original skin booster serum

Alha Alfa Skin Booster Serum

. Alha Alfa Skin Booster Serum Skin Booster Serum ini dipakai sebelum makeup. Boleh kata macam treatment primer juga. Ia buatkan makeup anda lebih flawless dgn menjadikan kulit lebih bersedia untuk menerima sapuan foundation pada kulit wajah. Ia turut merawat kulit wajah bermasalah dalam masa yg sama Bahan kandungan Alha Alfa Skin Booster Serum Titanium […]

Read More »

booster foundation

Alha Alfa Foundation Booster

. Alha Alfa Foundation Booster Alha Alfa Foundation Booster dah mendarat uols. Fungsinya utk memudahkn kerja uols blend foundation for natural look & mempercepatkn penyerapan foundation ke dalam kulit, so foundation tu akan nmpak btol2 mcm your second skin!.. Hasilnya nanti your complexion will look glow & healthy, tak nampak fake or tebal. Itulah function […]

Read More »

eye beauty premium

Ainun Eye Beauty Premium

. Apa itu Eye Beauty Premium? Eye Beauty Premium adalah produk penjagaan mata digunakan dengan titis pada mata untuk membantu mereka yg menghadapi masalah mata sama ada masalah biasa atau kronik. Bahan kandungan Eye Beauty Premium adalah 100% natural iaitu dari gabungan formulasi air molekul halus teknologi nano rawatan alkali serta ekstrak dari bahan2 semulajadi. […]

Read More »

alha alfa spray

Alha Alfa Makeup Spray

. Makeup Primer & Finishing Spray Viral No. 1 di Malaysia sudah pun landing! Yay! Syoknya spray make up by Alha Alfa ni dah pun landing di cantik belaka. Pasti bakal landing di hati uolls jugak tau! Sebelum tu… untuk uols yg tak berapa jelas fungsi primer & Finishing spray ni meh hakak nak explain.. […]

Read More »

alha alfa

Alha Alfa Foundation

. Korang Uolls Makeup Lovers ni kenal tak Alha Alfa? Kalau yg masih belum kenal meh kami nak perkenalkan. Alha Alfa ini adalah makeup artis yang popular & meningkat naik diseluruh pelosok tanah air. Tengok je instagram Alha Alfa memang banyak retis2 yg gunakan khidmat makeupnya. Kualiti hasil kerja solekannya sangat cantik & flawless hokehh […]

Read More »

cara pakai bee venom gold

Bee Venom Gold Skincare 5in1

. Bee Venom Gold Skincare 5in1 by Jue Aziz Skincare Bee Venom Gold dirumus dari bahan semulajadi untuk kulit yang cerah & mulus persis jue aziz. Skincare ini adalah organik & tak mengandungi campuran bahan kimia berbahaya. Krimnya bertekstur ringan dan sangat cepat meresap kedalam kulit tanpa rasa melekit. Bee Venom Gold Skincare 5in1 sesuai […]

Read More »