Latest Posts

original skin booster serum

Alha Alfa Skin Booster Serum

March 14, 2019 | No Comments

. Alha Alfa Skin Booster Serum Skin Booster Serum ini dipakai sebelum makeup. Boleh kata macam treatment primer juga. Ia buatkan makeup anda lebih flawless dgn menjadikan kulit lebih bersedia untuk menerima sapuan foundation pada kulit wajah. Ia turut merawat kulit wajah bermasalah dalam masa yg sama Bahan kandungan Alha Alfa Skin Booster Serum Titanium […]

Read more »
booster foundation

Alha Alfa Foundation Booster

March 1, 2019 | No Comments

. Alha Alfa Foundation Booster Alha Alfa Foundation Booster dah mendarat uols. Fungsinya utk memudahkn kerja uols blend foundation for natural look & mempercepatkn penyerapan foundation ke dalam kulit, so foundation tu akan nmpak btol2 mcm your second skin!.. Hasilnya nanti your complexion will look glow & healthy, tak nampak fake or tebal. Itulah function […]

Read more »

Maaez White Coffee

December 28, 2018 | No Comments

. Maaez White Coffee produk keluaran terbaru Sofieya Beauty Anda suka minum kopi? Nak kulit putih tapi tak boleh nak tinggal caffein? Maaez White Coffee adalah kopi whitening tanpa collagen yg berfungsi mencerahkan kulit & melembapkan kulit. Pendek kata, sambil menikmati kesedapan white coffee, sambil boleh merawat kulit uols. Best ke best? 5 Bahan Utama […]

Read more »
ohana lotion hq

Ohana Whitening Lotion Expert

December 24, 2018 | No Comments

. Ada yg nakkan kulit cerah, halus bersih tanpa jerawat & parut? Dgn Ohana Lotion boleh nampak perbezaan kulit uols dlm 1-2 minggu shja. Paling penting tiada pantang & kesan sampingan Apa Itu Ohana Whitening Lotion Expert? Ramai yang terdengar-dengar je pasal Ohana ni viral tapi tak tau Ohana ni apa kan? Serum ke? Supplement […]

Read more »
eye beauty premium

Ainun Eye Beauty Premium

November 15, 2018 | No Comments

. Apa itu Eye Beauty Premium? Eye Beauty Premium adalah produk penjagaan mata digunakan dengan titis pada mata untuk membantu mereka yg menghadapi masalah mata sama ada masalah biasa atau kronik. Bahan kandungan Eye Beauty Premium adalah 100% natural iaitu dari gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano rawatan alkali serta ekstrak dari bahan2 semulajadi. […]

Read more »
herv deep & glow exfoliator

HERV Natural Skincare

October 18, 2018 | No Comments

. Siapa Peminat Korean Beauty? Suka Sangat Kan Cara Org Korea Jaga Kulit Muka? Memperkenalkan HERV Natural skincare, langkah permulaan kearah flawless glass skinz umpama wanita korea! 3 produk hot dari HERV Natural iaitu Brightening Oil Cleanser, Deep & Glow Exfoliator and Luxe Essence Advance. Nak glass skinz bersinar-sinar mcm retis korea? Uols gabung pakai […]

Read more »