Susu MomeGojes

. Bila dengar je susu kambing mesti fikir…”euww.. Baunya hamis, tak sedap”. Tapi cuba terai dulu susu kambing MomeGojes. Alhamdulillah ramai yg cakap 100% tiada bau hamis, rasanya pula sedap boleh ketagih, bila minum cepat rasa kenyang. Susu MomeGojes Ada 2 perisa yang lazat iaitu coklat & strawberry. Kenapa Susu Kambing MomeGojes? Mengikut kajian susu kambing […]

Read More »

Trudolly By Fazura

. Trudolly by Fazura : Detox Pro & Beauty Booster set Uols!! Fazura nak dedahkan rahsia ni mcm mana kulit dia nampak flawless walaupun tanpa mekap! Ramai yg tertanya-tanya apa rahsia fazura tak mekap pon boleh nampak fresh, gebu, peloles, kulit halus mulus gitu. Rahsianya Trudolly! Trudolly Detox Pro & Beauty Booster adalah supplement yg […]

Read More »

trulooks ori

Trulooks Tinted Moisturizer

. Trulooks Tinted Moisturizer Primer Foundation No.1 Dalam Malaysia Yang Menjadi Pilihan MUA! Apa itu Tinted Moisturizer? Beberapa pengasas kosmetik antarabangsa mengatakan ianya seperti bb cream tetapi bertekstur ringan & lebih nipis berbanding foundation. Kelebihan Tinted Moisturizer ianya bukan sahaja menyekatakan lapisan tona kulit malah ia memberikan penjagaan & perlindungan kepada kulit wajah. Bahan kandungan dalam […]

Read More »

scrub district

Scrub District Viral

. Scrub District Viral No.1 Whitening Facial Scrub Nak cerahkan kulit? Hilangkan parut? Kena rajin sental kulit tu. Nak sental dgn apa? Scrub District Viral la uolls. Scrub ni bessst sangat & tak sama dengan scrub yg lain tau. Mencuci muka je tak cukup, scrubbing penting untuk membersihkan liang pori supaya kulit uolls licin & flawless. […]

Read More »

shalicious beauty foundation harga

Shalicious Beauty Foundation

. Kalau Beauty Secret utk cantikkan kulit dari dalam, Shalicious Foundation pula jadikan kulit 2x ganda lagi flawless! Apa Itu Shalicious Foundation? Shalicious Beauty Foundation adalah foundation yang memberikan kelembapan pada wajah, mencantik & menyekatakan tona kulit wajah. Ada 8 kebaikan dalam 1 botol Foundation ni. Uols sapu sekali je, sampai petang dia stay terletak […]

Read More »

sexy lady set

Sexy Lady Slimming Expert 2IN1

. Uolls ingat lagi tak I Am Sexy Lady Lotion yang pernah viral dulu? Syok sangat pakai produk tu hokehh.. Customer sampai loss berkilo-kilo kg dan asyik repeat order je.. Tak menang tangan hakak~ Kini hq dah upgrade I Am Sexy Lady Lotion dalam bentuk set. Kalau dulu lotion je, sekarang new packaging mengandungi lotion + […]

Read More »