Deina Slimax Fruit Juice

deina slimax fruit juice murah

.

deina s'max juice

Deina Slimax Fruit Juice supplement kurus yg dirumus dari 12 jenis buah buahan & herba terpilih. Ia mengandungi ekstrak Cranberry & Garcinia Cambogia yg memberikan kesan seawal 7 hari. Jus Deina bukan hanya boleh kuruskan badan, ia juga menyelesaikan masalah kitaran haid para wanita yg tak teratur & masalah tak datang period sehingga berbulan- bulan.Berpuluh feedback dari pengguna yg gembira bila masalah kitaran period mereka dah normal

Bahan kandungan Deina Slimax Juice

Mint
Lemon
Garcinia cambogia
Green tea
Mangga
Nenas
Carisa
Acai berry
Stevia
Markisa
Camu camu
Cranberry

.

deina slimax fruit juice

Antara masalah bila perut buncit/berisi :

– Susah nak menunduk
– Jalan lama sakit lutut & kaki sbb berat
– Seluar susah nak carik size
– Badan selalu rasa letih, lesu
– Kepala sentiasa stress (darah tinggi)

Siapa yang perlu minum Jus Deina?

  • Mereka yg nak kuruskan badan dgn selamat
  • Mereka yg ada masalah pghadaman/ susah lawas
  • Mereka yg nak nampak cantik & fit
  • Mereka yg bermasalah berat badan melampau.
  • Mereka yg berkulit kusam tak berseri
  • Mereka yg nak kempiskan perut boroi
    .

Sekali dah ambik mesti terkejut! Bukan 1 kilo. Hampir 10 kilo turun berat badan! Dulu period tak normal, selalu susah nak datang. Sekarang helok je datang setiap bulan. Amalkan minum Deina Slimax Juice je kalau nak result mcm ni.

.

deina slimax fruit juice hq

Apa? Korang pernah menyesal beli produk kurusss tapi tak kurus2 jugak? Sebab itu semua kesannya bukan mcm Deina. Deina Slimax Juice amat berkesan membakar lemak & menurunkan berat badan anda. Meh kita tgk mcm mana slimming juice Deina berfungsi.

Bagaimana Deina Slimax Fruit Juice bertindak untuk menguruskan badan?

  • Membuatkan rasa kenyang dlm tempoh yg lebih lama.
  • Memberikan tenaga yg mencukupi sepanjang hari.
  • Menyingkirkan toksin punca penyakit & punca pertambahan berat badan.
  • Memudahkan anda utk kurus dgn selamat tanpa perlu berlapar
  • Mudah lawas bila buang air besar
  • Bantu membakar lemak dlm badan dgn pantas dgn cara meningkatkan kadar metabolisme.

.

Harga yg terlajak berbaloi dgn pelbagai manfaat berlainan. Uols tak perlu beli banyak produk utk 1 badan. 1 botol mengandungi 250ml Jus kurus berperisa mangga yg tahan penggunaan selama 25 hari

.

deina slimax stokis

Mesti korang pelik & tertanya-tanya apa yg best sangat pasal Jus kurus Deina ni smpai viral? Uols kalau tak nak terjebak jangan coba-coba try Jus Deina ni kalau tak nak kurus, lemak lari bertempiaran! Dah tu dibuatnya pulak kulit jadi peloles, licin, gebus. Kalau korang try jugak, jangan salahkan hakak bila bentuk badan kau tetiber selim melim kulit licin kalah rozita che wan tau!

Haah, macam mana? Eh, nak try jugak? Boleh jer, jom kurus sama-sama!

Kebaikan Deina Slimax Fruit Juice

  • Melancarkan period yg tak teratur
  • 7x berkesan membakar lemak degil
  • Control selera makan
  • Menguruskan peha, pinggul & perut
  • Menyingkirkan toksin dlm badan
  • Turunkan berat & kempiskan perut buncit
  • Melicinkan kulit wajah
  • Badan lebih sihat
  • Tak payah berlapar/ bersenam
  • Sekali minum rasa kenyang sampai malam
  • Membekalkan tenaga berpanjangan
  • Menyerikan kembali kulit yg kusam
  • Tak ada side effect negatif
  • 100% bahan semulajadi & herba terpilih.
  • Badan tak cepat lesu & penat selepas seharian bekerja.
  • Sesuai diambil oleh lelaki & wanita.

.

deina slimax fruit juice agent

Isteri2 mana yg tak nak cantik, kurus, langsing, tambah zuriat & lebih-lebih lagi tambahkan susu badan utk baby. Bertambah sayang lagi isteri pada encik suami jika dihadiahkan produk yg boleh maintainkan ‘aset berharga’ seperti Deina Slimax.

Jus Deina membantu para isteri dengan :

  1. Mencerah & memutihkan kulit wajah
  2. Melangsingkan bentuk badan
  3. Menambahkan susu badan
  4. Lancarkan period agar mudah merancang kehamilan
    .

Yg paling penting, meredakan stress kaum perempuan kerana bila badannya tgh tak cantik, tak slim, mereka ni cepat stress kan??

Tak perlu susah2 bancuh
Tak perlu susah2 nak rebus
Tinggal minum sahaja, mudahkan?

.

deina jus kurus

Deina Slimax Juice adalah daripada 100% herba semulajadi & buahan utk turunkan berat bdn secara natural seawal 7 hari !!! Deina Slimax Juice telah melalui ujian pakar yg mengesahkan tiada bahan terlarang yg terkandung didalamnya. Ia juga disahkan oleh badan institut penyelidikan halal UPM yg mendapat Sirim Quality Award.

4 Fungsi Utama Deina Slimax Fruit Juice

Menurunkan berat badan

Menghilangkan berat badan berlebihan & mengekalkan berat badan ideal walaupun sibuk di tempat kerja.

Detox

Membuang & menyingkirkan toksin serta lemak degil dlm tubuh badan agar tercegah daripada penyakit berbahaya.

Effect anti-penuaan

Mengurangkan garis halus serta kedutan diwajah akibat penuaan sekaligus mengembalikan keremajaan wajah

Mengurangkan kadar kolesterol

Mengurangkan lemak & kadar kolesterol dalam badan agar saluran darah tak tersumbat

Apa kesan selepas mengambil Deina Slimax Fruit Juice?

  • Badan senang berpeluh utk buang toksin
  • Perut rasa kenyang sentiasa
  • Badan rasa ringan & lebih bertenaga
  • Kurang sakit2 lutut & sakit kaki
  • Proses penghadaman lebih lancar
  • Tiada lagi sembelit
  • Perut kempis & saiz pinggang mengecil
  • Badan semakin kurus, bentuk badan mnjadi shape S
  • Dagu, pipi, lengan, peha, & punggung mengecil

.

deina slimax fruit juice original

FAQ soalan yang sering ditanya tentang Deina Slimax Juice

1. 1 botol Deina tahan berapa lama?

1 botol bersamaan 250ml & tahan 25 hari

2. Deina Slimax Fruit Juice ni rasa apa ya?

Berperisa Jus mangga yg sangat sedap.

3. Ada side effect negatif tak?

Tiada sebab bahan kandungan yg digunakan adalah 100% natural dari buahan & herba terpilih.

4. Kalau dah stop minum Deina Slimax Juice, berat badan naik balik tak?

Berat badan tak naik balik & boleh stop sekiranya dah dapat berat badan ideal.

5. Ada pantang larang tak?

Pengguna Deina tak payah berpantang sebab Deina adalah sejenis minuman bukan ubat-ubatan

6. Kalau ambik Deina Slimax Juice perlu bersenam tak?

Terpulang. Kalau bersenam tentulah lgi bagus sbb lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sangat2 membantu turun lebih byk kilo. Tapi uols Deina ni diformulasikan utk mereka yg sibuk & tak ada masa utk exercise. Mmg uols tak bersenam pun boleh turun.

7. Kenapa selalu buang air kecil semasa awal pengambilan Deina?

Petanda yg bagus kerana Deina sudah bertindak melancarkan sistem perkumuhan. Pastikan ambil 3 liter air kosong sepanjang hari utk kekal terhidrat

8. Boleh tak ambik Deina dengan supplement lain?

Boleh tapi pastikan jarak masa atleast 3-4 jam.

9. Ibu mengandung boleh ambil Deina ke?

Ibu mengandung dilarang sama sekali mengambil sebarang produk kurus.

10. Ibu menyusu boleh minum Jus Deina tak?

Ibu menyusu boleh ambil selepas 100 hari.

11. Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik?

Pesakit kronik tidak boleh mengambil apa2 supplement tanpa konsultasi doktor

12. Kalau minum Deina tapi berat makin naik pulak macam mana?

Semua bahan dalam Deina ni menguruskan. Kalau naik tu maybe sebab terlampau banyak makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila minum Jus Deina jadi lesen utk makan lagi banyak. Tak ye uols, makan macam manusia biasa & jangan sampai melantak tak ingat dunia.

13. Dari umur berapa boleh minum Jus kurus Deina?

Boleh dari umur 15 tahun.

14. Kalau ada gastrik boleh minum ke?

Ye boleh. Tapi selepas 10 minit minum Deina, kena makan sikit. Jangan biarkan perut kosong. Walaupun Deina mengenyangkan tapi alas juga perut dgn nutrisi dpd makanan yg sihat

.

cara makan deina slimax fruit juice

Cara minum Deina Slimax Fruit Juices

  1. Minum segelas air kosong sebaik sahaja bangun tidur.
  2. Minum 1 sudu (5ml) Deina Slimax Juice 15 minit sebelum breakfast
  3. Minum 1 sudu Deina Slimax Juice dlm pukul 7-8 malam, 15 minit sebelum dinner
    .

Tak ada kesan sampingan
Tak ada pantang larang
Bila stop, berat badan tak naik
Berperisa Jus mangga yg sedap
1 botol mengandungi 250ml tahan 25 hari

No rujukan KKM:
260716/06/110

.

TESTIMONI DEINA SLIMAX FRUIT JUICE

deina slimax fruit juice berkesan

deina slimax fruit juice kkm

deina slimax fruit juice selamat

deina slimax juice

review deina slimax juice

deina slimax halal

testimoni deina smax

deina slimax fruit juice testimoni

HARGA DEINA SLIMAX FRUIT JUICE

RM80 Semenanjung
RM85 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order
KLIK SINI

tempah LINK