Wonder Hair Oil My Home Lab

wonder hair oil my home lab original

.

Rambut Selalu Gugur? Rambut Lambat Tumbuh?

wonder hair oil my home lab

Sapu dengan Wonder Hair oil utk bantu merawat & mengembalikan kesihatan rambut.

Wonder Hair oil dari My Home Lab bagus untuk rambut sebagai pelengkap dandanan rambut, menghilangkan kelemumur dan gatal2 kulit kepala. Ia juga pelbagai guna, mampu melembutkan kulit kasar & menghilangkan rekahan di tumit. Kandungan minyak kelapanya terbukti bertindak sebagai natural moisturiser

Bahan kandungan Wonder Hair oil My Home Lab

Coconut oil
Sunflower seed oil
Pro vitamin b5
Orange extract oil

Isi kandungan Wonder Hair oil : 60ml

.
myhomelab

Percaya tak kalau saya cakap, dengan sapuan Wonder Hair oil 2x sehari, masalah kelemumur, rambut gugur & uban boleh hilang sikit demi sikit? Ya, memang menjadi, yg penting uols buat secara konsisten!

Dan yg lagi syoknya. Wonder Hair oil My Home Lab bauannya sangat harum & adalah 100% natural! Lagi cun kalau digabungkan dengan abang sulongnya, iaitu shampoo santan My Home Lab. Lagi meletop result dia!

Hasilnya, uols bakal dapat rambut yg sangat lebat, lembut, mudah diurus & berbau wangi sepanjang hari! Tak payah pakai hair perfume @ minyak rambut lain dah. Hanya sapukan 2x sehari selepas mandi. Pagi & malam sebelum tidur.

Manfaat Wonder Hair oil My Home Lab

  • Menguatkan akar rambut
  • Menghalus & melembutkan rambut
  • Menghalang kelemumur
  • Menghindarkan kerosakan rambut
  • Melembap secara intensif bagi merawat rambut rosak
  • Melambatkan pertumbuhan rambut beruban

.
wonder hair oil my home lab murah

Perubahan cuaca yg extreme dari hujan ke panas menyebabkan rambut cepat kering & kusam. Minyak peppermint dalam Wonder Hair dapat mengembalikan kilauan pada rambut & juga membantu merangsang pertumbuhan rambut baru. Disamping itu, peppermint dapat membasmi masalah kutu rambut anak2. Ibu bapa tak perlu risau lagi dah lepas ni, kalau anak2 ada kutu disebabkan terjangkit kawan2 sekolah, guna je Wonder Hair oil yg dah diperhebatkan dengan tambahan daun mint ni… insyaallah semua masalah rambut selesai.

Meh kami nak cita sikit. Hair oil ni sangat bagus untuk top up protein pada rambut taw. Hah?? Rambut pun perlukan protein ke?? Ye, rambut memang perlukan protein untuk kekal kuat & tak mudah rapuh. Bila rambut cukup protein, ianya tak mudah gugur. So tak la bila uols sikat rambut pagi2 @ mandi rasa stress je tengok rambut bergumpal-gumpal gugur.

My Home Lab Wonder Hair oil basmi kelemumur, elak rambut gugur & uban. Best sangat, baunya wangiiii, natural & lembut je pada kulit. Uols dah cuba Wonder Hair oil My Home Lab?

.
wonder hair oil my home lab 1

Manfaat setiap bahan Wonder Hair oil

Coconut oil

  • Menghindar dari kelemumur
  • Rawatan rambut bercabang
  • Menguatkan akar rambut
  • Melembutkan rambut
    .

Orange oil

  • Bau rambut yang segar & menyenangkn
  • Merangsang pertumbuhan rambut
  • Menghilangkan kegatalan kulit kepala
    .

Sunflower Seed Oil

  • Melindungi rambut dari sinaran uv
  • Mencegah uban
  • Menghalang kerosakan rambut
  • Merawat kulit kepala yg kering /berkuping
    .

Vitamin Pro B5

  • Melembapkan rambut dari akar
  • Merawat rambut rosak & kering
  • Menjadikan rambut sihat berseri & berkilau
    .

Vitamin E

  • Merangsang pertumbuhan rambut
  • Meningkatkan pengaliran darah dikulit kepala.
  • Mencegah uban & rambut bercabang
  • Menjadikan rambut sihat beralun, berkilau
    .

Peppermint oil

  • Hilangkan rasa kegatalan kulit kepala
  • Anti-bakteria
  • Menyegarkan kulit kepala
  • Memberikan kilauan semulajadi pada rambut

.
wonder hair oil my home lab hq

Apa Kata Pengguna Wonder Hair oil?

“Tau tak saya sekarang dah jarang sangat migrain @ sakit kepala dah. Sebab guna Wonder Hair oil, kepala rasa sejuk berangin je sebab ade peppermint oil”

“Pakai shampoo santan rambut dah kurang gugur. Bila sentuh rambut pun rasa lembut je”

Uols bila tengok iklan shampoo dalam tv pun, mesti dia sarankan guna conditioner sekali. Dan kami di #My Home Lab pun galakkan guna Wonder Hair oil utk result yg lebih gempak. Rambut lebih lembut, tak kusut & mudah terurus.

Ape yang best dengan Wonder Hair oil dari My Home Lab?

Wonder Hair oil ni boleh digunakan 2 cara. Satu, sebagai hot oil treatment & satu lagi sebagai leave on pada rambut. Kalau dulu uols nak buat treatment rambut kena pergi saloon baru boleh buat. Sekarang tak lagi. Tak payah uols susah-susah nak pergi saloon rambut, tak payah leceh2 nak cari bahan2. Semuanya dah ada dalam Wonder Hair oil. Wonder Hair oil menyegarkan rambut dengan tambahan peppermint oil kulit kepala kekal segar dengan bauan yg amat menenangkan. Bukan je dapat jimat, tapi rambut pon jadi lebih berkilat, gatal2 kat kepala sekejap je hilang.

Mudahkan? Dengan 1 botol Wonder Hair oil boleh pakai dengan 2 cara.

.
cara pakai wonder hair oil

Cara pakai Wonder Hair oil

Boleh dipakai selepas rambut dicuci & dikeringkan. Ratakan minyak Wonder Hair pada rambut dan biarkan ia kering sendiri. Tak perlu dibilas

Cara pakai Wonder Hair oil sebagai minyak panas

  1. Tuangkan sikit minyak kedalam bekas tahan haba.
  2. Panaskan minyak dalam microwave @ atas dapur. Biarkan hangat sedikit tapi jangan sampai mendidih.
  3. Tunggu minyak sejuk sedikit & selamat untuk digunakan.
  4. Sapukan minyak dengan rata ke seluruh rambut.
  5. Buat urutan kulit kepala supaya minyak lebih mudah menyerap. Terutama dibahagian yg botak/rambut jarang.
  6. Biarkan 30 minit @ untuk hasil lebih memukau boleh biarkan semalaman.
  7. Bilas rambut sebersihnya.

.

TESTIMONI WONDER HAIR OIL MY HOME LAB

testimoni wonder hair oil

wonder hair oil my home lab kkm

wonder hair oil my home lab bagus

wonder hair oil my home lab berkesan

wonder hair oil my home lab feedback

wonder hair oil my home lab review

HARGA WONDER HAIR OIL

RM59 Semenanjung
RM64 Sabah Sarawak

HARGA COMBO
WONDER HAIR OIL + SYAMPU SANTAN

RM90 Semenanjung
RM100 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

 tempah LINK