Kayman Beauty Skincare

 

Kayman beauty skincare

Uols kenal tak produk yang sedang meningkat naik sekarang ni? Tak lain tak bukan, Kayman Beauty lah ! Tertarik sangat dengan visi Kayman iaitu lebih memfokuskan kepada kulit sihat berbanding lambakan produk skincare sekarang yg asyik asyik utk putih je.

Misi kayman beauty skincare adalah untuk mengeluarkan produk berkualiti & menggunakan bahan terbaik sahaja. Siapa kata, local skincare product perlu fokus utk putih sahaja. Kayman Beauty Skincare nak mengubah persepsi masyarakat dimana, kulit yg cantik adalah kulit yg sihat. Bukan putih semata-mata. Embrace your skin colour, embrace healthy glowing skin. Gituhh..Tan skin ke, sawo matang ke semua lawa je tau asalkan kulit sihat dan licin tanpa jerawat.

Kayman ada 4 produk utama iaitu Coalface Soap, Coalface Cleanser, Rosa Glow Treatment Essence & Skintella Repairing Serum. Kita brief satu2 okay apa yang bestnya dengan produk kayman ni.

 

kayman coalface soap

Kayman CoalFace Soap

Coal Face Soap adalah sabun muka gabungan bahan Activated Charcoal dan madu untuk merawat kulit rosak akibat skincare berbahaya, kulit yg breakout, berjerawat dan membantu buatkan kulit lebih lembut dan licin

Bahan Utama & Kebaikannya :

Charcoal

  • Meneutralizekan segala toksin & bakteria yg melekat di kulit kita yg jadi penyebab jerawat, ruam & blackheads
  • Merawat jerawat & jerawat pasir
  • Membantu melembut & melicinkan kulit muka
  • Mengawal pengeluaran minyak di muka tanpa mengeringkan kulit. Sgt sesuai utk oily skin

 

Madu

  • Menghilangkan kulit kusam
  • Menghilangkan kesan parut
  • Menghilangkan sunburn
  • Menyuburkan kulit dan menjadikan kulit berseri

 

 

bahan utama coalface
.
Coalface soap bertindak dengan membersihkan kulit muka secara mendalam (deep cleansing) sekaligus memberikan kulit yang bersih dan licin. Coalface Soap sesuai utk semua jenis kulit terutamanya oily skin. Sensitive skin pun sangat sesuai sbb formulasi dia yg lembut.

 

kayman essence testimoni

Uols tengokla Penangan kayman produk boleh cantik terokk macam nie! For breakout skin, kayman is the best answer. Daripada masalah muka yg teruk boleh jadi licin macam model. Tak kan tak teringin ? Produk Kayman beauty 100% selamat, bebas bahan kimia berbahaya & ada NOT KKM 

 

kayman coalface cleanser

Kayman CoalFace Cleanser & Kebaikannya :

Pencuci muka pH rendah – bantu kekalkan “moisture barrier” kulit dari rosak.
Membantu mengurangkan jerawat, jerawat pasir, whitehead, blackhead & etc
Lembut pada kulit – tekstur gel ringan, tak mengeringkan kulit
Bahan Activated Charcoal meneutralkan toksin pada kulit & membantu penyerapan produk lain dengan lebih baik selepas mencuci
Kandungan madu dapat membantu mencerahkan kulit
Sesuai digunakan untuk kulit kering dan sensitif
Bantu menyembuhkan kulit breakout selepas menggunakan produk yg mengandungi merkuri

beza coalface soap cleanser

APA BEZA COALFACE SOAP VS COALFACE CLEANSER?

Untuk CoalFace Soap dengan CoalFace Cleanser, function kedua dua produk ni sama cuma ikut jenis kulit masing2

Coalface cleanser untuk kulit kering/sensitif sebab ia membersih secara mild (lembut) berbanding bar soap.

Coalface soap untuk kulit yang super oily/ berjerawat atau kulit sensitif sebab soap mencuci secara mendalam

 

kayman rosa glow treatment essence

Kayman Rosa Glow Treatment Essence

Produk paling berkesan utk merawat skin yang kusam, masalah jeragat & kulit sunburn. Rosa glow Treatment Essence sangat selamat digunakan utk semua jenis skin type. Kalau korang konsisten pakai Rosa Glow Treatment essence tiada lagi masalah kulit kusam, gelap & sebagainya.

Rosa Glow Treatment Essence adalah brightening essence. Dia bertekstur liquid seperti toner dan penuh dengan bahan active utk bantu pencerahan kulit, menyekatakan tona kulit muka, menganjal dan membantu menghilangkan tompok hitam. Dengan Alpha Arbutin, selamat tinggal pigmentasi dan parut!

Kelebihan Rosa Glow Treatment Essence

  • Bantu menghilangkan pigmentasi & parut
  • Menyekatakan tona kulit muka
  • Memperbaiki tekstur kulit
  • Mencerahkan kulit
  • Kesan anjal seperti pakai botox pada wajah

 

kayman skintella repairing serum

Kayman Skintella Repairing Serum

khas untuk repair barrier. Highly recommended untuk acne & blemish prone skin. Akan bantu untuk soothe & calm the skin serta reduce sensitivity

APA KEBAIKAN SKINTELLA REPAIRING SERUM?

  • Meredakan masalah jerawat
  • Merawat masalah kulit breakout
  • Kurangkan radang dan pedih2 kat kulit
  • Memulihkan skin barrier yang terganggu
  • Mengurangkan pertumbuhan jerawat
  • Menganjalkan kulit (long term use)
  • Buatkan kulit nampak sihat

 

cara pakai kayman skincare

Cara Pakai Kayman Beauty Skincare

  1. Mulakan cuci muka dengan Coalface Soap atau Coalface cleanser pilihan anda
  2. Selepas cuci, biarkan kulit muka kering2 lembap kemudian sapukan Rosa glow essence keseluruh wajah
  3. Biarkan sehingga meresap kemudian sapukan Skintella serum.
  4. Last step, boleh juga sapukan moisturizer sendiri (jika ada)

  

 

skintella kayman beauty skincare

Ok ke tak? Korang masih was-was ke dengan Kayman Beauty? You gais boleh cek sendiri untuk tahu sama ada product dari Kayman Beauty ni selamat atau tidak dipakai. Kalau takut tak sesuai dengan muka, boleh cuba satu2 dulu. Nak 1 set atau nak beli asing2 pon takde masalah

Kayman Beauty Skincare ni ada NOT KKM tak?

Mestilah ada sayang oiii, sis nak pakai produk tak ada kelulusan kkm pun takut . Banyak akibat pakai produk yang tak diketahui selamat, antaranya :

– Memusnahkan sistem dalaman badan kita
– Boleh merosakkan kulit dan hati
– Boleh dapat kanser kulit
– Kesan kepada anak yang dikandungkan
– Maut kerana meinggalkan saranan doktor

Meh kita tunjuk NOT KKM

Coalface Soap (NOT190706537K)

Coalface Cleaser (NOT180302143K)

Rosa Glow Treatment Essence (NOT181006829K)

Skintella Repairing Serum (NOT190307547K)

 

TESTIMONI KAYMAN BEAUTY SKINCARE

testimoni skintella kayman

perubahan skin kayman beauty skincare

rosa glow berkesan

before after kayman beauty skincare

review kkm kayman

coalface murah

after kayman

stokis kayman beauty skincare

flawless kayman berkesan

glass skin road

kayman beauty skincare shah alam

 

HARGA COALFACE SOAP
RM35 Semenanjung
RM40 Sabah Sarawak

HARGA COALFACE CLEANSER
RM 39 Semenanjung
RM44 Sabah Sarawak

HARGA ROSA GLOW TREATMENT ESSENCE
RM89 Semenanjung
RM94 Sabah Sarawak

HARGA SKINTELLA REPAIRING SERUM
RM69 Semenanjung
RM 74 Sabah Sarawak

 

Cara Order?

tempah LINK