Alha Alfa Foundation Booster

booster foundation

.

Alha Alfa Foundation Booster

Alha Alfa Foundation Booster dah mendarat uols. Fungsinya utk memudahkn kerja uols blend foundation for natural look & mempercepatkn penyerapan foundation ke dalam kulit, so foundation tu akan nmpak btol2 mcm your second skin!.. Hasilnya nanti your complexion will look glow & healthy, tak nampak fake or tebal. Itulah function foundation booster ni tau!

Keistimewaan Alha Alfa Foundation Booster

Makeup lebih long lasting
Foundation blend dgn sekata, tak tebal
Foundation nampak natural seperti warna asal kulit
Pakai foundation tapi rasa macam tak pakai apa2 (feel kulit sangat ringan)
Foundation meresap dimuka dgn pantas
Muka nampak fresh, natural dengan healthy glow
Melindungi kulit muka dari sinaran uv berbahaya

.

foundation booster

alha alfa booster

Woww dengan foundation booster je, terus nampak natural glow & healthy skin!

Bila dah guna foundation booster ni, uols tak perlu dah nak blend foundation sedia ada dgn beauty oil lain. Sapuan foundation pun jadi lebih mudah & cantik sekata.

Mehh kami ajar camne nak buat foundation uolls nampak natural. Alha Alfa Foundation Booster ni boleh buat as “correction” tau.. Bila mixkan dgn foundation, akan nampak sheer glow & hampir sgt dgn warna kulit korg. Kulit korang cantik sekelip mata mcm magic! Booster alha alfa ni bagus sbb dia akan set foundation ke kulit dgn pantas walaupun tanpa bedak. Tapi kalau boleh uols set la sikit ngn bedak, bagi tak over glowing sgt.. Kang makan hati plak makcik kat sebelah.

.

cara pakai foundation booster

foundation alha alfa booster

Cara pakai Alha Alfa Foundation Booster

Titiskan 1/2 drop @ 1 drop ke dalam foundation (kalau nak effect yg lebih natural & glow). Mix & blendkan kemudian sapu pada kulit wajah dengan rata. Teruskan step makeup yg lain seperti biasa.

Korang yg kuat berpeluh tu kena ada booster ni supaya makeup tak tebal & tak nampak cakey, pecah retak seribu bila berpeluh! Die akan nmpak glow & flawless jeee!!

.

TESTIMONI ALHA ALFA FOUNDATION BOOSTER

testimoni foundation booster

foundation booster original

foundation booster murah

alha alfa foundation booster murah

HARGA FOUNDATION BOOSTER

RM57 Semenanjung
RM63 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK