Latest Posts

Sabun Pewitt

July 21, 2015 | No Comments

  Wow!! Ramuan kayu manis & cengkih boleh kecut dan hilangkan Jerawat??!   Ehh..bahan2 ni pun ade tau dalam sabun pewitt… dan kami turut mndapat respons yg banyak mengatakan pewitt soap sgt2 efektif!!   Haa…Uolls pernah dengar tak sabun pewitt??    Ni antara feedback mereka yg dah menggunakannya…. “Wahh…memang tak rugi cuba sabun pewitt ni!!” […]

Read more »

GlutaCaps

June 27, 2015 | No Comments

“Ingatkan muka je putih, Lepas ambil Glutacaps, Satu badan Putih!”   Nak kan kulit muka 1, 2 atau 3 tona lebih cerah??! Kulit cerah, segar, putih bersih dan yg paling penting tak perlu mekap tebal pun nampak cantik natural je! Glutacaps adalah produk pemutihan kulit yg selamat digunakan & keberkesanannya dibuktikan. Inilah produk yg anda cari2 selama […]

Read more »

Juwita Foundation

June 15, 2015 | No Comments

  Anda pernah dengar tak foundation yg berasaskan air??  Ya! Juwita foundation adalah water-based foundation.       Ehh?? Apa tu?  Ok, bagi yg first time dengar, meh kami nak bagitau uolls water-based foundation ni ialah foundation yg mudah dicuci & mesra solat…   Ingat Juwita Foundation, ingat CANTIK SENANG DIPAKAI!   Juwita Divine Sexy Foundation […]

Read more »

Izeara 6 Inch Serum

June 11, 2015 | No Comments

WOAH, ENOT BERJAYA KURANGKAN BERAT 28 KG DALAM 35 Hari je?   Uh-Maay-Zing!   Seriously macam tak percaye je kan, hanya sapu2 je pon boleh kurus… ye ke? Ke gimmick aje?   Enot sendiri dah buktikan Izeara 6 Inch Serum ni memang Powerful & Berkesan…   Kenapa diberi nama Izeara 6 inch serum?? Sebab pinggang uolls […]

Read more »

VS Lip Glow

June 7, 2015 | No Comments

  Anda ada masalah bibir kering? Bibir sering merekah ataupun luka? Bengkak akibat bahan kimia dalam lipstick?   Uolls tau tak kebanyakan lipstick ada mengandungi bahan kimia iaitu lead @ plumbum yang boleh menjadi penyebab kepada kanser  So uolls kenalah berhati-hati dalam memilih lipstick n paling bagus cari & guna lipstick yang dirumus dari bahan […]

Read more »

Manja Sireh

June 6, 2015 | No Comments

  Masalah keputihan, Miss V gatal2 & bau yg  kurang menyenangkan sering mengganggu anda?   Hubungan bersama suami terjejas disebabkan ini?? Nak solution yg MUDAH, MURAH, BERKESAN dan sangat berbaloi? Penjagaan Miss V TERBAIK    Manja Sireh hygiene wash   BEBASKAN DIRI DARI MASALAH BAHAGIAN SULIT DGN 1× PAM!   Gatal2 & keputihan?   Bau […]

Read more »