Trudolly By Fazura

.

Trudolly by Fazura : Detox Pro & Beauty Booster set

trudolly detox pro beauty booster

Uols!! Fazura nak dedahkan rahsia ni mcm mana kulit dia nampak flawless walaupun tanpa mekap! Ramai yg tertanya-tanya apa rahsia fazura tak mekap pon boleh nampak fresh, gebu, peloles, kulit halus mulus gitu.

Rahsianya Trudolly! Trudolly Detox Pro & Beauty Booster adalah supplement yg fazura consume utk dapatkan kulit canteks & berat badan yg ideal. Trudolly by Fazura adalah set supplement dual effect solutions yang pertama seumpamanya di malaysia

Dalam 1 set Trudolly ada 2 supplement iaitu Detox Pro & Beauty Booster

Beauty Booster – utk memulihkan kulit yg bermasalah
Detox Pro – utk menyingkirkan toksin & mencapai berat badan ideal.

.

trudolly by fazura kkm

Uols tak perlu dah susah payah nak carik supplement detox & skin supplement asing2. Trudolly by Fazura dihasilkan untuk melengkapi 2 bidang penting penjagaan kesihatan & kecantikan kulit anda.

Trudolly Detox Pro dirumus dpd gabungan lemon, seabuckthorn, green tea, spirulina & garcinia combogia. Ia membantu sistem pencernaan yang lebih baik, memudahkan penyerapan khasiat & menjadikan kehidupan anda lebih sihat, berkualiti & bertenaga

Trudolly Beauty Booster pula diformulasi dpd gabungan acerolla cherry, astaxantin, grape seed & l-cysteine. Menjadikan anda tampil lebih cantik & menawan, kulit yg lebih cerah & mengembalikan keremajaan kulit yg telah mula menunjukkan kedutan & garis halus

.trudolly detox pro

5 bahan utama Beauty Booster & fungsinya

  1. Aloe vera melembabkan kulit wajah & mengurangkan kesan parut
  2. Acerolla cherry menjadikan kulit muka lebih muda, gebu & anjal.
  3. Astaxantin adalah agen utk mencerah & memutihkan kulit secara semulajadi
  4. Grapeseed melindungi kulit dari sinaran uv berbahaya yg boleh merosakkan.
  5. L-cysteine bersifat antioksidan yg bantu melambatkan proses penuaan.
    .

5 bahan utama Detox Pro & fungsinya

  1. Lemon membantu proses detox & mengeluarkan toksin dlm badan
  2. Seabuckthorn melancarkan sistem pencernaan dan pengaliran darah.
  3. Green tea menyingkirkan lebihan lemak dalam badan.
  4. Spirulina bantu neutralkan badan & meningkatkan fungsi hati yg penting untuk proses detoksifikasi
  5. Garcinia combogia menghalang pembentukan lemak & mengurangkan penyerapan karbohidrat

.trudolly fazura

Detox Pro adalah supplement detox penjagaan usus & sistem pencernaan. Trudolly Detox Pro mampu meningkatkan kesihatan usus anda.

Apa faedah usus yg sihat kepada saya?

Nafas anda akan lebih segar – tiada lagi masalah nafas berbau & dapat meningkatkan keyakinan diri bila berdepan orang ramai

Kulit lebih cantik & halus– pasangan bakal jatuh cinta kali kedua dengan anda

Mendapat bentuk badan ideal – bentuk badan lebih menarik, senang bergaya serta sesuai mengenakan apa2 jua jenis busana

Selera makan terkawal – jimat belanja makan, badan maintain langsing & menawan

Melambatkan proses penuaan – garis halus & kedutan pudar, keyakinan diri bertambah

Apa pula manfaat Beauty Booster Trudolly?

  • Mencerahkan kulit & mengecutkan jerawat
  • Memudarkan jeragat dan parut supaya wajah lebih menawan
  • Melembut dan melembapkan kulit
  • Menjadikan kulit wajah kekal segar, hilang kusam
  • Menaikkan seri wajah

.

trudolly cara makan

Keistimewaan Trudolly Detox Pro

  • Membuang toksin dalam badan
  • Mengurangkan berat badan berlebihan
  • Boostkan stamina & tenaga sepanjang hari
  • Melancarkan sistem penghadaman
  • Berperisa apple & lemon yg sedap
    .

Lepas uols dah detox & buang toksin dalam badan tu. Baru supplement lain cepat menyerap khasiatnya. Now korang boleh consume pula Trudolly Beauty Booster untuk mendapatkan kesan yg maksimum

Keistimewaan Trudolly Beauty Booster

  • Mencerah & menyekatakan tona kulit
  • Kulit lebih gebu & remaja secara semulajadi
  • Memati + menghilangkan jerawat
  • Memudarkan kesan parut jerawat
  • Berperisa apple & strawberry yg lazat

.

trudolly fazura 1

F.A.Q Soalan Yang Sering Ditanya Tentang Trudolly by Fazura

1 botol Detox Pro Trudolly ada berapa tablet?
30 tablet – tahan selama sebulan dengan pengambilan sebiji sehari

Beauty Booster Trudolly pula ada berapa tablet?
30 tablet – tahan selama sebulan dengan pengambilan sebiji sehari

Adakah produk Trudolly by Fazura mengandungi gula?
Trudolly menggunakan stevia sebagai pengganti gula

Saya ada gastrik, boleh ke saya ambil produk ni?
Pengguna kami yang juga ada gastrik mengambil set Trudolly & tiada kesan gastrik beliau yg menyerang kembali

Saya tengah mengambil ubat-ubatan klinik/ hospital. Boleh ke saya ambil produk Detox Pro & Beauty Booster by fazura?
Langkah terbaik adalah mendapatkan konsultasi dpd doktor yg merawat anda sebelum mengambil apa-apa jua produk supplemen tambahan sekalipun

Siapa yg sesuai untuk mengambil produk ini?
Lelaki & perempuan yang berusia 15 tahun & ke atas.

Saya baru je bersalin & sedang dalam tempoh menyusukan anak, boleh ke saya consume produk Trudolly by Fazura?
Boleh namun perlu tunggu sehingga tempoh bayi anda melepasi dpd tempoh kuning sebelum mula mengambil produk Trudolly

Saya tengah pregnant, boleh ke saya ambil produk Trudolly by Fazura sepanjang tempoh mengandung?
Sila dapatkan nasihat perubatan profesional dpd doktor yg merawat anda sebelum mengambil apa-apa produk supplemen tambahan

Kalau semasa period boleh ke saya consume produk ni?
Boleh, tiada masalah

Kalau ada masalah tekanan darah rendah (low blood pressure), boleh ke saya mengambil Trudolly by Fazura?
Ye boleh

Jika ada masalah tekanan darah tinggi & sedang ambil ubat hospital / klinik, boleh ke saya mengambil Trudolly by Fazura?
Tak boleh

Saya ada cyst, boleh ke saya ambil Trudolly by Fazura?
Tak boleh

Saya ni peminat kopi tegar, boleh ke saya ambil set Trudolly dgn minuman feveret saya?
Dinasihatkan tak mengambilnya bersama kopi, selangkan tempoh masa antara 3-4 jam sebelum minum kopi kerana kafein mengurangkan keberkesanan produk

.

trudolly by fazura

Siapa yang boleh ambil Trudolly Detox Pro & Beauty Booster set

  • Lelaki & perempuan yang berumur 15 tahun keatas
  • Ibu menyusukan bayi (selepas bayi habis tempoh kuning)
  • Wanita semasa period
  • Ibu dalam pantang selepas bersalin
    .

Cara Pengambilan set Trudolly by Fazura

Pagi
Ambil 1-2 tablet Beauty Booster Trudolly

Malam
Ambil 1-2 tablet Detox Pro Trudolly

Amalkan 2 liter air kosong utk kesan yg maksimum

.

TESTIMONI TRUDOLLY DETOX PRO & BEAUTY BOOSTER

fazura amal trudolly

trudolly berkesan

trudolly detox

trudolly selamat

trudolly kulit cntik

trudolly lawas

trudolly skin flawless

trudolly lose weight

trudolly makin kurus

trudolly 1

HARGA TRUDOLLY BY FAZURA

RM96 Semenanjung
RM106 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK