HERV Natural Skincare

herv deep & glow exfoliator

.

Siapa Peminat Korean Beauty?
Suka Sangat Kan Cara Org Korea Jaga Kulit Muka?

korean beauty

Memperkenalkan HERV Natural skincare, langkah permulaan kearah flawless glass skinz umpama wanita korea!

3 produk hot dari HERV Natural iaitu Brightening Oil Cleanser, Deep & Glow Exfoliator and Luxe Essence Advance. Nak glass skinz bersinar-sinar mcm retis korea? Uols gabung pakai tiga2 ni and tengok resultnya lps 3 bulan

Kelebihan bahan HERV Natural Skincare

  • Bertindak mengeringkan luka jerawat dengan pantas
  • Menghilangkan sunburn
  • Melembabkan kulit kering & menstabilkan kulit berminyak
  • Menghalang pembentukan parut baru & memudarkan parut lama
  • Bersifat antibacteria yg menghilangkan ruam utk mereka yg berkulit sensitif & jerawat
  • Membunuh kuman yg menyebabkan jerawat utk mengelakkan pertumbuhan jerawat baru di muka.
  • Meredakan kemerahan di wajah kerana ia bersifat anti-radang.
  • Mengurangkan kesan parut jerawat di muka agar wajah kelihatan lebih bersih.
  • Kaya antioksidan yg mmbantu menghilangkan jeragat & flex hitam di wajah
  • Menggalakkan penghasilan collagen untuk mggebukan kulit serta mengelak kedutan
  • Mengatasi masalah kulit kering & eczema

.

herv cleanser hq

Apa itu Oil Cleansing ?

Ia adalah rutin harian yg dipopularkan wanita korea dengan mencuci muka menggunakan minyak khas untuk mendapatkan kulit yg sihat & cantik.

Ha? Cuci muka dengan minyak ?

Ye, sebab konsepnya, hanya minyak dapat melarutkan minyak. Cleanser yang biasa kita guna tu sebenarnya hanya mampu membersihkan kotoran di permukaan kulit sahaja dan tidak dapat sampai ke celahan liang pori, di celah2 bulu mata & tepi hidung. Bila kawasan tersebut masih kotor sebab tu whitehead & blackhead asyik ada aja. Jerawat juga tak reda2 & kadang mata kita gatal-gatal

Tapi HERV oil cleanser ni bukan sembarangan minyak hokeyyy. Ia menggunakan minyak calendula diekstrak daripada bunga marigold & minyak grape seed yg terkenal sejak zaman mesir purba sebagai sumber antioksidan serta kaya dgn vitamin E

HERV Brightening Oil Cleanser

Berfungsi sebagai makeup remover dengan menanggalkan sisa kotoran pada kulit anda jauh kedalam liang pori.
Sangat digalakkan utk mengguna oil based cleansing dlm teknik double cleansing. Amalkan dengan konsisten 2x sehari samada mekap atau tidak utk pastikan pori benar2 bersih

HERV Deep & Glow Exfoliator

Bertindak utk menanggalkan lapisan kulit mati yang meliputi permukaan kulit. Sel kulit mati ni punca kulit kusam & punca segala produk seperti serum/ mosturizer yg kita pakai lambat berkesan @ tak berkesan langsung. Sel kulit mati ni menghalang produk dari meresap ke dalam kulit.

HERV Luxe Essence Advance

Essence bertindak untuk memberi kulit lebih nutrisi & kelembapan optimum sekaligus membersih. Molekul Essence yg lebih kecil dari serum menjadikan ia mampu meresap jauh kedalam lapisan kulit berbanding serum. Kesannya wajah lebih awet muda.

.

herv brightening cleansing oil

Selalu kita tengok orang tu kulit dia lawa, pakai produk sekian2, tapi bila kita pakai produk yg sama tak jadi pun. Tak dapat skin macam orang tu pakai.

Kenapa?

Sebab kulit kita tak didetox & dibersihkan dgn baik. Masih ada sisa2 makeup yg belum betul2 bersih dari kulit muka. Sebab tu ramai yg ada masalah liang pori besar, kulit kusam & kasar. Sisa kotoran yg tersumbat dlm liang pori muka menghalang vitamin & nutrisi dari skincare meresap kedalam kulit. So.. Alahai sia2 je korang pakai skincare mahal2 tapi tak dapat kebaikan produk. Sedih kan?

Sia2 jugak pelaburan skincare mahal2 nak kulit cantik sihat tapi basic pun kita tak buat. Semahal mana pun skincare yg kita pakai, kalau 1st step skincare iaitu double cleansing cara yg betul pun tak buat, memang kesan skincare tu korang tak nampak. Bila kulit tersumbat, apa produk pun takkan meresap dengan baik

So jom mulakan langkah pertama skincare dgn cara yang betul okay..

Ape 1st step tu?

Double cleansing

Mulakan dgn oil cleanser terlebih dahulu, bilas bersih & diikuti dgn foam/ waterbased cleanser biasa tu..
Semasa mencuci pastikan kulit betul2 bersih dari segala kotoran, makeup & minyak2 wajah. Gune je HERV brightening cleanser oil, memang syok, tak buat kulit berminyak. Bau oren yg refreshing & juga sangat efektif untuk membersih jauh kedalam liang pori wajah

Jom, belum terlambat untuk korang mulakan dari sekarang.
Kalau nak kulit cantik, nak produk uols yg mahal2 meresap helok, kena rajin buat double cleansing hokayy

.

herv brightening oil cleanser

HERV Natural Skincare produk lokal pertama di malaysia yg menghasilkan oil cleanser dengan brightening effect! Tak sampai 5 minit dah dapat instant glowy face

HERV Brightening Oil Cleanser sesuai untuk both dry & oily skin

Kulit kering

Foam cleanser tak digalakkan utk kulit jenis kering sebab dia akan menyebabkan skin uols lebih tambah kering & terik. Bila keadaan kulit jadi mcmtu, kulit muka uols akan nampak lebih tua dari usia sebenar. Dah tak awet muda. So sebab tulah wajib guna oil cleanser utk kekalkan kelembapan pada kulit supaya kulit sihat & maintain muda.

Kulit berminyak

Kulit berminyak pun perlukan oil cleanser. Haa ni ramai yg confuse kan.. Kenapa pulak? Dah berminyak nak tambah minyak lagi? Ya, oil cleanser perlu utk memberi signal pada lapisan kulit bahawa skin uols dah cukup hydrate & tak perlu lagi menghasilkan minyak berlebihan pada muka. Dalam erti kata lain, oil cleanser bantu kawal pengeluaran minyak dikulit muka

.

herv premium combo

HERV Natural adalah skincare eksklusif utk double cleansing & Deep cleansing bagi anda yg mementingkan kulit yg sihat, bersih & licin. Pakai oil cleanser HERV ni uols tak payah takut pori tersumbat sebab bahan aktif didalamnya adalah sunflower oil which is dia tak clog your pore but dia lagi cleanse your pore and its proven!

HERV Deep & Glow Exfoliator pula adalah agen detox utk menanggalkan & membuang sel kulit mati pada lapisan kulit luar.

Tanpa HERV Exfoliator, kulit akan jadi ..

  • Kusam disebabkan sel kulit mati masih melekat atas permukaan kulit
  • Kulit tak sihat & tak glow
  • Liang pori tersumbat, banyak blackhead & whitehead
  • Tak dapat memaksimumkan benefit skincare lain sebab dihalang oleh lapisan kulit mati
  • Berjerawat ! Bila liang pori tersumbat, jerawat pun akan say hello pada skin uolss
    .

– HERV Deep & Glow Exfoliator sesuai dijadikan rutin mingguan.
– Sangat digalakkan utk pakai 2-3 kali seminggu.
– Kesannya kulit lebih sihat berseri, tona kulit makin sekata, memudarkan parut & jeragat.

.

herv luxe essence advance

Apa beza HERV Luxe Essence Advance daripada yang lain?

HERV essence daripada rose water & dgn haruman rose essential oil. Bauan dia memang ada effect calming. Kalau korang pernah pakai dior essence rose bau dia seakan sama.

HERV Luxe Essence Advance menumpukan pada brightening effect. Maksudnya dia mencerahkan skin especially yang ada dark spot, uneven skin tone & membantu masalah kulit kusam dan tak bermaya.

Skin activating treatment HERV Essence membantu masalah skin dari dalam kerana partikal dia halus dan waterbase. Dapat meresap ke dalam pori kita. Sangat sesuai utk kulit sensitif & berjerawat

Manfaat Rose essential oil dalam HERV Luxe Essence

  • Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit
  • Tingkatkan keanjalan kulit & elak pembentukan kedut
  • Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat
  • Aromanya yang segar dapat hilangkan stress
  • Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit
  • Merawat jerawat dan rosacea
  • Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit
  • Tinggi kandungan vitamin C yg menjadi agent pencerah kulit

.

herv luxe essence stokis

Siapa dah berjaya dgn skingoal 2018? Kulit licin lit lit bak telur rebus baru dikupas.. Bak kata ramai MUA, makeup yg flawless bermula dari skin yang licin, suci & hydrate. Bila kulit cantik, make up lagi senang utk nampak cantik. Tapi kan masalahnya lepas dah guna HERV, dah kurang pulak nafsu nak bermakeup sebab bare skin pon dah lawa cun melecun giteww

Set HERV ni fokus pada 3 Step utama korean skincare routine.

1) Oil cleanser
2) Foam/ waterbased cleanser
3) Exfoliator

Kuatkan 3 step utama then next steps akan follow dan berjalan dgn lancar

HERV Natural skincare ada 3 item iaitu :

  1. Brightening Oil Cleanser
  2. Deep and Glow Exfoliator
  3. Luxe Essence Advance
    .

3 item yg best & sangat membantu untuk para newbie dapatkan skin peloless ala2 clear glass skin macam retis korea tu. Bukan semua produk local adalah sampah okay. Yang ni memang diyakini 100% suci, selamat & terjamin bebas dari mercury & hydroquinone. Kalau uols dah malas makeup tebai, jom la kite bersatu padu merawat muka. Road to glass skinz together.

.

herv oil cleanser murah

Produk ni tak bagi efek putih seperti skincare yg ada krim siang, krim kunyit, krim malam semua tu., tapi bole bagi skin awak nampak brighten, kalau konsisten pakai, kami janji awak mampu keluar rumah tanpa secalit makeup. Nampak beza bila konsisten pakai HERV & akan nampak kulit makin glowing berkilat. 30 hari guna HERV, kulit rasa lembut tanpa menghakis kulit

Brightening Oil Cleanser

Membuang segala sisa makeup & kotoran smpai kedalam liang roma supaya pori tak tersumbat yg menyebabkan blackhead, whitehead & jerawat. Makeup remover yg sangat efektif. HERV oil cleanser bukan utk makeup je taw. Dia skincare yg Deep cleanse kulit yg terdedah pada udara kotor @ minyak minyak masa goreng ikan, semuanya remove

Deep n Glow Exfoliator

Gentle scrub untuk membuang segala sel kulit mati supaya kulit terasa lembut seperti bayi kembali. Selepas scrub, kulit akan mempunyai daya serap yg tinggi terhadap segala nutrient dari Essence & serum uols

Luxe Essence Advance

Essence adalah step sebelum pakai serum. Essence bersifat lebih tebal dari toner & lebih ringan dari serum kerana Essence mostly waterbase tapi ada juga sedikit likat. Sesetengan orang yang alah / sensitive pada serum boleh gunakan Essence as alternative kerana mostly serum bersifat likat. Best Essence ni sbb dia ringan, bila pakai berlayer layer kulit akan lebih glowing.

Brightening Oil Cleanser HERV ni texture dia pekat, mudah meresap, meleleh baik buat muka kilat glowingg blinkkk blink. Exfoliator gel ni pula gentle scrub. Gosok manja-manja je dekat kulit. Tak sampai 1 minit bergulung-gulung la dead skin keluar tanpa ragu2. Essence bila pakai rasa ringan, hydrate & soft ja kulit muka.

.

herv natural skincare

FAQ 7 soalan yang sering ditanya mengenai HERV Natural Skincare

HERV Brightening Oil Cleanser ada bahan kimia berbahaya?

Tak ada, bahan aktifnya semua berasaskan bunga tumbuhan.

Oil cleanser HERV ni melekit tak?

Tak melekit walaupun dia oil base. Dia memberikan kesan instant glow, supple & fresh pada kulit

Betul ke berkesan untuk tanggalkan waterproof makeup?

100% makeup meltaway. Bersih suci tiada kesan makeup. Actually walaupun uols dah bersihkan muka dengan micellar water @ wipes, still akan ada lagi kesan makeup yg tertinggal dlm pori. Cuba tuang HERV oil cleanser di cotton wipes & kesat dimuka. Confirm akan nampak saki bakinya lagi. Hanya oil cleanser yg boleh betul2 bersihkan liang pori dari mekap waterproof

HERV Deep & Glow Exfoliator boleh pakai dekat muka & badan ke?

Ya boleh pakai di seluruh muka & badan. Dicelah ketiak, perut, di pelipat badan.

HERV Natural bau apa ya?

HERV oil cleanser dan HERV Deep & glow bau haruman citrus lemon & peach. Herv Essence Lux bau Rose Essential

Kulit bermasalah boleh pakai HERV?

Ya, HERV oil cleanser, HERV Exfoliator & Essence Advance boleh dipakai utk masalah kulit seperti jerawat, liang pori besar, kulit berminyak, kulit kering & kombinasi. Kulit kusam & masalah pigmentasi juga amat2 digalakkan kerana HERV mengandungi brightening effect.

Budak sekolah boleh pakai?

Boleh tak ada masalah. Semua peringkat umur boleh. Kalau dah ada rasa nak melawa wajib kena pakai dah.

Berapa lama kesan nak kulit nampak glow?

Instant glow & fresh kurang dari 10 minit, itu jaminan kami!

.

herv oil cleanser kkm

Apa Kata Mereka Yg Dah Mencuba HERV Natural Skincare?

“I love this brand so much.Lagi-lagi the Essence. Essence tu bau rose & paling best dia ada bahan centella asiatica utk pulihkan kulit radang & rawat skin barrier. Bau dia sungguh harum memikat hati. Tak pernah lagi jumpa oil cleanser yg thorbaik mcm ni. Kalah hada labo. Sblom ni pakai yg drugstore je. Tak sangka pulak kenal dengan HERV. Skali cube, mak ai bestnya!! Mmg tinggai terus oil cleanser lama. Now dah setia dengan HERV 2 bulan lebih.. Ni pun dah masuk botol kedua”

– Pn. Zira

“2 weeks dah try HERV ni. I fall hard for these two dan masukkan dalam routine skin care I. Tak boleh move on dari bau oil cleanser ni. Bila pakai, seolah-olah u perah sebijik buah orange sunquick atas muka lepastu tetiba makeup u dah melt. Bukan mekap je cair, minyak kotoran kat muka pon hilang & muka rasa bersih sangat. Especially bila dah exfoliate tu, rasa macam pori pori kat muka ni bisik “Weyy tengss, kulit kami dah boleh bernafass” fresh macam bayu pagi yg menyapa kulit. Boleh bayangkan tak??”

– Hannah

Benda baik kita kena share. Tambah2 lagi dgn isu produk timbang kilo la, produk sampah laa. Sampai org takut nak pakai skincare. Muka pun berkerak & kusam! Dengan HERV kulit uols selamat. Bahan natural, tak menggelupas, tak pedih & tak nipiskan kulit..

Tak semestinyaa kena beli 1 set. Nak beli 1-1 dulu pun boleh kalau uols masih ragu2. Yg penting try. Bila dah cuba penangan HERV ni, nanti nak kuar umah muka togel pun kompiden!

.

TESTIMONI HERV NATURAL SKINCARE

herv berkesan review

herv natural oil cleanser

herv oil cleanser agent

herv

testimoni herv natural

herv oil cleanser berkesan

herv testimoni

HARGA HERV : Brightening Oil Cleanser

RM79 Semenanjung
RM85 Sabah Sarawak

HARGA HERV : Deep & Glow Exfoliator

RM69 Semenanjung
RM75 Sabah Sarawak

HARGA HERV : Luxe Essence Advance (30 ML)

RM39 Semenanjung
RM45 Sabah Sarawak

HARGA HERV : Luxe Essence Advance (120 ML)

RM79 Semenanjung
RM85 Sabah Sarawak

HARGA HERV : Premium Combo Pack (Cleanser + Exfoliator)

RM145 Semenanjung
RM155 Sabah Sarawak

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK