Susu MomeGojes

.

susu momegojes

Bila dengar je susu kambing mesti fikir…”euww.. Baunya hamis, tak sedap”. Tapi cuba terai dulu susu kambing MomeGojes. Alhamdulillah ramai yg cakap 100% tiada bau hamis, rasanya pula sedap boleh ketagih, bila minum cepat rasa kenyang. Susu MomeGojes Ada 2 perisa yang lazat iaitu coklat & strawberry.

Kenapa Susu Kambing MomeGojes?

Mengikut kajian susu kambing bersifat anti radang yg boleh mencegah prtumbuhan jerawat serta membantu menganjalkan kembali kulit. Dalam susu kambing MomeGojes, kandungan alpha hidroxy seperti lactat acid membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati pada permukaan kulit, membaiki sel kulit yg telah rosak dan mencantikan lagi rupa kulit anda. Susu kambing MomeGojes boleh membantu untuk mengurangkan berat badan secara natural tanpa menjejaskan kesihatan. Jadi anda dah bersedia utk kurus & cerah secara sihat? Susu MomeGojes la pilihan anda !

Bahan kandungan utama Susu MomeGojes

Susu kambing
Buah delima
Kurma
Berries
Vitamin c
Folic acid

.

susu momegojes testimoni

Susu MomeGojes sesuai diminum pesakit kencing manis, walaupun bukan susu ni yg turunkan kadar gula tapi Susu MomeGojes membantu anda utk kurang makan makanan yg tinggi karbohidrat sekaligus gula dalam darah terkawal! Kandungan gula dlm Susu MomeGojes sangat rendah. Manis2 buah sahaja

Banyak sangat Manfaat susu kambing MomeGojes, Antaranya..

  • Mencantik & memutihkan kulit
  • Menghilangkan jerawat & kulit kusam
  • Melawaskan pembuangan, sangat elok utk yg selalu sembelit
  • Mencantik & menghaluskan kulit bayi dlm kandungan
  • Menguatkan tenaga batin lelaki & wanita
  • Membekalkan tenaga sepanjang hari
  • Sesuai untuk yg nak berdiet & nak kurus
  • Menghilangkan gastrik
  • Mencerahkan kulit secara sekata
  • Mememudarkan parut
  • Boleh mengawal nafsu makan
  • Mengurangkan berat badan berlebihan
  • Sesuai utk lelaki & perempuan
  • Dijamin 100% tidak hamis dengan Rasa yang sedap
  • Bayi tidak mudah terkena kuning
  • Kulit bayi yg bakal lahir putih & bersih
  • Susu badan lebih meriah, pekat & berkhasiat

.

susu momegojes hq

“Dah lama sy carik supplement yg boleh turunkan berat badan & putihkan kulit tanpa side effect. Kalau dulu nak puteh kena beli produk lain, nak kurus produk lain pulak! Last2 duit pon habis. Sakit pon dpt sebab banyak sangat ambik supplement bukan-bukan! Tapi sekarang sy dah jumpa supplement natural & selamat, Susu MomeGojes utk diet tanpa rasa lapar disamping tu boleh mencerahkan kulit! Thanks Susu MomeGojes sbab dah lesapkan lemak sy 16kg dalam masa 2 bulan je! Kulit sy pon makin hari makin flawless, jerawat susah nak naik!”

– Puan Farhana, kelantan

Siapa Yang Sesuai Ambil Susu MomeGojes

  • Sesuai untuk yang alah dengan susu (lactose intolerant)
  • Kaya folic acid yg bagus utk wanita hamil & yg merancang utk hamil
  • Boleh diambil oleh lelaki, wanita & kanak2 yg ada masalah kulit
  • Sesuai utk lelaki, wanita & kanak2 berusia 2 tahun keatas !
  • Sesuai untuk para ibu yg menyusu bayi
  • Rendah kandungan gula (sesuai untuk pesakit diabetes)
    .

Susu MomeGojes membantu mengurangkan rasa loya ibu mengandung & memperbanyakkan susu ibu. Susu ini kaya dgn asid folic semulajadi yg turut membantu mengelakkan baby dari terkena demam kuning. Kulit anda juga akan lembut dengan pengambilan berterusan!!

.

harga susu momegojes

Kenapa anda perlu memilih susu kambing MomeGojes

  1. Khasiat paling hampir dgn susu ibu (minuman terbaik dunia selepas susu ibu)
  2. Para nabi meminum susu kambing dan ianya adalah sunnah
  3. Susu kambing lebih mudah dihadam kerana ia hanya memerlukan 20 minit berbanding susu lembu yg memerlukan 2 jam
  4. Susu kambing lebih berkesan & berkhasiat jika dibandingkankan dgn susu lembu dalam menyembuh serta mencegah pelbagai penyakit
  5. Menghindarkan dari tulang rapuh/ sakit tulang belakang bila usia semakin lanjut
  6. Bermanfaat bagi mereka yg mengalami masalah lemah tenaga batin
    .

Keistimewaan Susu Kambing MomeGojes

  • Kuatkan sistem imunisasi tubuh
  • Bersifat alkali & bukan asidik
  • Sesuai untuk semua peringkat umur, dari kanak2 sampailah orang tua
  • Meningkatkan daya ingatan, tumpuan dan fokus
  • Mengurangkan kadar kolesterol & mengawal kandungan gula dlm darah
  • Mudah diserap dlm tubuh badan & tak menyebabkan alahan
  • Melancarkan sistem penghadaman & masalah usus
  • Menguatkan tulang, gigi, otot, sendi, kulit & tisu saraf
  • Mengembalikan tenaga batin & awet muda sentiasa
  • Memulihkan gatal2, eczema & semua jenis penyakit kulit

.

susu momegojes berkesan

Susu kambing MomeGojes khas untuk mak buyung yg alami masalah..

  • Alahan (lactose intolerant)
  • Muka berjerawat, kusam, gelap ketika hamil (tak boleh pakai skincare masa pregnant)
  • Susah minum susu sebab bau hamis yg membuatkan tekak loya
  • Suami selalu tegur muka lesu & tak bermaya
  • Tak bertenaga & selalu pitam
    .

Dengan pengambilan Susu MomeGojes, ibu mengandung dapat bekalan kalsium extra sekaligus menggalakkan pembekalan kalsium yg cukup untuk bayi & dapat mengelakkan masalah kejang kaki pada para ibu itu sendiri. Selain itu, pengambilan susu kambing oleh ibu mengandung dapat menghasilkan kulit bayi yg cantik. Pasti semua ibu mengandung suka melihat bayi yg comel & cantik serta bebas dari penyakit. Amalan meminum susu kambing diawal kehamilan dapat membantu bayi jauh dpd risiko penyakit kulit.

Cara pengambilan Susu MomeGojes

  1. Koyakkan sachet
  2. Bancuh 1 sachet MomeGojes dengan 120ml air suam @ panas
  3. Minum sehari sekali pada bila2 masa
    .

1 kotak mengandungi 10sachet (25gram/sachet) yang kaya dengan khasiat susu kambing

.

TESTIMONI SUSU MOMEGOJES

susu kambing momegojes

momegojes

susu momegojes review

susu momegojes kkm

susu momegojes original

HARGA SUSU MOMEGOJES

RM45 Semenanjung
RM50 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK