay terletak […]

Read more »

Doll Doll Stick Eyeshadow by Famirafaa

January 9, 2018 | No Comments

. Apa itu Doll Doll Stick Eyeshadow? Doll Doll Eyeshadow by Famirafaa adalah eyeshadow Stick pertama yang paling senang untuk digunakan di malaysia. Sangat handy dengan color eyeshadow yg cantik & natural, sesuai untuk uolls yg busy, tak sempat nak ambik masa lama utk mekap. Doll Doll Stick Eyeshadow hanya perlu disapukan pada kelopak mata […]

Read more »