Qeesna Serum Booster

qeesna serum booster review

.

qeesna serum booster

Ramai yg cari serum booster anti jeragat & jerawat kan?
Sekarang uols hanya perlu sapu Qeesna Serum 2x sehari

Tiada lagi..
Jerawat
Jeragat
Parut
Kulit kusam

Qeesna Serum Booster menggunakan Geno White technology iaitu teknologi terbaru dalam bidang skincare. Ia sejenis “Smart Peptide” yg membantu mengawal penghasilan melanin aktif di kulit kita. Teknologi Geno White menjadikan tona kulit makin sekata, menghilangkan jeragat, pigmentasi & bintik hitam. Tambahan, ia juga melindungi kulit dari sinaran uv matahari!

.

qeesna serum booster hq

Bahan Utama Qeesna Serum Booster

Vitamin C

Melindungi kulit dari kerosakan akibat radikal bebas. Melambatkan tanda penuaan

Whitening booster

Mencerahkan kulit, menjadikan kulit wajah lebih putih, flawless & kekal lembap sepanjang hari

Argan oil

Mengandungi Vitamin E 2x lebih banyak dpd Olive oil. Argan oil sangat efektif dlm membanteras penuaan kulit. Disamping itu, Argan oil juga kaya dengan kandungan asam lemak omega 6 & 9

Manfaat penggunaan Qeesna Serum Booster

  • Kulit muka semakin licin, flawless & sentiasa lembap
  • Jerawat, jeragat beransur kecut & lenyap
  • Kulit muka tak lagi berminyak
  • Kedutan & garis halus dimuka hilang
  • Mampu ‘clear’ kan whitehead & blackhead

.

qeesna serum booster review

Ada masalah seperti?

Kulit terover berminyak
Jerawat & jeragat
Kulit kusam & tak bermaya
Liang pori besar
Bintik hitam @ putih

Mula2 rasa mcm dah give up, tak tau nak pakai apa. Then lepas cuba pakai serum Qeesna ni setiap hari & then resultnyaaa. Wow! Happy sangat bila kulit dah bersih. Hehe.. Dah boleh beraya dgn bahagia tahun ni.

Korang pulak? Tak nak rawat ke kulit muka? Yang malas mekap utk cover2 cela tapi nak hilangkan jeragat wajib cuba. Dengan Qeesna Serum Booster tak perlu dah pakai day cream, night cream, cucuk2 vitamin. Ia 100% organik tanpa bahan kimia & merawat kulit tanpa pengelupasan.

Kenapa anda perlu cuba Qeesna Serum nie?

  • Ada kelulusan KKM
  • 100% semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya
  • Selamat digunakan tanpa ragu-ragu
  • Water-based (senang meresap kedalam kulit tanpa melekit)
  • Kesan pantas seawal 1 minggu penggunaan

.

qeesna serum booster halal

Makin sapu, makin cantik tau!

Qeesna Serum Booster bantu anda dapatkan kulit idaman dlm jangka masa yang cepat, berkesan & 100% tanpa side effect. Pastikan juga minum air masak utk membantu membuang toksin dlm badan supaya kulit maintain sihat.

Kesan hebat Qeesna Serum Booster

  • Pipi naik tegang, lembut
  • Tak pakai makeup pon kulit elok
  • Garis2 halus hilang lesap terus
  • Kulit semakin gebu glowing kilat gitu
  • Gelap bawah mata kembali cerah semula
    .

Sangat2 berbaloi Qeesna Serum ni dengan perubahan yg uols dapat. Kulit wajah makin jelita & ayu, smpai kawan lama semua dah tak cam dah. Awat flawless sangat??

.

qeesna serum booster murah

FAQ Soalan Yg Sering Ditanya Tentang Qeesna Serum Booster

Adakah Qeesna Serum bebas mercury & hydroquinone?

Ya, Qeesna Serum Booster dijamin 100% bebas dari bahan kimia merbahaya di atas. Sis tak perlu risau ya.

Boleh ke pakai Qeesna Serum ni dgn produk lain?

Qeesna Serum boleh dipakai dgn produk lain. Yang penting, kena sapu serum ni dulu sebelum pakai cream @ produk lain

Keistimewaan Qeesna Serum Booster

  • Mengecilkan liang pori terbuka
  • Blackhead & whitehead hilang
  • Kulit kusam berubah menjadi berseri
  • Meratakan tona kulit yg tak sekata
  • Menyingkirkan sel kulit mati
  • Melembutkan kulit selembut bayi
  • Melembab & melicinkan kulit muka
  • Jerawat mengecut & semakin hilang
  • Memudarkan jeragat, bintik hitam & parut
  • Mengawal penghasilan minyak
  • Kulit kembali licin seperti kulit baby

.

qeesna serum booster original

Cara Pakai Qeesna Serum Booster

  1. Cuci muka sehingga bersih & biarkan kering
  2. Titiskan Qeesna Serum dan sapukan secara rata dimuka & leher
  3. Pakai pada waktu pagi sebelum make up
  4. Pakai waktu malam sebelum tidur

.

TESTIMONI QEESNA SERUM BOOSTER

qeesna serum booster testimoni

qeesna serum booster agent

qeesna serum booster kkm

qeesna serum booster selamat

qeesna serum booster berkesan

qeesna serum booster doll

qeesna serum booster jerawat hilang

qeesna serum booster stokis

HARGA QEESNA SERUM BOOSTER

RM80 Semenanjung
RM85 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK