alha alfa spray

Alha Alfa Makeup Spray

. Makeup Primer & Finishing Spray Viral No. 1 di Malaysia sudah pun landing! Yay! Syoknya spray make up by Alha Alfa ni dah pun landing di cantik belaka. Pasti bakal landing di hati uolls jugak tau! Sebelum tu… untuk uols yg tak berapa jelas fungsi primer & Finishing spray ni meh hakak nak explain.. […]

Read More »

alha alfa

Alha Alfa Foundation

. Korang Uolls Makeup Lovers ni kenal tak Alha Alfa? Kalau yg masih belum kenal meh kami nak perkenalkan. Alha Alfa ini adalah makeup artis yang popular & meningkat naik diseluruh pelosok tanah air. Tengok je instagram Alha Alfa memang banyak retis2 yg gunakan khidmat makeupnya. Kualiti hasil kerja solekannya sangat cantik & flawless hokehh […]

Read More »

cara pakai bee venom gold

Bee Venom Gold Skincare 5in1

. Bee Venom Gold Skincare 5in1 by Jue Aziz Skincare Bee Venom Gold dirumus dari bahan semulajadi untuk kulit yang cerah & mulus persis jue aziz. Skincare ini adalah organik & tak mengandungi campuran bahan kimia berbahaya. Krimnya bertekstur ringan dan sangat cepat meresap kedalam kulit tanpa rasa melekit. Bee Venom Gold Skincare 5in1 sesuai […]

Read More »

bee venom 4in1 murah

Bee Venom Skincare 4 In 1

. Bee venom skincare 4 in 1 adalah produk Skincare no 1 malaysia yg berkesan membantu anda yang serius untuk hilangkan jeragat di muka. Bee Venom Skincare 4in1 produk yang menggunakan 100% bahan organik. Sesuai digunakan oleh mereka yg ada masalah tona kulit tak sekata, jeragat, jerawat, bintik hitam, parut, terdedah lama pada matahari & […]

Read More »

Basahan Kencur

  BASAHAN KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA Anda Ada Masalah Perang Rumahtangga? Hubungan Semakin Hambar & Takde Mood? Badan Rasa Tak Sihat, Sakit Belah Situ, Belah Sini? Jom kami kongsikan pada anda rahsia rumahtangga bahagia. Ini bukan jamu, tapi sekali dipakai memang rasa kesannya. Berkali-kali pakai makin mantap asetnya! Memperkenalkan Basahan Kencur, ia merupakan resepi herba […]

Read More »