Okaya Liquid Foundation

OKAYA LIQUID FOUNDATION ORIGINAL

.

Korang peminat Okaya Cream To Powder Foundation?

OKAYA LIQUID FOUNDATION

Nak tau tak sekarang ni Okaya dah lancarkan 1 lagi produk baru iaitu Okaya Liquid Foundation. Kalau ada antara uols yg tak berapa suka Okaya cream to powder foundation sbb ada 1 shade je, sekarang produk baru Okaya iaitu Okaya Liquid Foundation datang dengan 3 shade iaitu Light, Medium & Dark

Lepas ni takde dah isu Okaya ada 1 kod je. 3 kod sekali serentak Okaya kasik hokehh..

Light – kulit cerah
Medium – kulit sederhana cerah
Dark – kulit gelap

Apa yg Bestnya dgn Okaya Liquid Foundation?

  • Senang nak blend
  • Tak mudah bercapuk
  • Glowing effect
  • Full coverage
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Paling penting kulit selamat & sihat

.

OKAYA LIQUID FOUNDATION light medium dark

okaya liquid foundation light medium

Apa keistimewaan Okaya Liquid Foundation?

Keistimewaannya terletak pada bahan utamanya iaitu Marula oil yg diekstrak dari buah Marula.

Apa kelebihan Marula oil dalam liquid foundation ni?

Marula oil sangat tinggi antioksidan, Vitamin C, Vitamin E & Flavonoids. Kandungan antioksidannya 60% lebih tinggi dpd argan oil & biji anggur which is sangat bagus utk skin uolls. Best kan?? Banyak fungsi Marula oil ini, khasiatnya bermanfaat dari hujung rambut sampailah ke hujung kaki!

Marula oil juga act as instant skin moisturizer, Marula oil bantu kekalkan kelembutan kulit dgn melembab & membaiki kerosakan pada permukaan kulit. Kandungan asid lemak, omega oil, serta vitamin e & c yang terkandung di dalam Marula oil dapat membantu memulihkan keanjalan kulit wajah & mengurangkan kedutan sekaligus melambatkan kesan penuaan

Marula oil didalam Okaya Liquid Foundation sangat membantu utk mencegah jerawat. Kandungan zat anti-mikrobacterial yg ada didalam minyak ini berupaya mematikan jerawat & membersihkan cela & noda pada wajah.

.

OKAYA PERFECT LIQUID FOUNDATION

Ramai takut bila nak guna face oil ni padahal tak semua oil berminyak.. Marula oil bersifat cepat menyerap & tak akan meninggalkan kesan berminyak bila dipakai. Semua orang boleh guna, semua jenis kulit sesuai sama ada uols kulit kering, berminyak ataupun sensitif.

Tak payah dah uolls susah2 nak letak argan oil sblom pakai foundation sebab Okaya Liquid Foundation ni dah ada mixture Marula oil yg bagi senang nak blend. Bertekstur ringan di muka & mesra wudhuk

Keistimewaan Okaya Liquid Foundation

  • Berasaskan bahan organik Marula oil
  • Mengandungi SPF 35
  • Sesuai untuk kulit asia
  • Sesuai untuk kulit kering @ berminyak
  • Sangat wangi
  • Tak melekit & senang dicuci
  • Tekstur ringan & senang blend
  • Disarankan utk kulit yg berparut & berjeragat
  • Kulit kusam berubah glowing
  • Makeup sekata, tak bercapuk
  • Kulit lebih cantik dan natural
  • Tekstur halus & lembut memberi solekan sempurna pada wajah
    .

Okaya Liquid Foundation sekarang dah keluar 3 shade. Jadi boleh pilih yg sesuai dgn tone warna kulit korang. Harga ofcoz mampu milik rm79 sahaja, siap extra 5ml lagi

.

OKAYA LIQUID FOUNDATION bellaz

Glowing terokz finishing Okaya Liquid Foundation ni!

Sape tgk makeup by bellaz live petang kelmarin? Uolss tau dak, Okaya foundation ni tahap glow dia bukan besha besha tau. Bella siap habaq glow namateyyy liquid foundation Okaya ni, lawa gilaaaa. Kasik 5 bintang! tahap dewy finished dia memang buatkan uolls nampak helok jaa muka lps makeup.

“Lawanyaaaa liquid foundation okaya ni… senang blend just dap2 lembut kat muka settle uolls.. Bella pakai code medium… herlokknyaaaa jumpa org smua puji lawanya skin.. Glow glow uolls.. Finishing dia dewy finish n matte skit tpi more tu dewy finish. Cantiklah ringan kat muka, full coverage pulak tu. Produk dari OKAYA Malaysia mmg terbaik sangat2… Bella start pakai produk2 okaya ni tahun 2016 lagi tau… Dari foundtion cream, eyebrow gel, primer makeup terbaru bellaz beli powder & liquid fondation dia seriously memang herlokkkkk….”

– MUA Bella

Haa, tu diaa. MUA kita pon cakap memang seriusly herlokk. Okaya perfect liquid foundation ni baru je keluar tapi feedback memberansangkan. Beza Okaya Liquid Foundation ni dia jenis semi glow berbanding dgn Okaya cream to powder jenis matte. Dua2 memang lawa kalau pakai. Depend pada finishing apa yg uols suka.

Okaya Liquid Foundation

  • Tutup parut & jeragat sepantas 8 saat!
  • Long lasting sehingga 12 jam.
  • Ada vit. E & minyak zaitun utk merawat jeragat, jerawat.
  • Mesra wudhuk & solat
  • Tak bercapuk walaupun berpeluh.
  • 100% bebas paraben
  • Ada SPF35 yg melindungi cahaya matahari.
  • Full coverage tutup cela, parut, jerawat & jeragat
  • Kulit gebu & glowing sepanjang hari
  • Menganjalkan kulit & mengurangkan kedutan.

.

TESTIMONI OKAYA LIQUID FOUNDATION

feedback okaya liquid foundation

kesan okaya liquid foundation

OKAYA LIQUID FOUNDATION glowing

OKAYA LIQUID FOUNDATION hq

okaya liquid foundation testimoni

OKAYA LIQUID FOUNDATION kkm

HARGA OKAYA LIQUID FOUNDATION

RM69 Semenanjung
RM75 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK