Puretox Es Mist

puretox es mist original

.

puretox es mist hq

Apa itu Puretox Es Mist?

Puretox Es Mist adalah spray mist yang berfungsi untuk menyahtoksin segala bahan kimia berbahaya yang meresap di kulit muka kita @ dgn kata lain detox kulit. Detox sangat bagus utk kulit kerana ia menyingkirkan segala racun, merkuri & kotoran yg datang dari produk skincare sebelom ini @ dari makeup tanpa kita sedar. Ia juga membunuh bakteria yg ada dalam air paip yang kita gunakan untuk mencuci muka.

Macam mana Puretox Es Mist boleh terhasil?

Purifying + detox = Puretox

Purify tu maksudnya membersih. Detox pula adalah proses membuang toksin yang berpunca dari pencemaran, lifestyle & bahan2 dari skincare berbahaya yg kita gunakan sebelum ni. Bila banyak sgt toksin dalam badan, tu lah punca muka kita banyak jerawat, jeragat, liang pori tersumbat & kulit muka jadi kusam.

.

cara guna puretox es mist

Sekarang ni ramai yg dah ada kesedaran nak bertukar ke skincare organic lepas dah mula aware dgn produk2 yg ada mercuri. Bagus kan? Tapi masalahnya, utk korang yg pernah jadi mangsa skincare bermercuri, kalau terus je tukar tanpa detox & restkan muka, mostly muka akan rosak teruk. Sebab apa? Sebab mercuri & racun dpd produk sebelum ni yg bersarang lama dekat skin masih belum hilang sepenuhnya.

Jadi Macam mana Produk Puretox Es Mist boleh bantu?

Untuk uols yang dah salah guna produk, Puretox ni boleh bantu skin korang untuk detox & bersihkan saki baki toksin dalam kulit. Insyaallah lepas tu skin korang dah boleh bertukar dgn selamatnya ke produk lain. Sebab tulah Puretox ni dihasilkan sebab ramai sangat yg ada masalah kulit disebabkan produk berbahaya.. Bahan didalam Puretox Es Mist iaitu garam epsom bersifat tinggi magnesium & sulfat yg baik untuk membuang kulit mati & segala mcm toksin + bakteria dalam kulit muka. Bahan lain seperti centella, witch hazel adalah untuk purify iaitu bersih & cantikkan skin uolls selepas proses detox. Ia memberikan kesegaran wajah, menenangkan & membantu mencerahkan kulit wajah. 

.

puretox es mist

Bahan kandungan Puretox Es Mist

Epsom salt : bahan yg paling penting dalam Puretox. Fungsinya utk detoks segala bahan chemical berbahaya yang ada pada kulit kesan dari penggunaan skincare terlarang. Selain itu, ia juga bagus utk menanggalkan sel kulit mati, mengelakkan kedutan serta membantu mematikan jerawat dengan menjadikannya kecut dah hilang

Rose water : anti aging. Menjadikan kulit sentiasa muda remaja

Hyaluronic acid : mengekalkan kelembapan pada kulit & menjadikan kulit lebih sihat .

Centella: merawat kulit sensitif, kegatalan & jerawat

Chamomile extract, aloevera extract, cucumber extract : melembapkan kulit kering. Tak menyebabkan kulit berminyak.
Lactic acid : menghilangkan jerawat, membersihkan cela dan mengurangkan kedutan diwajah

Puretox Es Mist seimbangkan ph kulit dan bagus dijadikan sebapai toner prep sebelum mulakan rutin skincare seterusnya seperti serum, emulsion, moisturizer, eyecream & sunblock.

.

puretox es mist selamat

Best sangat ke Puretox Es Mist Adilla Azizan tu? Asyik sold out je!!

Keistimewaan Puretox Es Mist Adilla Azizan

  • Membuang toksin dari kulit yg disebabkan oleh skincare lama
  • Mengurangkan kadar racun pada wajah secara beransur
  • Meredakan keradangan kulit & kemerahan
  • Mengecutkan jerawat
  • Kulit kusam kembali glowing
  • Membunuh bakteria dalam air paip
  • Menyingkirkan sel kulit mati
  • Membuang kotoran pada wajah
  • Kulit kendur kembali anjal
  • Menghilangkan garisan bawah mata
  • Merawat kulit kering, gatal & bersisik
  • Mengawal penghasilan minyak dikulit muka
  • Anti radang pada jerawat yg bengkak
  • Mencerah serta melembutkan kulit wajah
  • Menstabilkan ph kulit & membekalkan hidrasi
  • Memberi kesegaran pada wajah

.

puretox es mist berkesan

Nak Tau Rahsia Puretox?

Puretox Es Mist ni bukan saja boleh digunakan untuk detox & purify kulit tapi juga boleh digunakan untuk setting makeup ye uolls.. Hasilnya makeup nampak dewy & tahan lebih lama. Magic sangat.. Cantik dpt, kulit sihat pun dapat!

Ramai jugak yg masih blur tak tau apa fungsi & mcm mana cara guna Puretox Es Mist ni. Sembur-sembur cam tu je ke? Eh! Ramai je yg jual mist kat pasaran. So apa yang special nya dengan Puretox? Puretox ni uols nak mix dgn skincare lain pon takde masalah. Tapi jangan mix dengan skincare bermerkuri pulak! Sebab Puretox dicipta utk detox & singkirkan toksin dan sisa mercury dekat muka korang. Ape jadahnya berpuretox tapi still tempek merkuri dekat kulit??

Kenapa geng sayang kulit wajib ada Puretox Es Mist?

Siapa yg ada masalah muka breakout, liang pori terbuka, kulit kusam, kulit berminyak wajib try! Sangat recommended produk ni utk uols. Idea Puretox Es Mist utk memasukkan bahan epsom salt ni dicetus dpd mandian bathbom yg menggunakan epsom salt untuk nyahkan kulit mati, toksin & kekotoran dalam kulit. Puretox ni keluarkan toksin dalam kulit. Bersihkan kulit dari dalam dan melembabkan. Bahan witch hazel didalamnya sangat bagus sebagai antiseptic untuk bunuh kuman jahat penyebab jerawat. Rose water pula menjadikan kulit lembap & lembut bak kapas. Alhamdulillah walaupun baru dilancarkan bulan 4, sambutan untuk Puretox sangat menggalakkan terutamanya pada yg sayang kulit!

.

puretox es mist harga

Eh, baru bape hari guna Puretox Es Mist dah dapat result macam ni! Kalau sebulan? setahun? Memang kulit 100% bebas jerawat la uols. Raya dah kian menjelma ni sayang oii. Jangan baju je merelip tapi skin breakout & kusam!

Serius cakap Puretox Es Mist ni memang power. Bila spray je, mak aii rasa tak puas nak belek muka depan cermin. Pores mengecil, muka nampak moist & glowy sangat. Dan yang paling best, ruam ruam kecik dah takde kat dahi. Huhu..Heaven giler!

Apa Kata Mereka Yang Dah Mencuba Puretox Es Mist?

“Bangun pagi sbelom aifa breakfast, wajib bagi skin breakfast dengan Puretox Es Mist dulu. Hihi.. Ni dah masuk botol ke-2. Ramai tegur skin makin cantik, flawless. Mula-mula cuba tu rasa macam takde pape perubahan pun. Tapi muka takdela naik jerawat @ ruam. Selalunya kulit sy ni kalau tukar skincare @ cuba produk baru mesti muka naik ruam-ruam dulu. Tapi sejak pakai Puretox ni tak pulak! Sebab tu sy nekad nak konsisten pakai Puretox ni. Lepas seminggu bru rasa perubahan ketara. Muka nampak segar je. Fresh & tak kusam. Bangun pagi sentuh skin memang takde biji-biji ruam dah. Pores pun makin mengecil.

Thanks Puretox Es Mist! Nasib dah jumpa awak. Jimat pun jimat, boleh simpan duit dpd nak kena maintain pakai estee lauder matilah nak! Estee lauder harga cecah rm400 sebotol bak hang. Puretox baru rm55 je tapi effect apesal lagi mantop meletop?? Sekali spray kesan dia macam cucuk botox. Kulit anjal menggebu gebu gitew..”

.

puretox es mist original

Cara Pakai Puretox Es Mist

Lepas cuci muka dengan bersih, spraykan Puretox dekat muka. Biarkan kering sendiri ataupun dap dap manja dekat kulit muka.

Untuk kulit normal (yg tak breakout), uolls boleh guna Puretox Es Mist diikuti dgn step skincare rutin & mekap macam biasa.

Untuk kulit yg tengah breakout, sangat disarankan utk detox skin dulu menggunakan Puretox Es Mist tanpa menggunakan sebarang produk skincare lain dalam tempoh detox. Cleanser dibenarkan jika tiada bahan yang akan bagi iritasi kulit.

Kalau uols nak pakai produk lain jugak, wajib ikut step di bawah ni

  1. Cleanser
  2. Puretox Es Mist
  3. Toner (jika perlu)
  4. Moisturizer (jika perlu)
  5. Sunblock
    .

Untuk hidration:

Spray 2-3 pam Puretox Es Mist pada kulit wajah yang bersih .

Untuk makeup setting:

Spray 1-2 pam Puretox Es Mist jauh sedikit dari muka selepas selesai mekap.

.

TESTIMONI PURETOX ES MIST ADILLA AZIZAN

puretox ori

puretox adilla azizan

puretox es mist feedback

puretox es mist review

puretox kesan

testimoni puretox es mist

puretox jerawat kecut

puretox es mist murah

HARGA PURETOX ES MIST

RM60 Semenanjung
RM65 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK