Mandian Peluntur Daki

mandian peluntur daki agent

.

Rimas dengan kesan daki hitam di badan?

Pakai produk lain tapi kesannya lambat?

Duit habis beratus-ratus tapi tetap tak putih2?

mandian peluntur daki original

Mandian peluntur daki ini akan jadikan duit anda berbaloi setiap sen!! Murah pun murah hokehh berbanding rawatan di spa, tak perlu pun korang nak keluar duit sampai beratus. Jgn salah sangka ni bukan scrub ye, Mandian Peluntur daki ni mcm sabun pencuci badan biasa so takdelah badan uolls tu merah2 mcm kena sental guna scrub. Dia smooth n gentle pada kulit tapi dalam masa yg sama berkesan utk tanggalkan daki pada kulit. Best mandi dengan sabun ni tau. Habis semua daki kat leher & badan hilang. Boleh mencerahkan jugak sebab ada bahan kandungan utk pencerahan gitew. Kat muka pun boleh sental.

Bahan Kandungan Mandian Peluntur Daki

  • Vitamin C & E
  • Gluthathione
  • Serbuk Mutiara
  • Kojic Acid

.

mandian peluntur daki berkesan

Fungsi Mandian Peluntur Daki

  • Mencerahkan bahagian pelipat yg hitam
  • Merawat bintik2 & jerawat di badan
  • Melembut & melembapkan kulit
  • Mencegah kuman serta bakteria
  • Sesuai untuk semua golongan tanpa mengira usia
    .

Korang yang mana ada masalah gelap kat pelipat2 tu, daki2 hitam susah nak tanggal meh cuba Mandian peluntur daki ni. Ini bukan scrub ye tapi sabun mandi. Uolls gosok2 je time mandi tu lepastu bilas macam biasa. Kaedah paling senang utk dapatkan kulit putih bersih.

Daki2 cecelah tu pun boleh tanggal & kulit jadi cerah. Jom kita mandi mandi putih‼️  bau pulak wangi sangat ala perfume coco mademoiselle chanel paris (sweet scent). Tak perlu korang sental sampai sakit, merah2 kulit. Hanya gunakan dalam mandian harian

.

mandian peluntur daki murah

Cara Pakai Mandian Peluntur Daki

  1. Digunakan seperti sabun mandi biasa
  2. Sapukan mandian peluntur daki keseluruh badan yang basah
  3. Biarkan berbuih 5-10 minit pada badan utk kesan yg lebih cepat kemudian bilas
  4. Boleh juga digunakan di muka untuk kesan pencerahan

.
.

TESTIMONI MANDIAN PELUNTUR DAKI

mandian peluntur daki borong

mandian peluntur daki hq

mandian peluntur daki kkm

mandian peluntur daki review

testimoni mandian peluntur daki

HARGA MANDIAN PELUNTUR DAKI

RM36 Semenanjung
RM40 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK