Susu MomeGojes

. Bila dengar je susu kambing mesti fikir…”euww.. Baunya hamis, tak sedap”. Tapi cuba terai dulu susu kambing MomeGojes. Alhamdulillah ramai yg cakap 100% tiada bau hamis, rasanya pula sedap boleh ketagih, bila minum cepat rasa kenyang. Susu MomeGojes Ada 2 perisa yang lazat iaitu coklat & strawberry. Kenapa Susu Kambing MomeGojes? Mengikut kajian susu kambing […]

qeesna serum booster review

Qeesna Serum Booster

. Ramai yg cari serum booster anti jeragat & jerawat kan? Sekarang uols hanya perlu sapu Qeesna Serum 2x sehari Tiada lagi.. Jerawat Jeragat Parut Kulit kusam Qeesna Serum Booster menggunakan Geno White technology iaitu teknologi terbaru dalam bidang skincare. Ia sejenis “Smart Peptide” yg membantu mengawal penghasilan melanin aktif di kulit kita. Teknologi Geno […]

okaya instant powder ori

Okaya Instant Powder

. Setiap keluaran terbaru Okaya mesti viral kan?? Wowww!! adik beradik Okaya semua mengganas ni.. aduduu sekarang instant powder pulak orang pakat cari. Kalau uols nak tau sekarang ada yang terbaru, ter-hot & pelengkap makeup uolls iaitu Okaya Instant Powder. Apa itu Okaya Instant Powder? Okaya Instant Powder adalah bedak compact yang menggabungkan fungsi 2 […]

puretox es mist original

Puretox Es Mist

. Apa itu Puretox Es Mist? Puretox Es Mist adalah spray mist yang berfungsi untuk menyahtoksin segala bahan kimia berbahaya yang meresap di kulit muka kita @ dgn kata lain detox kulit. Detox sangat bagus utk kulit kerana ia menyingkirkan segala racun, merkuri & kotoran yg datang dari produk skincare sebelom ini @ dari makeup […]

Trudolly By Fazura

. Trudolly by Fazura : Detox Pro & Beauty Booster set Uols!! Fazura nak dedahkan rahsia ni mcm mana kulit dia nampak flawless walaupun tanpa mekap! Ramai yg tertanya-tanya apa rahsia fazura tak mekap pon boleh nampak fresh, gebu, peloles, kulit halus mulus gitu. Rahsianya Trudolly! Trudolly Detox Pro & Beauty Booster adalah supplement yg […]

OKAYA LIQUID FOUNDATION ORIGINAL

Okaya Liquid Foundation

. Korang peminat Okaya Cream To Powder Foundation? Nak tau tak sekarang ni Okaya dah lancarkan 1 lagi produk baru iaitu Okaya Liquid Foundation. Kalau ada antara uols yg tak berapa suka Okaya cream to powder foundation sbb ada 1 shade je, sekarang produk baru Okaya iaitu Okaya Liquid Foundation datang dengan 3 shade iaitu […]