sexy lady set

Sexy Lady Slimming Expert 2IN1

. Uolls ingat lagi tak I Am Sexy Lady Lotion yang pernah viral dulu? Syok sangat pakai produk tu hokehh.. Customer sampai loss berkilo-kilo kg dan asyik repeat order je.. Tak menang tangan hakak~ Kini hq dah upgrade I Am Sexy Lady Lotion dalam bentuk set. Kalau dulu lotion je, sekarang new packaging mengandungi lotion + […]

Read More »

SECRET CORREA

Secret Correa Lotion

. Apa Itu Losyen Secret Correa? Secret Correa adalah Slimming Lotion sejuk bercollagen yang pertama di malaysia. Bila disapu rasa sensasi yg sejuk tanpa panas @ pijar. Kenapa ada collagen? Sebab collagen untuk menjaga kulit, menganjal & menegangkan. Jadi bila dah kurus, takdelah lebihan kulit menggelebeh. Secret Correa adalah Losyen kurus sejuk pertama di asia […]

Read More »

SHAMPOO SANTAN

Shampoo Santan My Home Lab

. Pernah tak akak2 time pakai tudung, rasa gatalnya lahai kat kepala tu? Kalo sampai akak rasa nak cukur habis je rambut kat kepala tu, baik akak bawak mengucap dulu. hehe Akak takyah gi kedai potong rambut, meh saya tunjukkan Shampoo Santan yg boleh selesaikan masalah akak. Shampoo Santan My Home Lab 100% organik Paraben Free SLS […]

Read More »

susu maaez original

Susu Maaez : Susu Untuk Kulit Cantik

SUSU MAAEZ, Susu Kambing Asli Untuk Kulit Cantik ! Susu Maaez adalah susu kambing asli yg dirumus khas untuk merawat + mencerahkan kulit wajah & seluruh badan. Susu Maaez by Sofieya Beauty Diformulasi menggunakan bahan utamanya iaitu Susu Kambing & Sarang Burung Walit. Rumusan ini sangat serasi antara satu sama lain kerana susu kambing adalah […]

Read More »