Latest Posts

puretox es mist original

Puretox Es Mist

July 5, 2018 | No Comments

. Apa itu Puretox Es Mist? Puretox Es Mist adalah spray mist yang berfungsi untuk menyahtoksin segala bahan kimia berbahaya yang meresap di kulit muka kita @ dgn kata lain detox kulit. Detox sangat bagus utk kulit kerana ia menyingkirkan segala racun, merkuri & kotoran yg datang dari produk skincare sebelom ini @ dari makeup […]

Read more »

Trudolly By Fazura

June 28, 2018 | No Comments

. Trudolly by Fazura : Detox Pro & Beauty Booster set Uols!! Fazura nak dedahkan rahsia ni mcm mana kulit dia nampak flawless walaupun tanpa mekap! Ramai yg tertanya-tanya apa rahsia fazura tak mekap pon boleh nampak fresh, gebu, peloles, kulit halus mulus gitu. Rahsianya Trudolly! Trudolly Detox Pro & Beauty Booster adalah supplement yg […]

Read more »
OKAYA LIQUID FOUNDATION ORIGINAL

Okaya Liquid Foundation

June 4, 2018 | No Comments

. Korang peminat Okaya Cream To Powder Foundation? Nak tau tak sekarang ni Okaya dah lancarkan 1 lagi produk baru iaitu Okaya Liquid Foundation. Kalau ada antara uols yg tak berapa suka Okaya cream to powder foundation sbb ada 1 shade je, sekarang produk baru Okaya iaitu Okaya Liquid Foundation datang dengan 3 shade iaitu […]

Read more »
trulooks ori

Trulooks Tinted Moisturizer

May 18, 2018 | No Comments

. Trulooks Tinted Moisturizer Primer Foundation No.1 Dalam Malaysia Yang Menjadi Pilihan MUA! Apa itu Tinted Moisturizer? Beberapa pengasas kosmetik antarabangsa mengatakan ianya seperti bb cream tetapi bertekstur ringan & lebih nipis berbanding foundation. Kelebihan Tinted Moisturizer ianya bukan sahaja menyekatakan lapisan tona kulit malah ia memberikan penjagaan & perlindungan kepada kulit wajah. Bahan kandungan dalam […]

Read more »
alha alfa spray

Alha Alfa Makeup Spray

April 25, 2018 | No Comments

. Makeup Primer & Finishing Spray Viral No. 1 di Malaysia sudah pun landing! Yay! Syoknya spray make up by Alha Alfa ni dah pun landing di cantik belaka. Pasti bakal landing di hati uolls jugak tau! Sebelum tu… untuk uols yg tak berapa jelas fungsi primer & Finishing spray ni meh hakak nak explain.. […]

Read more »
alha alfa

Alha Alfa Foundation

April 15, 2018 | No Comments

. Korang Uolls Makeup Lovers ni kenal tak Alha Alfa? Kalau yg masih belum kenal meh kami nak perkenalkan. Alha Alfa ini adalah makeup artis yang popular & meningkat naik diseluruh pelosok tanah air. Tengok je instagram Alha Alfa memang banyak retis2 yg gunakan khidmat makeupnya. Kualiti hasil kerja solekannya sangat cantik & flawless hokehh […]

Read more »