Karisma Cosmetic Skincare

karisma skincare murah

.

karisma skincare selamat

“Dulu muka penuh jerawat 1 muka. Mula2 start pakai Karisma Skincare pakai set trial jer dulu. Alhamdullilah berkesan! Sekarang ni tukar pada full set, now jerawat sebijik pun dah takde. Amazing sangat produk ni uols. Kúlit lagi mulus & lembut macam baby tau. Best giler okay”

Karisma Cosmetic Skincare memperbaiki kulit wajah & melembap agar sentiasa kelihatan segar. Penggunaan yg berterusan menjadikan kulit lebih bersinar & bermaya tanpa perlu bermakeup tebal. Kulit muka jadi lebih halus & segar sepanjang masa tanpa terasa perit, tanpa kesan merah & tanpa pengelupasan. Karisma Cosmetic Skincare adalah skincare yg dirumus dari bahan import berkualiti & bergred tinggi, produk ini 100% selamat & tak mengandungi mercury @ hydroquinone

Bahan kandungan Karisma Skincare

Petrolatum
Octadecanol
Lemon fruit extract
Sugar cane extract
Pearl powder
Bird’s nest
Aloe barbadensis
Ginger root
Sondium citrate
Fragrance
Alpha arbutin
Collagen
Ginseng extract
Pomegranate
Water

.

karisma cosmetic skincare

Karisma Cosmetic Skincare ada trial set 1, trial set 2 & full set Untuk merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat & kulit kusam

Karisma Trial Set 1 (Rawatan) mengandungi

  1. Beauty soap
  2. Night cream
  3. Treatment cream
    .

Karisma Trial Set 2 (Pencerahan) Mengandungi

  1. Beauty Soap
  2. Day Cream
  3. Night Cream
    .

Karisma Skincare 5in1 (Full Set) mengandungi

  1. Beauty soap
  2. Day cream
  3. Sunblock
  4. Night cream
  5. Treatment cream

.

karisma skincare original

Fungsi Karisma Cosmetic Skincare

Beauty soap

Mencuci kulit dari kotoran, melembapkan muka, menyegarkan serta menegang & melicinkan kulit wajah.

Day cream

Pencerahan kulit, melindungi kulit muka dari sinaran uv berbahaya serta mengandungi spf30 & q10

Sunblock SPF 60

Baik utk kulit kering & sensitif, sunblock utk menghalang dari sinar uv yang menggelapkan kulit membantu mencerahkan kulit wajah

Night cream (kunyit + ginseng)

Mencerahkan kulit yg gelap & kusam secara sekata, mematikan jerawat, membantutkan pertumbuhan jerawat baru, memudarkan parut & jeragat serta melicinkan kulit

Karisma night cream yg kaya dgn pelembap & bahan antioksidan berkesan merawat :

  • Jerawat, jeragat & kulit kusam
  • Menghilangkan tompok hitam
  • Memudarkan parut
  • Menghalus serta mencerahkan kulit
  • Meratakan tona kulit wajah
  • Melembapkan kulit & mengecilkan liang pori
  • Mengurangkan garis kedutan halus
    .

Treatment cream (bird nest + aloevera)

Menaturalkan kulit berminyak & kulit kering, menstabilkan ph kulit muka, mencerah serta merawat tompok hitam jeragat, mengecilkan liang2 pori & membekalkan kelembapan pada kulit muka

.

karisma cosmetic skincare kkm

Kenapa anda perlu mencuba Karisma Cosmetic Skincare?

  • Harga patut & mampu milik
  • Ada kelulusan kkm
  • 100% bebas merkuri
  • Kesan seawal 7 hari penggunaan
  • Tanpa pengelupasan @ penghakisan kulit

.

Manfaat Karisma Cosmetic

  • Menghilangkan parut jerawat, jeragat & pigmentasi
  • Mematikan jerawat & menghalang jerawat baru
  • Membersihkan muda dari whitehead / blackhead
  • Mencerahkan tona kulit secara sekata
  • Membuang sel kulit mati & mengawal kulit berminyak
  • Menjadikan kulit anjal, gebu dan mulus
  • Melembab, menghalus & mengecilkan liang pori
  • Menghilangkan garis kedutan di muka
  • Menjadikan kulit muka glowing berseri & awet muda
  • Mencerahkan tanpa pengelupasan
  • Perubahan dalam masa seawal 7 hari sahaja.

.

karisma skincare berkesan

“Sebelum ni orang dok cakap Karisma Skincare ni memang dasyat kesannya. Mula2 sy ingatkan macam iklan produk2 lain jugak… iklan je meletops jadinya tidak. Tapi bila kawan depan mata sendiri dah berubah 360 darjah kulitnya. Sy dah tak bleh nak sabar lagi. Terus beli & cuba. Memang menjadi! Uolllss tengok la perubahan kulit sy. Sebelum ni guna produk mana2 pon sy tak pernah bagi testimoni sebab takde kesan. Tapi dengan Karisma Skincare ni sy share feedback menunjukkan produk ni memang bagus!”

Nak ber-Karisma tapi tak confident? Nak cuba tapi masih ragu2? Jom start dengan trial set dulu. Ramai puas hati & start repeat order yg full set lepas dapat hasil positif dgn trial set tau! Mana nak cari uolss.. Skincare 100% dari natural ingredient tapi harga lebih murah compare dengan produk oversea. Banyak masalah kulit yg boleh diatasi dgn skincare Karisma ni tau, antaranya..

Parut
Jerawat
Kulit kusam
Jeragat
Kulit berminyak
Liang pori terbuka
Noda kehitaman
Kulit kering melampau

Kalau uolls masih ragu2, skincare by Karisma juga sediakan trial pack untuk uols cuba dulu

.

karisma beauty soap

Kenapa set Karisma Cosmetic lain2.. ada yg sabun pink, ada yg sabun biru? Apa bezanya?

Ok meh sini nak story. Karisma Cosmetic Skincare dua2 jenis sabun ni untuk cover semua masalah kulit dari jerawat, jeragat & kulit kusam. Yg ada sabun pink dikenali sebagai set normal. Yg ada sabun biru dikenali sebagai set jeragat. Dalam set karisma skincare, krim semua SAMA ye uols kecuali sabun je beza. Uols kena pilih nak set normal (sabun pink) atau set jeragat (sabun biru)

Kalau kulit korang normal, ada sikit2 jerawat & jeragat boleh ambik Set Normal (sabun pink)
Tapi ! kalau tengah hadap krisis masalah jeragat yg tebal & kronik dinasihatkan uolls gunakan Set Jeragat (sabun biru) utk kesan yg superb!!

Set Normal (sabun pink) – Delima + Collagen

  • Membersihkan kulit dari kekotoran
  • Merawat masalah jerawat & jeragat
  • Mencerahkan kulit & mengecilkan liang pori
  • Mengawal pengeluaran minyak berlebihan
  • Menegangkan kulit muka agar sentiasa gebu & awet muda
  • Kelembapan intensif utk membantu kulit kering
    .

Set jeragat (sabun biru) – Coconut Oil + Collagen

  • Membersihkan kulit dari kekotoran
  • Merawat & memulihkan jeragat yg berkerak (kronik)
  • Menggebu & menegangkan kulit muka
  • Mengecilkan liang pori
  • Mencerahkan kulit secara sekata

.

cara pakai karisma skincare

Cara pakai Karisma Cosmetic skincare

Pagi

  1. Cuci muka dengan bersih menggunakan sabun beauty soap
  2. Sapukan day cream secara rata pada kulit muka
  3. Kemudian alaskan dengan sunblock
    .

Malam

  1. Cuci muka sebersihnya dengan sabun beauty soap
  2. Sapukan night cream dengan rata pada muka & leher
  3. Akhir sekali, sapukan treatment cream

.

TESTIMONI KARISMA COSMETIC SKINCARE

karisma skincare halal

karisma cosmetic skincare halal

karisma cosmetic skincare hq

karisma cosmetic skincare original

karisma cosmetic skincare review

karisma cosmetic skincare testimoni

karisma cosmetic skincare berkesan

HARGA KARISMA COSMETIC SKINCARE

TRIAL SET 1 (SET NORMAL | SET JERAGAT)

RM75 Semenanjung
RM80 Sabah Sarawak

TRIAL SET 2 (SET NORMAL | SET JERAGAT)

RM75 Semenanjung
RM80 Sabah Sarawak

FULL SET 5IN1 (SET NORMAL | SET JERAGAT)

RM120 Semenanjung
RM125 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK