Alha Alfa Skin Booster Serum

original skin booster serum

.

Alha Alfa Skin Booster Serum

alha alfa skin booster serum murah

Skin Booster Serum ini dipakai sebelum makeup. Boleh kata macam treatment primer juga. Ia buatkan makeup anda lebih flawless dgn menjadikan kulit lebih bersedia untuk menerima sapuan foundation pada kulit wajah. Ia turut merawat kulit wajah bermasalah dalam masa yg sama

Bahan kandungan Alha Alfa Skin Booster Serum

  • Titanium dioxide : melindungi kulit dari matahari
  • Stearyl dimethicone : melembutkan kulit
  • Propylene glycol : kurangkan masalah kulit kering, mengelupas
  • Lanolin : memberikan kesan kulit flawless & glowing
  • Glyceryl monostearate : mengurangkan kulit muka berminyak

.

alha alfa skin booster serum

Agak lama jugak dato’ Alha Alfa menghasilkan & meluluskan kualiti serum yang terbaik setanding dengan jenama antarabangsa. Uols yang pernah belajar makeup dengan beliau mesti akan tahu betapa cerewetnya beliau dalam pemilihan makeup base & skincare. Tak payah cakap byk. Tengok jela kulit dia sendiri & bride2 yg dia makeup, semua feloles wehh.

Keistimewaan Alha Alfa Skin Booster Serum

  • Meresap kedalam lapisan kulit dgn pantas
  • Waterbased, bertekstur gel yg tak berminyak & tak melekit
  • Sesuai untuk kulit normal, sensitif, berminyak @ kering
  • Menyejuk & melegakan kulit sunburn
  • Menjadikan kulit lebih anjal & halus
  • Mengecutkan jerawat
  • Menghalang pertumbuhan jerawat baru
  • Tona kulit semakin cerah sekata
  • Kulit kekal lembap sepanjang hari
  • Melegakan radang & kemerahan kulit sensitif
  • Memudarkan parut jeragat
  • Anti jerawat, anti penuaan
  • Mengecilkan liang pori terbuka
  • Kulit nampak lebih sihat berseri
  • Kesan boleh dilihat dgn penggunaan konsisten 7-14 hari

.

skin booster alha alfa

Skin Booster Serum by Alha Alfa (30ml)

Serum ni uols jangan mix dgn foundation pulak sebab dia bukan utk blend foundation. Yang boleh blend dgn foundation tu, foundation booster Alha Alfa ye, bukan yg ni. Skin booster adalah sejenis treatment serum dimana fungsinya seperti skincare untuk merawat masalah kulit

Apa yg bestnya dengan Alha Alfa Skin Booster Serum?

  1. Serum ni mampu membunuh jerawat yg baru nak muncul
  2. Menaik & menganjalkan kulit
  3. Mencerahkan kulit sepantas 7 hari!!
  4. Anti jerawat, Meredakan radang & kemerahan
  5. Garisan kedutan yang degil tu pun boleh hilang
  6. Mencerahkan tona kulit
  7. Mengurangkan parut jerawat & jeragat
    .

Selalu uols pakai makeup mesti crack kan? Dengan Skin Booster Serum now dah tak risau
Kulit makin lembap! Liang pori makin halus

.

skin booster

Cara pakai Alha Alfa Skin Booster Serum :

  1. Cuci wajah sehingga bersih
  2. Sapukan Skin Booster Serum
  3. Ikuti dengan pemakaian moisturiser.
  4. Apply 2 kali sehari selepas mencuci muka, siang dan malam.
    .

Serum ni korang boleh pakai sebelum makeup ataupun sebelum tidur. Skin Booster ni sangat efektif untuk yang ada masalah kulit. Yang dah cuba je tauu magik dia

.

TESTIMONI SKIN BOOSTER SERUM ALHA ALFA

testimoni alha alfa skin booster

 

alha alfa booster

skin booster stokis

kesan skin booster serum

HARGA SKIN BOOSTER SERUM

RM56 Semenanjung
RM61 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK