vdolly

VDolly By Fazura

. VDolly by Fazura Dari Wanita Untuk Wanita Akhirnya atas permintaan ramai, Vdolly by fazura telah dilancarkan secara rasminya setelah kejayaan Trudolly di pasaran. Vdolly by Fazura adalah jamu moden berbentuk tablet kunyah yg berfungsi untuk meningkatkan kesihatan dalaman wanita, terutama dibahagian intim. VDolly by Fazura adalah produk penjagaan dalaman berasaskan bahan unik Shatavari yang […]

Read More »

combo vitamin c annona

Vitamin C Serum Annona

. Tahukah anda Vitamin C boleh menghilangkan kedutan kulit muka, menghapuskan jeragat & mencerahkan kulit? Perempuan dgn keinginan nak cantik ni memang tak dapat dipisahkan. Muka dah cantik tapi selalu pulak spoiled dengan masalah kulit. Antaranya : Kulit berkedut akibat tua sebelum usia Parut baru & lama Masalah liang pori terbuka Jeragat nipis & tebal […]

Read More »

vevious ultra correction serum kkm

Vevious Ultra Correction Serum

. Anda Serius Nak Mekap Cantik & Tahan Lama? Jom Flawless dgn Vevious Ultra Correction Serum ! “Sekali calit terus tak nak tinggalkan Vevious Serum ni” Kami dah cakap Vevious Serum ni memang hebat! Sebab tulah serum ni popular & jadi feveret ramai orang coz effectnya yg sangat umphh~ Kalau anda yg kaki make up tu confirm […]

Read More »

Vcare Foundation

Anda Mencari Foundation yg Sesuai? Rata, Tahan Lama & Tak Bercapuk? Vcare Foundation boleh bantu anda untuk cover cela dgn perfect sepantas 5 saat! Kecil-Kecil Cili Padi.. Feedback Pun Banyak~ Vcare Foundation boleh tutup semua parut dimuka Makin lama pakai, muka makin glowing sekata Mekap Lebih natural, gebu gebass giteww Bahan aloevera & argan oil […]

Read More »

V Shape Hi Bee-Venom

Anda Nak Kecilkan Pipi yg Tembam? Mahukan Dagu yg Runcing? V Shape Hi-Bee Venom Produk pelangsing pipi diformulasi khas utk anda yg idamkan raut wajah runcing & nampak muda dari usia   Alamak…Badan Kurus, Pipi Tembam ! Ada tak uolls yang berpipi tembam ni rasa kurang keyakinan diri dgn penampilan?  Sebabnya timbul rasa kurang cantik… […]

Read More »

VS Lip Glow

  Anda ada masalah bibir kering? Bibir sering merekah ataupun luka? Bengkak akibat bahan kimia dalam lipstick?   Uolls tau tak kebanyakan lipstick ada mengandungi bahan kimia iaitu lead @ plumbum yang boleh menjadi penyebab kepada kanser  So uolls kenalah berhati-hati dalam memilih lipstick n paling bagus cari & guna lipstick yang dirumus dari bahan […]

Read More »