emma serum

Emma Maembong Serum

. Emma Maembong Beauty Serum adalah serum penjagaan wajah yang berfungsi merawat masalah kulit muka kita seperti kekusaman & kulit kering. Selain itu, ia menjadikan kulit muka kekal lembap, control pengeluaran minyak serta menghilangkan parut jerawat & jeragat. Yang syoknya Serum ni tak melekit pun.. Bertambah gojes kalau uolls guna sekali dengan Emma Maembong Bubble […]

Read More »

fat away dms candy

Fat Away Choco by DMS360

. Fat Away Choco by DMS360 Hapuskan lemak seawal 1 minggu ! Apa itu Fat Away choco candy by DMS360? Fat Away adalah supplement kurus untuk mengawal berat badan berlebihan dengan bertindak mengawal nafsu makan & melancarkan penghadaman. Ia berperisa coklat premium dan sesuai diambil oleh lelaki & wanita, tiada had umur. Ada berita baik untuk […]

Read More »

cara guna ephyra skincare series

Ephyra Skincare Series 3 in 1

. Kenapa anda perlu memilih Ephyra Skincare Series 3 In 1? Ada kelulusan kkm, diuji secara klinikal & terbukti sesuai dengan semua jenis kulit. Kulit lebih lembap, licin & mudah untuk mengaplikasikan make up Dirumus 100% dari bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia terlarang Sesuai digunakan oleh lelaki & perempuan Tak mengandungi paraben, hydroquinone atau […]

Read More »

Elite S7 Hybrid Fat Burner

ELITE S7 FAT BURNER PEMBAKAR LEMAK NO. 1! Elite S7 Hybrid Fat Burner merupakan produk menguruskan badan yg terkenal berkesan untuk para LELAKI dan WANITA yg mahukan badan kurus, segak dan langsing. Elite S7 Fat Burner telah mendapat kelulusan KKM No Rujukan 130715/07/099 serta dijamin HALAL Elite S7 Fat Burner merupakan supplement kesihatan utk menguruskan badan […]

Read More »

Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream

Alamak!! Malunye.. !! Muka dah putih cerah pakai Skincare bagai…tapi hmmm…tengok tangan, 1 badan kulit gelap dan kusam!! Macam mana ni??! Segan dengan kawan2 ofis & cousins yg kulit putih melepak 1 badan!!   Lagi Haru kalau kita kene tegur mcm dalam iklan d’herbs tu…  “Eeeeii..mcm dayang senandung. Muka je putih, tangan hitam” Sedih kan??  […]

Read More »

Evelin Hair Removal Cream

  UOLLS ADA MASALAH BULU LEBAT? KETIAK HITAM?? BULU KAKI PANJANG AND MEMALUKAN?   Selalu tengok org lain pakai tank top ataupun short sleeve, confident je. Yang kita ni kalau nak pakai singlet je dalam rumah pun terkepit kepit. Sebab apa? Sebab masalah kat atas tu la.   Arghh…Macamana Nak Selesaikan Masalah Ni??   Orang […]

Read More »