Trulooks Tinted Moisturizer

trulooks ori

.

Trulooks Tinted Moisturizer
Primer Foundation No.1 Dalam Malaysia Yang Menjadi Pilihan MUA!

trulooks halal

Apa itu Tinted Moisturizer?

Beberapa pengasas kosmetik antarabangsa mengatakan ianya seperti bb cream tetapi bertekstur ringan & lebih nipis berbanding foundation. Kelebihan Tinted Moisturizer ianya bukan sahaja menyekatakan lapisan tona kulit malah ia memberikan penjagaan & perlindungan kepada kulit wajah. Bahan kandungan dalam Tinted Moisturizer menjadikan kulit wajah semakin sihat disamping memberikan perlindungan daripada matahari & melembabkan kulit wajah. Antara brand terkemuka yg mengeluarkan Tinted Moisturizer adalah bobbi brown, laura mercier, nars.

Tinted Moisturizer boleh digunakan sebagai

  1. Makeup primer
  2. Sunblock
  3. Kegunaan harian tanpa foundation (utk yg sukakan light coverage)

.

trulooks tinted moisturizer berkesan

Bahan kandungan Trulooks Tinted Moisturizer

Pomegranate (ektrak delima)

Terbukti secara klinikal ekstrak delima mempunyai kandungan antioksidan yg tinggi & sangat baik untuk kulit

Vitamin B (formulasi baru)

Memberikan kelembapan yg optimum pada kulit
Anti penuaan
Mengecilkan pori-pori
Menghilangkan kedut
Membunuh jerawat & jeragat
Membaiki sel2 kulit mati & merawat eczema

Vitamin C & E

Mengandungi antioksidan yg tinggi untuk kulit kekal cantik serta melindungi kulit dari radikal bebas. Ia juga membantu meningkatkan sel2 kolagen, mencerahkan kulit & mengurangkan dark spot

Aloevera

Melembab & menghidrasikan kulit
Membaharui sel2 kulit mati
Mengecilkan liang pori
Melegakan kesan sunburn
Mengecutkan jerawat.

.

trulooks tinted moisturizer cara pakai

Siapa Yang Selalu Ada Dalam Situasi Macam Ni?

  • Make up tak tahan lama, bercapuk & cepat crack
  • Makeup melekat pada kulit kering
  • Kulit sentiasa kering, sensitif & kusam
  • Kulit berminyak & jerawat
  • Nak cepat siap tapi nak flawless skin
  • Nak perlindungan UV yang tinggi
  • Nak produk yang tak rasa heavy di muka
  • Nak menjimatkan masa
  • Nak produk yg ada khasiat & vitamin untuk menjaga kulit
  • Nak hasil makeup flawless & letop mcm MUA2 live fb
  • Nak produk yg tak berminyak & tak melekit
  • Nak kulit cerah secara semulajadi tanpa supplement
    .

Boleh cuba Trulooks Kalau uols jenis tak suka makeup tebal, tak suka pakai foundation, sesuai sgt guna ni. Coverage dia less dari foundation. Tak tebal tak pekat likat sebab tu wanita malaysia yang sukakan natural look memang akan fall in love dgn Trulooks Tinted Moisturizer ni! Seyes tak tipu! Mmg sangat tinggi permintaan setiap hari! Kandungan SPF50 yg tinggi dalam Trulooks pun mmg sesuai dengan cuaca di malaysia yg panas! Trulooks Tinted Moisturizer menggunakan water based formula. Ia sangat ringan seolah2 mcm uols tak pakai apa2 dekat muka. Menyekatakan tona kulit serta merta & mencerahkan kulit secara semulajadi.

.

trulooks original

Trulooks Tinted Moisturizer pertama dalam malaysia with unique formula, luxurious yellow undertone & matte finish

Boleh digunakan :
Dengan foundation (sebagai primer – mekap akan tahan lama)
Tanpa foundation (light to medium coverage)

Fungsi Trulooks Tinted Moisturizer

Sebagai primer @ base makeup

Tinted Moisturizer berfungsi sebagai primer makeup untuk kekalkan tekstur foundation supaya long lasting & tak bercapuk. Oh rupanya inilah rahsia mua hebat kenapa diorg pakai Trulooks!

Sebagai Sunblock protection SPF50

Melindungi kulit dari sinaran UVA/UVB yang terik & menghalang radikal bebas yang akan menyebabkan kulit menjadi kusam, sunburn & pigmentasi. Perlindungan SPF50 sangat sesuai utk kulit wanita asia & cuaca di malaysia

Pelembab bewarna

Formulasi gabungan moisturizer + foundation. Tekstur Tinted Moisturizer mempunyai light to medium coverage untuk ladies yg nak kan kulit uols boleh bernafas, tak suka foundation tebal-tebal. Kalau ada hari yang uols nak jaga kulit, nak nampak natural beauty je, wajiblah pakai Trulooks. Makeup retis pon tak pakai foundation tiap hari untuk daily look uols! Fungsinya sebagai pelembab akan memastikan kulit rasa fresh & moist sepanjang hari. Wow!!

Food skin / complexion rescue

Trulooks Tinted Moisturizer diperkaya dengan Vitamin B, C, E yang berfungsi untuk menyihat & mencantikkan kulit. Ia kaya dengan antioksidan dari bahan natural seperti aloevera & pomegranate yang berupaya meningkatkan sel2 baru serta memastikan kulit cukup nutrient untuk mengekalkan tahap collagen kulit. Selain makeup base, uols boleh je apply hari2 untuk kegunaan harian untuk menjaga kulit

.

trulooks ori

Tinted Moisturizer mmg femes dekat luar negara. Ladies yang sukakan natural look, disamping tu nak kulit moist sepanjang hari wajib pakai Tinted Moisturizer. Contoh brand overseas yang ada Tinted Moisturizer seperti Nars, Laura Mercier, NYX etc. Tekstur Trulooks Tinted Moisturizer setaraf jenama antarabangsa. Ia membuatkan makeup lebih glowing & tahan lama sehingga 18 jam. Trulooks satu2nya Tinted Moisturizer di malaysia yang sesuai dengan semua jenis & tone warna kulit wanita asia. Woww patutlah makeup retis hot malaysia suka!

Keistimewaan Trulooks Tinted Moisturizer

  • Make up long lasting
  • Sangat ringan di muka, mcm tak pakai apa2
  • Perlindungan UV SPF50
  • 1 colour sesuai untuk semua jenis skin tone
  • Ada Vitamin B, C, E untuk merawat kulit
  • Anti penuaan
  • Menghilangkan masalah kulit kusam on the spot
  • Matte finishing
  • Mengawal pengeluaran minyak di muka
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Light to medium coverage
  • Melembabkan kulit sepanjang hari
    .

Say bye to kulit kusam & kering!

.

trulooks

Kenapa Trulooks Tinted Moisturizer viral di media social?
Kenapa sampai boleh terjual ribuan unit dalam masa yg singkat?

1 tube sangat jimat, pelbagai fungsi! Tahan sehingga 3-5 bulan. Sesuai dijadikan makeup base untuk hold foundation @ makeup lebih dari 10 jam. Diperkaya dengan bahan asli aloevera, Trulooks memberikan kelembapan yg lama utk kulit. Trulooks mengandungi SPF 50 yg melindungi dr sinaran UV terik yg boleh merosakkan kulit & terjadinya pembentukan jeragat, kulit kusam, sunburn. Sebab tulah Trulooks very high recommended. Wajib ada sunblock dik non oi sebelum start makeup! Brand international pun banyak yg keluarkan Tinted Moisturizer sebab nak jaga skin supaya cukup nutrient & vitamin samada untuk yg suka makeup @ yg bukan kaki makeup.

Manfaat Trulooks Tinted Moisturizer

  • Mengawal kulit muka berminyak
  • Memberikan finishing matte
  • Halal & selamat
  • 1 shade sesuai untuk semua warna kulit
  • Sesuai utk kulit berminyak, kusam, kering & sensitif
  • Mesra wudhuk & bebas bahan kimia seperti paraben, merkuri & alkohol

.

trulooks murah

Nak experience kulit cantik tanpa foundation?
Sambil tu nak atasi kulit berminyak & protect kulit dari matahari?

Formulasi pertama seumpamanya di malaysia water based dengan finishing yg matte menyebabkan Trulooks sgt digilai makeup artis malaysia! Kalau pakai Trulooks as makeup base, iaitu sebelum pakai foundation kompom makeup korang tak kan capuk! Tahan dari pagi sampai malam! Tampil cantik & sweet dengan Trulooks ni hokehh, tak ada lagi masalah kulit berminyak, makeup lebih letop, menawan & sangat menjimatkan masa. Klu pakai Trulooks je pon, kulit uols nampak cantik ala2 natural beauty gitew

Trulooks : utk kulit kering @ normal
Trulooks man : utk kulit berminyak

Tiub color beige untuk kulit normal, tiub color hitam untuk kulit berminyak. Trulooks Tinted Moisturizer men (tube hitam) selesaikan masalah kulit berminyak. Ramai yg ada masalah oily skin grab Trulooks black tube ni, lelaki & perempuan boleh pakai wlupun dkt packaging tulis men tapi bukan lelaki je boleh pakai tauu..

.

TESTIMONI TRULOOKS TINTED MOISTURIZER

trulooks tinted moisturizer kkm

trulooks tinted moisturizer review

trulooks testimoni

trulook

trulooks selamat

HARGA TRULOOKS TINTED MOISTURIZER

RM95 Semenanjung
RM99 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK