VDolly By Fazura

vdolly

.

VDolly by Fazura Dari Wanita Untuk Wanita

vdolly by fazura

Akhirnya atas permintaan ramai, Vdolly by fazura telah dilancarkan secara rasminya setelah kejayaan Trudolly di pasaran.

Vdolly by Fazura adalah jamu moden berbentuk tablet kunyah yg berfungsi untuk meningkatkan kesihatan dalaman wanita, terutama dibahagian intim. VDolly by Fazura adalah produk penjagaan dalaman berasaskan bahan unik Shatavari yang dirumus khas

Untuk wanita yang

  • Ada masalah period tidak teratur
  • Sedang berikhtiar untuk mendapatkan zuriat
  • Ingin kembalikan kehangatan rumah tangga
  • Mencari alternatif kepada jamu perapat tradisional di pasaran

.

vdolly by fazura hq

Bahan Kandungan Utama VDolly by Fazura

Salah 1 Bahan dalam Vdolly adalah Shatavari

Apa Itu Shatavari?
Shatavari adalah salah 1 dpd spesies tumbuhan Asparagus yg selalu ditemui di Nepal, Sri Lanka, India & Himalayas.

Shatavari
Menguatkan sistem peranakan wanita
Menyembuhkan rahim wanita

Pueraria Mirifica
Menggebu serta menganjalkan punggung dan payudara

Biji Halba
Merawat masalah senggugut + keputihan

Serapat
Menegangkan tisu faraj yg longgar

Halia
Melancarkan pengaliran darah

.

vdolly by fazura original

Uolls dah tak sabar nk cantekkss kan? Nowadays, kita sebagai wanita perlu sentiasa gojes & canteks tau bukan untuk orang lain, utk kepuasan & penampilan diri sendiri jugak.. Jom kita sama-sama consume Vdolly yang mempunyai 1001 khasiat kecantikannya. Disamping itu, utk wanita yg dah berkahwin, dapat juga pikat hati suami dgn perubahan uolls dari cantik ke extraa cantik 😉

Manfaat hebat VDolly untuk Wanita adalah

  • Menyembuh & menguatkan organ peranakan
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Menjadikan rahim lebih kuat
  • Membekalkan tenaga tambahan untuk badan wanita
  • Mengetatkan Miss V yang longgar
  • Menguatkan otot-otot dalaman vagina utk kesan cengkaman yg lebih mengancam
  • Menyerikan kulit muka yang kusam
  • Membantu para wanita mengatasi masalah keputihan

.

vdolly original

Anda ada masalah?

Miss V Longgar
Keputihan
Period tak teratur
Miss V berbau
Senggugut
Kulit kusam

Para wanita jangan bersedih lagi. Ambil je Vdolly, InshaaAllah dapat membantu selesaikan pelbagai masalah dalaman wanita

Keistimewaan VDolly by Fazura

  • 3x lebih efektif & pantas mengecutkan otot vagina
  • Membuatkan kemutan Miss V lebih ketat
  • Menyingkirkan bau & keputihan
  • Payudara & punggung menjadi lebih anjal
  • Mengecutkan rahim yg kembang lepas bersalin
  • Mengelakkan kanser payudara & rahim
  • Membaiki serta menyerlahkan keserian kulit wajah dari dalam
  • Membekalkan tenaga sepanjang hari
  • Menstabilkan hormon & period
  • Sesuai diambil oleh wanita lepas bersalin
  • Menghilangkan senggugut & keputihan
  • Menyihat & menguatkan rahim wanita
  • Membuang angin dalam badan
  • Menyembuhkan luka dalaman
  • Menambahkan susu badan
  • VDolly tak panas & sesuai untuk breastfeed mom

.

vdolly murah

FAQ Soalan Yg Sering Ditanya Tentang Vdolly by Fazura

Siapa yang boleh mengamalkan Vdolly ini?

  • Anak dara /gadis yg sudah mengalami fasa period
  • Wanita & Gadis yg ada masalah period tak teratur
  • Para wanita yg tengah berusaha mendapatkan zuriat
  • Isteri yang ingin mengembalikan kemesraan rumah tangga
  • Wanita berpantang & menyusukan bayi
    .

Vdolly ada pantang larang?

Tidak boleh mengambil Vdolly semasa sedang period
Tidak boleh mengamalkan Vdolly untuk wanita mengandung

1 botol ada berapa biji?

Sebotol ada 30 biji chewable tablet

Selain itu, apa lagi kelebihan Vdolly by Fazura ini?

Melancarkan period yg tak teratur
Mengurangkan senggugut
Merawat masalah keputihan
Menghilangkan masalah Miss V berbau

.

vdolly halal

Nak tau apa yang best sangat dengan Vdolly ni?

Rasa yang sedap. Sekarang JAMU dah MODEN sayang oii. Tiada lagi rasa pahit kelat. Dengan teknologi terkini, fungsi jamu 3x lebih berkesan dgn rasa yang tak memualkan. VDOLLY berperisa blueberry, best dan sedap sangat Jamu Moden VDOLLY ni. Tak rasa mcm jamu pon, sesuai utk uolls yang selalu loya2 atau takut kalau nak makan jamu pahit. Consume Vdolly ni macam makan Gula2 je!

Cara Makan Vdolly by Fazura

Ambil 1-2 tablet sehari pada waktu pagi semasa sarapan.

Vdolly mengandungi 30 chewable tablets berperisa Blueberry

 .

TESTIMONI VDOLLY BY FAZURA

testimoni vdolly

vdolly by fazura feedback

vdolly 1

vdolly kesan

vdolly by fazura review

HARGA VDOLLY FAZURA

RM59 Semenanjung
RM64 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK