Ohana Whitening Lotion Expert

ohana lotion hq

.

ohana whitening lotion expert murah

Ada yg nakkan kulit cerah, halus bersih tanpa jerawat & parut? Dgn Ohana Lotion boleh nampak perbezaan kulit uols dlm 1-2 minggu shja. Paling penting tiada pantang & kesan sampingan

Apa Itu Ohana Whitening Lotion Expert?

Ramai yang terdengar-dengar je pasal Ohana ni viral tapi tak tau Ohana ni apa kan? Serum ke? Supplement ke? Jenis cream ke apa? Okay Ohana ni adalah whitening lotion pure made in korea… Bukan lotion timbang kilo taw… bukan juga produk repack. Whitening lotion Ohana ni sangat selamat dipakai & ada kelulusan kkm

Ohana Whitening Lotion Expert adalah krim jenis sapuan. Boleh disapu pada seluruh kulit termasuk celah pelipat yg gelap. Ia mampu memutihkan kulit dgn selamat & memudarkan kesan parut seawal 1-3 hari sahaja. Kulit anda akan kekal putih walaupun dibasuh, ia tak melekit bila disapu dan cepat kering. Bertindak lebih pantas menyerap ke dalam kulit berbanding lotion biasa. Bau wangian exlusive sepanjang hari.

Bagaimana Ohana Lotion boleh mencerahkan kulit sampai mulus bersih tanpa parut hitam?

Ohana Whitening Lotion Expert menggunakan teknologi nano. Ia dapat meresap 2x lebih jauh kedalam akar epidermis kulit, bertindak dgn pantas & efektif dalam proses pencerahan kulit.

.

ohana whitening lotion berkesan

Khas untuk lelaki & wanita bekerjaya di luar sana yg mengalami sunburn dimuka,tangan & kaki sampai kulit jadi tak sekata, bersisik & kering.

Anda ada masalah ni?

Kulit gelap/ kusam
Kulit bersisik/ kering
Berbelang-belang ( sunburn)
Jeragat/jerawat pada badan
Bau badan waktu berpeluh

Tapi dengan lotion viral Ohana ni, insyaallah masalah settle.

Antara Manfaat Ohana Whitening Lotion Expert :

  • Berkesan mencerahkan dicelahan ketiak, peha & leher
  • Mampu menutup cela, parut & jeragat.
  • Tak luntur macam kapur bila dicuci. Putih kekal walaupun selepas dibasuh
  • Mengandungi spf30+ yg melindungi kulit muka & seluruh badan dari sinaran uv
  • Tekstur yg mudah meresap kedalam kulit. Kulit nampak sekata & neutral
  • Mencerahkan kulit secara sekata
  • Mengekalkan kecerahan kulit walaupun seharian melakukan aktiviti luar
  • Mengatasi masalah kulit kering, gelap, kusam & tak sekata
  • Kulit lembap dan semakin halus mulus

.

bahan kandungan ohana lotion

Bahan kandungan Ohana Lotion

  1. Glutathione – mencerahkan kulit
  2. Vitamin C & E – kulit lebih anjal & tegang
  3. Gold powder – awet muda
  4. Arbutin – booster pencerahan, moisture & penghilang parut
  5. Spf 30+ – sunblock melindungi kulit
  6. Ekstrak paeonia – mengandungi anti inflamantory (anti radang)
  7. Ekstrak saxifragaceae – penyerapan uv & digunakan untuk pemutihan kulit
  8. Ekstrak labiatae – menghalang penuaan & mempunyai Vit C
    .

Keistimewaan Ohana Whitening Expert Lotion

  • Cepat meresap & tak melekit
  • Basuh tak keluar putih2
  • Buatkan kulit putih semulajadi
  • Bau wangian mewah & eksklusif
  • Memutihkan muka & badan.
  • Mencerahkan bahagian pelipat & celah peha.
  • Menghilangkan burn berbelang di muka, kaki & tangan
  • Menyingkirkan masalah peluh ketiak & badan.
  • Menjadikan kulit sentiasa lembap
  • Boleh dipakai pada muka dan badan..
  • Menghilangkan kesan parut & jeragat

.

ohana whitening lotion expert

Siapa yg sesuai pakai Ohana Lotion?

  • Mereka yg nak kan kulit cerah
  • Mereka yg nak hilangkan sunburn
  • Sesuai untuk kaki travel utk lindungi kulit dari terbakar
  • Sesuai untuk MUA (makeup artis), mekap lebih cantik
  • Sesuai dipakai untuk ibu2 mengandung sebab Ohana merawat diluar
    .

Ohana Lotion ni sesuai dengan semua jenis kulit. Tak kisah samada uols kulit gelap, kulit kuning langsat & kulit sensitif semua boleh guna tau. Bukan seluruh badan je, muka pun boleh guna untuk menghilangkan sunburn & jeragat sekaligus

Ohana Whitening Lotion viral, cerah kekal dalam 3 hari. Pakai dgn konsisten utk terus putih dan putih dan putih !! Ohana merawat kulit gelap, sunburn, jeragat & kulit kusam. Lotion ini mengandungi 120 ml & tahan 1-2 bulan

.

ohana lotion original

Woww Ohana dah trending sekarang!

Jom Tgk Apa Kata Mereka Yg Dah Mencuba Ohana

“3 hari je pakai terus kulit cerah gebu molek. Nak kulit gebu dalam masa 3 hari pleassseeee jangan kedekut taw”

– ila

“Terkejut akak, ingatkan lotion Ohana ni boleh pakai kat badan je.. Sekali muka pun boleh. Bestnya.. Kalau yg ketiak gelap, hitam celah paha dan leher tu memang menjadi pakai Ohana ni. Akak guna tak sampai seminggu. Kulit kusam parut jeragat dah makin hilang .. Just calit calit saja terus cantik”

– k.hana

“Alhamdulillah dah guna dalam 2-3 hari saja, terus nampak kesan. Kawan2 la yg perasan, diorang cakap kulit muka dulu slalu nampak kusam gelap, sekarang makin cerah. Just pakai lepas cuci muka je. Bila dah pakai Ohana, tak payah pakai foundation atau krim lain pun dah nice nmpak glowing je muka. TQ Ohana sebab hasilkan lotion yg best macam ni. First time jumpa lotion yg boleh pakai dimuka & 1 badan. Tekstur yg sangat ringan & soft buatkan kulit nampak natural”

– Mdm zainab

.

ohana whitening lotion agent

Malu nak selfie sebab muka putih tangan hitam?

Sapukan jer lotion Ohana ni 5 saat je dah putih gebu gebas. Pakai hari2 guarantee putih kekal sebab dalam lotion ni ada pelbagai jenis vitamin yg bagus utk kulit

Kalau uols jenis suka makeup pulak, jadikan rutin before makeup wajib apply Ohana Lotion sebagai base makeup dulu supaya

  • Makeup tahan lama sepanjang hari
  • Makeup lebih smooth, tak bercapuk @ merekah
  • Menutup parut jerawat, jeragat & parut halus dgn berkesan
  • Makeup senang blend & sesuai untuk semua tone kulit.

.

Apa yg hebatnya Ohana Lotion?

  • 3x lebih pantas memutihkan kulit
  • 3x lebih efektif mencerahkan kawasan gelap seperti celah ketiak leher & kelangkang
  • 24 jam kulit moist & shining
  • Kekal putih dgn penggunaan konsisten
  • Bau wangian exclusive yg berkesan membasmi bau badan
  • Anti kedut, anti radang kulit & anti sunburn
  • Membaiki struktur kulit serta tona tidak sekata
  • Sesuai digunakan sebagai base makeup kerana mempunyai spf & 24 jam moisturizer
  • Menghaluskan & menganjalkan kulit serta merawat rekahan
  • Kesan cerah, glowing & moist, (tak perlu filter), meratakan tona kulit muka & badan
  • Sesuai dgn semua jenis kulit mahupun kulit sensitif
  • Diperakui selamat oleh kkm .(not170705304k)
  • Mencerahkan kulit yg gelap, sunburn & kusam
  • Menjadikan tona kulit makin sekata
  • Mengurangkan peluh & bau badan

.

TESTIMONI OHANA WHITENING LOTION EXPERT

testimoni ohana lotion

ohana whitening lotion

ohana whitening lotion selamat

ohana whitening lotion review

ohana putih

ohana lotion

ohana lotion putih

ohana lotion halal

ohana lotion berkesan tak

feedback sunburn ohana

ohana lotion kkm

HARGA OHANA LOTION

RM70 Semenanjung
RM75 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order
KLIK SINI

tempah LINK