Young & Glow Foundation

young & glow foundation mak lofa

Introducing to you our new product in town.
Young & Glow foundation by Datin Noorkartini (Neelofa’s mother)

DAB..DAB..DAB..MUKA TERUS GLOWINGG

KANDUNGAN terbaik dlm YOUNG & GLOW Foundation

EKSTRAK PUDINA
MINYAK ARGAN
MINYAK BIJI APRICOT
Vitamin C & E

Kombinasi sempurna Young & Glow Foundation utk skin membuatkan anda tampil flawlass & cantik!! Semua kandungan yg ada di dlm produk ini HALAL dan tiada kandungan yg berbahaya.

 

young & glow foundation stokis shah alam

Memang best sgt2…
Hari pertame pakai trus jatuh hati

Bukan sebab nak cantik je tau..
saye suke sebb die bole memudarkan parut2 hitam..

Dan yg paling penting kalau ade jerawat ,jerawat tu akan kecut.
Pakai la smpai petang pun tak kan jadi ape..sekate je

Foundation by mama Nelofa

Selamat & Diluluskan KKM (NOT180906924K)
Lengkap dengan Moisturiser, Sunblock & Serum
Dengan ekstrak pudina, minyak argan, vitamin C & E
Senang disapu & cepat meresap
Tidak berminyak & sesuai utk semua tone kulit
Muka akan glowing & makeup tidak bercapuk
Menghilangkan jerawat, jeragat & parut
Mampu melindungi & mencantikan kulit
Melembap & merawat masalah kulit
Sebagai agen anti penuaan
Melembutkan permukaan kulit
Membantu penghasilan kolagen bagi kecantikan kulit
Juga merawat parut jerawat, jeragat , kulit kering & sensitive
Mesra ‘Wudhu’ serta boleh dibawa solat

 

sesuai untuk semua kulit

LOFA FOUNDATION YOUNG & GLOW

BERSOLEK SAMBIL MERAWAT MASALAH KULIT WAJAH

Kandungan serum dlm Young & Glow Foundation menjadikan lebih mudah diserap,mudah disapu pada kulit dan sesuai dengan warna kulit. Ia dapat memberi perawatan pada kulit yg berjerawat,berparut,sensitif dan kulit kering.

Alhamdulillah stock senantiasa jek masuk ada permintaan ramai ! Foundation ni sesuai utk orang yg tak suka tepek bedak, Yg nak cepat, dan yg nak jimat.!! Foundation ini mengandungi serum utk melindungi kulit
serta menjadi pelembap for our skin. Kandungan Vitamin C & E sebagai antioksidan melindungi kulit kita semua. Selain itu, ekstrak pudina serta minyak argan yg terkandung dpt merawat masalah parut

 

kkm not foundation young & glow

Foundation yg mmg super best so far, tak melekit, sesuai utk semua jenis tone warna kulit, korang yg kulit berjeragat,berjerawat , berminyak, sis suggest sangat pakai foundation ni, bukan sekadar foundation, foundation ni mencantikkan dan juga merewat kulit2 yg bermasalah.. .

YOUNG & GLOW FOUNDATION by Mama NEELOFA

Tahan 3-4 bulan penggunaan harian
-Sesuai utk semua kulit (dry , oily , sensitive , combination)
1 Warna sahaja tetapi mengikut warna kulit pengguna. Magic Young and Glow!
Ringan dan Tidak Berminyak
Anti Penuaan
MERAWAT KULIT & Mengecutkan jerawat
Menghilangkan jeragat serta parut jerawat
Membuat kulit muka glowing & lembap.
Mencerahkan dan menaikkan seri wajah
Membantu menganjalkan kulit
Merawat kulit kusam
– Niacinamide ( membunuh jerawat , jeragat , parut & anti aging).

1 box tu tahan 3,4 bulan. Jimat kan? Tak yah pakai skincare lagi pun takpe dah.. Dlm foundation ni ad dh serum, sunblock,SPF 45, serum pelembab, vit e, vit c, extrack pudina, argan oul. Woww best dak?
Barang lofa kott.. mmg terbaek gils. Nak cantik mcm lofa, meh try mehh

 

TESTIMONI YOUNG & GLOW FOUNDATION

GLOW LOFA FOUNDATION

FOUNDATION MERAWAT

HARGA FOUNDATION LOFA YOUNG GLOW

LOFA PAKAI FOUNDATION

REVIEW YOUNG GLOW FOUNDATION

TESTIMONI YOUNG & GLOW FOUNDATION

HARGA YOUNG & GLOW FOUNDATION

RM 60 Semenanjung
RM 65 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK