Okaya Instant Powder

okaya instant powder ori

.

okaya instant powder agent

Setiap keluaran terbaru Okaya mesti viral kan?? Wowww!! adik beradik Okaya semua mengganas ni.. aduduu sekarang instant powder pulak orang pakat cari. Kalau uols nak tau sekarang ada yang terbaru, ter-hot & pelengkap makeup uolls iaitu Okaya Instant Powder.

Apa itu Okaya Instant Powder?

Okaya Instant Powder adalah bedak compact yang menggabungkan fungsi 2 dalam 1 iaitu foundation + bedak. Kenapa best? Sebab tak perlu amik masa lama nak mekap. Biasa klu nak mekap kena pakai foundation la.. Loose powder la. Ni uols tak payah hokeh. Sebab Okaya Instant Powder ni dah cukup utk jadikan mekap uols flawless & shantekk comel je sepanjang hari.

Okaya Instant Powder ada 3 kod available

Light : kulit cerah
Medium : kulit sederhana cerah
Dark : kulit gelap

.

okaya instant powder hq

Instant Powder by Okaya diperkaya dgn marula oil. Teksturnya yg ringan & halus menjadikan ia mudah disapu pada kulit. Kalau kulit muka selalu berminyak, Okaya Instant Powder bantu menyeimbangkan pengeluaran minyak sambil merawat & melembabkan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yg mudah berpeluh, kulit muka berminyak, kering atau berjerawat.

Keistimewaan Okaya Instant Powder

Berasaskan marula oil
Berfungsi sebagai foundation + bedak
Anti penuaan
Menutup cela & parut diwajah
Teksturnya ringan & halus
Sapuan yg mudah & smooth
Bantu penyerapan minyak kulit wajah
Sesuai utk kulit berjerawat, berminyak @ kering
Merawat + melembabkan kulit muka
Mesra wudhuk, senang dicuci
Makeup cepat siap, tak amik masa lama nak bersiap
Tahan lama sampai 4-5 bulan walaupun selalu guna
Sangat sesuai untuk ibu² bekerja yg selalu kejar masa

Isi kandungan : 15 gram

.

okaya instant powder kkm

Okaya Instant Powder ni baunya harum, tekstur powder yang lembut, rasa light je bila pakai kat muka. Kulit muka pun nampak makin gebu. Memang best, wangi & tak pudar bila disapu.. Dap dap sikit je terus full coverage. Dah tak perlu guna foundation asing, powder asing. Guna je Okaya Instant Powder 2in1 ni gaizz

Bahan kandungan utama Instant Powder Okaya adalah Marula Oil.

Marula oil kaya dgn antioksidan, Vitamin C, Vitamin E & Flavonoids
Kandungan antioksidan marula oil 60% lebih tinggi dpd Argan oil & biji anggur
Asid lemak minyak tersebut berfungsi sebagai anti penuaan
️sesuai untuk semua jenis kulit
️bantu menghapuskan parut jerawat
Memperbaiki keadaan kulit anda & melembapkan

Cara Pakai Instant Powder Okaya

Instant Powder Okaya boleh sapu terus dimuka dengan span kering @ dipakai dengan span basah ala-ala 2 way cake. Dengan instant powder Okaya ni, tak perlu pakai foundation sebab instant powder ni je pun dah chantek. Senang sangat nak blend & tahan lama. Tanpa foundation pun boleh cover parut & jeragat muka uols. Raya ni wajib ada dalam beg sebagai makeup quick fix. Kalau jalan beraya tu, senang nak touch up mekap dalam kereta pun boleh. Okaya Instant Powder sangat ringan, rasa macam tak pakai pape foundation pon tapi kulit kekal flawless sepanjang hari

.

TESTIMONI INSTANT POWDER OKAYA

harga okaya instant powder

okaya instant powder testimoni

okaya instant powder berkesan

okaya instant powder review

okaya instant powder tahan lama

okaya instant powder murah

HARGA OKAYA INSTANT POWDER

RM69 Semenanjung
RM75 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK