Kopi Kurus Viral Klubna & Laleh

klubna laleh ori

.

klubna laleh stokis

Tudia.. skarang orang dok carik kopi kurus viral ni iaitu set Klubna & Laleh. Kepada peminat kopi tegar yg nak kurus tapi tak blh tinggai minuman feveret uolls haaaa mmg disarankan sangat2 amik Klubna Laleh. Slalu klu org nak kurus ni pantangnya coffee & teh ya puan puan sbb apa? caffein akan effect keberkesanan supplement. Tapi… Set kopi kurus Klubna Laleh ni lain dari yg lain. Uols boleh sambil layan kopi, sambil terpaksa kurus! Best ke best? Haa nak tau meh tengok lebih lanjut..

Lepas minum klubna & laleh, kesan paling ketara dlm sehari adalah :

– Lawas tanpa cirit birit @ perut memulas
– Rasa kenyang berpanjangan (dpt kawal rasa lapar & selera makan)

Bahan Kandungan Klubna

Green coffee, kopi robusta, beras perang, serbuk lemon, fructooligosacchharide, grape seed, arabic gum, garcinia cambogia, fiber apple, psyllium husk

Bahan Kandungan Laleh

Serbuk Lemon, Serbuk oat, grape seed, purple potato, citric acid, tricaicium phospate, sucralose, maltodextrin, Apple fiber, psyllium husk

.

klubna laleh medina desire

Dengan penggunaan Set Klubna Laleh, dalam seawal 3-4 hari, badan mula rasa ringan je. Klubna digalakkan minum pagi utk sentiasa rasa kenyang & tahan selera makan. Laleh pula minum malam untuk melegakan usus perut & melancarkan pembuangan. 1 Set Klubna Laleh untuk 15 hari penggunaan. Nampak sekejap kan? tapi biasanya uols mula dgn set ni pun dah nampak kesannya! 

Fungsi Utama Klubna

Membakar lemak tepu
Control selera makan
Menjadikan rasa kenyang lebih lama
Buang lebihan lemak dalam badan
Mempercepatkan metabolisme badan

Fungsi Utama Laleh

Melangsingkan badan
Membasmi masalah sembelit
Mengurangkan kadar kolestrol
Menyingkirkan toksin dari dlm usus
Membekalkan tenaga kepada badan
Membuang lemak berlebihan terutama di perut

Kopi Klubna & Laleh ni sekali uols cuba minum akan terpaksa turun berat badan. Sedap sangat kopi ni, sesuai buat sarapan setiap pagi & laleh pulak jus kurus minum malam sebelum tidur. Sedar tak sedar kopi ni turunkan berat badan secara menyeluruh tau. Perut dah kempis, pinggang pun makin mengecil. Bila selera makan terkawal, kita pon takdelah asyik nak mengunyah je kan? Lagi cepat berat korang turun. Sebab tu kena cuba set kerengga ni kalau serius nak kurus.

.

klubna laleh

Hmm.. Nampak sedap kan? Memang sedap & nikmat klubna laleh ni~

Klubna uols minum pagi – rasanya macam coffee latte. Manis, tak pahit. Nikmat bila diminum panas2. Laleh pula minum malam. Rasanya sedap macam juice fiber apple hijau. Campurkan dengan air kosong, shake & minum. Lepas minum uols akan rasa kenyang sampai esok!

Apa yg bestnya Klubna & Laleh?

  • Boleh menyekat selera makan sehingga 48 jam
  • Rasanya yg sedap setanding Latte starbuck
  • Confirm bertenaga sepanjang hari
  • Tidur malam yg lena & selesa
  • Tak ada rasa berdebar @ pedih ulu hati
  • Tak ada rasa pening & lesu2
  • Tak ada angin sakit perut @ angin naik kepala
    .

Apa kesan selepas minum klubna & laleh?

  • On the spot kenyang lepas 5 minit minum
  • Rasa bertenaga luar biasa
  • Kulit semakin moist & glowing
  • Melawas + meringankan badan
  • Akan mengurangkan angin dlm badan dgn kentut/sendawa
  • Senang membuang tanpa rasa memulas/ sakit perut
    .

Kenapa senang membuang? Sebab dalam set klubna & laleh ni ada lemon powder. Bukan setakat senang lawas jer, kulit pun makin comey, makin flawless tau ! Haa Kurus dapat, kulit cantik pun dapat. Aduduu ruginya kalau uols masih ragu2 nak cuba ke tak. Dalam masa 1-2 bulan, peha dah tak bergesel, tak melecet, badan dah slim baju seluar senang nak carik size, tak mau ke??

.

klubna laleh kl

Bentuk badan langsing menawan bak kerengga memang idaman semua wanita. Kalau nak result mcm tu korang dah cuba ke klubna laleh ni? Sis yg minum santai-santai ni je pun dah turun 4kg. Itu santai-santai kalau sis diet betol2 lgi drastik la resultnya. Cerita banyak takut kena kecam, korang nilaikan sendiri.

Manfaat Klubna (Green coffee beras perang)

  • Mengawal selera makan & rasa kenyang sepanjang hari
  • Membantu lancarkan buang air kecil
  • Melancarkan pengedaran darah
  • Membekalkan tenaga utk aktiviti seharian
  • Membakar & membuang lemak berlebihan dalam badan
  • Melambatkan tanda-tanda penuaan
  • Menguatkan daya pertahanan badan
  • Merangsang kesihatan otak, kulit & mata
  • Membantu masalah kencing tak lawas
  • Menstabilkan tekanan darah
  • Merawat masalah period tak teratur
    .

Manfaat Laleh

  • Melegakan masalah sembelit
  • Mengawal kadar gula dalam darah
  • Mengurangkan lemak dlm badan
  • Mengawal & mengurangkan kolestrol
  • Mencegah sindrom iritasi usus
  • Badan rasa segar bertenaga
  • Memberikan rasa selesa diperut
    .

Kelulusan KKM (Pengkelasan makanan) : 280318/03/053

Dgn setiap pembelian klubna & laleh uols akan dapat free shaker + loket emas!! Jom dapatkan sementara stok masih ADA!!

.

klubna laleh medina

FAQ Soalan Yg Sering Ditanya Mengenai Klubna & Laleh

Kenapa ramai yg pilih klubna laleh?

Sbb klubna Laleh mampu mengawal nafsu makan secara efektif sekaligus menurunkan berat badan

Macam mana ia bertindak?

Dalam klubna ada kandungan beras perang yang mampu membuatkan kita rasa kenyang dgn lama. Ada garcinia cambogia yg membantu membakar lemak untuk kurus

Klubna & Laleh sedap tak? rasa apa ye?

Klubna rasa macam coffee latte. Laleh pulak rasa masam2 ala lemon jus. Dua2 sedap uols

Macam mana cara penyediaannya?

Boleh dibancuh dgn air sejuk @ air panas

Siapa yg boleh minum Kopi Klubna Laleh?

  1. Lelaki & wanita yang nak kurus
  2. Org yang ada masalah berat badan
  3. Yang ada gastrik boleh minum
  4. Org yg tak ada masalah jantung atau penyakit kronik lain
    .

Boleh ke org yg ambil jamu minum kopi Klubna Laleh ni?

Boleh. Digalakkan untuk selang 4 jam baru minum

.

klubna laleh review

Apa Kata Mereka Yg Dah Mencuba Klubna & Laleh?

“Seriously! Sape yg dah cuba je tau keberkesanannya macam mana. Sangat sangat best 9/10 ikma bagi untuk produk ni. Laleh memang betul2 melawaskan, mencuci segala toksin dalam perut. Bila minum je sebelum nak tidur, besok pagi puaslah membuang!”

– Ikma

“Ramai orang tegur Eira makin kurus walaupun buat FB live makan setiap hari! Rahsianya Eira ambik klubna laleh. Uolls try la best tau hampir sebulan dah consume klubna laleh, Alhamdulillah 7kg lemak was gone. Badan pun dah ringan sikit dah. Paling happy bila ramai perasan perubahan kita”

– Eira

“Dee dah terpaksa stop minum kopi klubna laleh ni sebab mak bising dah kurus sangat!! Memang terpaksa kenyang & terpaksa kurus dgn kopi set kerengga ni”

– Dee

.

klubna laleh original

Cara Minum klubna

Campurkan 1 sachet Klubna ke dalam secawan air panas. Kacau & minum seperti biasa. Klubna diminum pagi sebelum sarapan

Cara Minum Laleh

Campurkan 1 sachet laleh ke dalam secawan air sejuk @ air kosong. kacau & sedia diminum. Laleh diminum malam sebelum tidur

DILARANG mengambil Klubna Laleh bagi :

Ibu mengandung
Ibu menyusu bayi
Pesakit jantung & pesakit kronik

Isi Kandungan : 30 Sachet (Klubna 15 sachet + Laleh 15 sachet)

.

TESTIMONI KOPI KURUS KLUBNA & LALEH

klubna laleh agent

klubna laleh harga

klubna laleh hq

klubna laleh kesan

klubna laleh kkm

HARGA KLUBNA & LALEH

RM88 Semenanjung
RM94 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK