Latest Posts

Maaez White Coffee

December 28, 2018 | No Comments

. Maaez White Coffee produk keluaran terbaru Sofieya Beauty Anda suka minum kopi? Nak kulit putih tapi tak boleh nak tinggal caffein? Maaez White Coffee adalah kopi whitening tanpa collagen yg berfungsi mencerahkan kulit & melembapkan kulit. Pendek kata, sambil menikmati kesedapan white coffee, sambil boleh merawat kulit uols. Best ke best? 5 Bahan Utama […]

Read more »
ohana lotion hq

Ohana Whitening Lotion Expert

December 24, 2018 | No Comments

. Ada yg nakkan kulit cerah, halus bersih tanpa jerawat & parut? Dgn Ohana Lotion boleh nampak perbezaan kulit uols dlm 1-2 minggu shja. Paling penting tiada pantang & kesan sampingan Apa Itu Ohana Whitening Lotion Expert? Ramai yang terdengar-dengar je pasal Ohana ni viral tapi tak tau Ohana ni apa kan? Serum ke? Supplement […]

Read more »
eye beauty premium

Ainun Eye Beauty Premium

November 15, 2018 | No Comments

. Apa itu Eye Beauty Premium? Eye Beauty Premium adalah produk penjagaan mata digunakan dengan titis pada mata untuk membantu mereka yg menghadapi masalah mata sama ada masalah biasa atau kronik. Bahan kandungan Eye Beauty Premium adalah 100% natural iaitu dari gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano rawatan alkali serta ekstrak dari bahan2 semulajadi. […]

Read more »

Choco Fit Coklat Kurus

October 31, 2018 | No Comments

. Anda nak kurus tapi takde masa nak exercise? Nak kurus tapi nak makan sedap, tak nak berlapar? Nak kurus secara sihat? Boleh, Choco Fit kan ada! Apa itu Choco Fit Coklat Kurus? Choco Fit Coklat Kurus adalah minuman berperisa coklat belgium yg sangat berkesan dalam menyingkirkan lemak berlebihan yg tak diperlukan oleh badan. ChocoFit bantu […]

Read more »
herv deep & glow exfoliator

HERV Natural Skincare

October 18, 2018 | No Comments

. Siapa Peminat Korean Beauty? Suka Sangat Kan Cara Org Korea Jaga Kulit Muka? Memperkenalkan HERV Natural skincare, langkah permulaan kearah flawless glass skinz umpama wanita korea! 3 produk hot dari HERV Natural iaitu Brightening Oil Cleanser, Deep & Glow Exfoliator and Luxe Essence Advance. Nak glass skinz bersinar-sinar mcm retis korea? Uols gabung pakai […]

Read more »
deina slimax fruit juice murah

Deina Slimax Fruit Juice

September 24, 2018 | No Comments

. Deina Slimax Fruit Juice supplement kurus yg dirumus dari 12 jenis buah buahan & herba terpilih. Ia mengandungi ekstrak Cranberry & Garcinia Cambogia yg memberikan kesan seawal 7 hari. Jus Deina bukan hanya boleh kuruskan badan, ia juga menyelesaikan masalah kitaran haid para wanita yg tak teratur & masalah tak datang period sehingga berbulan- bulan.Berpuluh […]

Read more »