Latest Posts

colourpop-ultra-matte-lips-review

Colourpop Ultra Matte Lip

December 28, 2017 | No Comments

. Sebut je Colourpop mesti ramai yg dah tau kan?? Dah lama femes kat insta. Hat ni kita nak pemeskan pulak dia kat blog cantikbelaka. Kepada siapa yg tak tau, Colourpop ni 100% online make up brand hokeh. Mmg tak dak kedai offline & takde jual kt mall @ tepi2 jalan. Colourpop brand yg agak […]

Read more »

Dyxy Mascara

December 11, 2017 | No Comments

. Korang, Dyxy Mascara now is in the houseeee!! Wow wow wow.. Set make up Dyxy yg femes tu sekarang dah ade mascara sendiri dah. Apa beza mascara Dyxy ni berbanding mascara lain? Apa yang buatkan Dyxy lovers ternanti-nanti kemunculan mascara ohsemm ni? Jom baca kat bawah apa yang best sangat Mascara ni.. Keistimewaan Dyxy […]

Read more »
okaya eyebrow gel halal

Okaya Eyebrow Gel

November 30, 2017 | No Comments

. Suka Lukis Kening Tapi Most Of The Time Tak Menjadi? Jeles Tengok Member Punya ‘Eyebrow On Point’ @ ‘Eyebrow On Fleek’ ? Teng teng teng.. Perkenalkan Eyebrow Gel by Okaya. 1 lagi produk hebat daripada Okaya selepas viralnya Okaya foundation yang buat kulit uolls cun melecun tu.. Okaya Eyebrow Gel diformulasi khas untuk make […]

Read more »

Hermonex Malaysia

November 24, 2017 | No Comments

. Untuk Wanita yang Dah Berkahwin Sahaja Nak Body Solid, Montok & Ketat? Jom Berhermonex! Apa itu Hermonex? Hermonex adalah minuman formulasi coklat + herba terbaik untuk para isteri yang nak pikat hati suami balik supaya makin rapat & makin sayang. Kalau korang belum kawin jangan nak cuba2 pulak..Tak sesuai, ianya khas untuk para isteri […]

Read more »
dolly v shape

Dolly V Shape Mask

November 22, 2017 | No Comments

. Zaman sekarang ni ramai sangat yg berlumba-lumba nak cantik kan? Tambah-tambah bila ada macam2 jenis produk yg boleh bantu upgrade penampilan diri uolls..Lagilah sakan nak melawa. Betul tak? Ok, harini meh kita story sikit pasal produk Dolly V Shape Mask yang katanya boleh meruncingkan dagu…Ye ke tak tu? Teruskan membaca…Hehehe.. Apa itu Dolly V […]

Read more »
lentik dara

Jus Lentik Dara

November 13, 2017 | No Comments

. Jom Cantikkan kulit, Slim & Sihatkan Body Jus Lentik Dara Perfect Slim & Skin Whitening Pakej lengkap 3 dalam 1! Kenapa nak bazirkan duit uolls beli 3-4 supplement kalau 1 supplement dah cukup? Jus Lentik Dara adalah formulasi terbaik untuk anda yg nak kurus dalam masa singkat. Jus Lentik Dara dirumus dari bahan semulajadi terbaik […]

Read more »