Doll Doll Stick Eyeshadow by Famirafaa

. Apa itu Doll Doll Stick Eyeshadow? Doll Doll Eyeshadow by Famirafaa adalah eyeshadow Stick pertama yang paling senang untuk digunakan di malaysia. Sangat handy dengan color eyeshadow yg cantik & natural, sesuai untuk uolls yg busy, tak sempat nak ambik masa lama utk mekap. Doll Doll Stick Eyeshadow hanya perlu disapukan pada kelopak mata […]

Read More »

colourpop palette malaysia

Colourpop Pressed Powder Shadow Palette

. Apa itu Colourpop Pressed Powder Shadow Palette? Pressed Powder Shadow Palette dari colourpop adalah gabungan eyeshadow dengan color yang sangat pigmented. Ia menghasilkan warna sekata dengan kesan selembut baldu & smooth bila dipakai. Formulanya tahan lama sepanjang hari. Ia mengandungi kombinasi powder lembut yg unik yg memudahkan anda untuk membuat solekan mata. Pressed Powder […]

Read More »

colourpop-ultra-matte-lips-review

Colourpop Ultra Matte Lip

. Sebut je Colourpop mesti ramai yg dah tau kan?? Dah lama femes kat insta. Hat ni kita nak pemeskan pulak dia kat blog cantikbelaka. Kepada siapa yg tak tau, Colourpop ni 100% online make up brand hokeh. Mmg tak dak kedai offline & takde jual kt mall @ tepi2 jalan. Colourpop brand yg agak […]

Read More »

Dyxy Mascara

. Korang, Dyxy Mascara now is in the houseeee!! Wow wow wow.. Set make up Dyxy yg femes tu sekarang dah ade mascara sendiri dah. Apa beza mascara Dyxy ni berbanding mascara lain? Apa yang buatkan Dyxy lovers ternanti-nanti kemunculan mascara ohsemm ni? Jom baca kat bawah apa yang best sangat Mascara ni.. Keistimewaan Dyxy […]

Read More »

dolly v shape

Dolly V Shape Mask

. Zaman sekarang ni ramai sangat yg berlumba-lumba nak cantik kan? Tambah-tambah bila ada macam2 jenis produk yg boleh bantu upgrade penampilan diri uolls..Lagilah sakan nak melawa. Betul tak? Ok, harini meh kita story sikit pasal produk Dolly V Shape Mask yang katanya boleh meruncingkan dagu…Ye ke tak tu? Teruskan membaca…Hehehe.. Apa itu Dolly V […]

Read More »

deeja cosmetic original

Deeja Cosmetic Skincare

. Deeja Cosmetic Tu Produk Apa? Deeja Cosmetic adalah Skincare yg diformulasi khas dpd bahan natural & herba-herba terpilih. Ia amat sesuai utk semua jenis kulit seperti kulit sensitive, kulit kusam, berjerawat, jeragat, berminyak di t-zone, masalah blackhead, bintik halus dimuka & lain2 lagi. Ia membantu menyembuhkan hampir segala masalah kulit wajah uolls termasuk kulit […]

Read More »