dms viral berkesan1

DMS Viral Skincare

. Tengah mencari skincare yang sesuai dengan kulit anda? Dah bosan cuba produk skincare lain tapi kesannya lambat? Nak kulit macam retis korea dgn produk muslim & mampu milik? Jom cuba DMS Viral iaitu produk paling hangat masa kini dari DMS360 DMS Viral Skincare dirumus khas dengan formulasi yg berteknologi tinggi dengan 100% dari bahan […]

Read More »

DOLLITA BEAUTE SERUM HALAL

Dollita Beaute Serum Mask

. Rahsia Kulit Siti Sarah Makin Licin, Cantik & Gebu Rupa-rupanya Siti Sarah Gunakan Dollita Serum dalam diam! Apa itu Dollita Beaute Organic Serum Mask? Dollita Beaute Organic adalah Serum muka yang berfungsi sebagai Mask. Ia dipakai untuk merawat & melindungi kulit muka sepanjang malam & boleh dibilas keesokan harinya. Dollita Beaute Serum ada bahan […]

Read More »

Doll Doll Stick Eyeshadow by Famirafaa

. Apa itu Doll Doll Stick Eyeshadow? Doll Doll Eyeshadow by Famirafaa adalah eyeshadow Stick pertama yang paling senang untuk digunakan di malaysia. Sangat handy dengan color eyeshadow yg cantik & natural, sesuai untuk uolls yg busy, tak sempat nak ambik masa lama utk mekap. Doll Doll Stick Eyeshadow hanya perlu disapukan pada kelopak mata […]

Read More »

colourpop palette malaysia

Colourpop Pressed Powder Shadow Palette

. Apa itu Colourpop Pressed Powder Shadow Palette? Pressed Powder Shadow Palette dari colourpop adalah gabungan eyeshadow dengan color yang sangat pigmented. Ia menghasilkan warna sekata dengan kesan selembut baldu & smooth bila dipakai. Formulanya tahan lama sepanjang hari. Ia mengandungi kombinasi powder lembut yg unik yg memudahkan anda untuk membuat solekan mata. Pressed Powder […]

Read More »

colourpop-ultra-matte-lips-review

Colourpop Ultra Matte Lip

. Sebut je Colourpop mesti ramai yg dah tau kan?? Dah lama femes kat insta. Hat ni kita nak pemeskan pulak dia kat blog cantikbelaka. Kepada siapa yg tak tau, Colourpop ni 100% online make up brand hokeh. Mmg tak dak kedai offline & takde jual kt mall @ tepi2 jalan. Colourpop brand yg agak […]

Read More »

Dyxy Mascara

. Korang, Dyxy Mascara now is in the houseeee!! Wow wow wow.. Set make up Dyxy yg femes tu sekarang dah ade mascara sendiri dah. Apa beza mascara Dyxy ni berbanding mascara lain? Apa yang buatkan Dyxy lovers ternanti-nanti kemunculan mascara ohsemm ni? Jom baca kat bawah apa yang best sangat Mascara ni.. Keistimewaan Dyxy […]

Read More »