Maryam Lotion by Medina Desire

.

Korang Nak Hilangkan Spare Tayar di Perut?
Nak Kecikkan Lengan yg Besar & Lembik?
Badan Pulak Nak Maintain Kurus Tanpa Bersenam & Diet?

maryam lotion original

Maryam Lotion by Medina Desire boleh selesaikan masalah anda di atas

Apa itu Maryam Lotion?

Maryam Lotion by medina desire adalah losyen kurus yang makin popular & hangat diperkatakan di malaysia kerana membantu proses pembakaran lemak dgn pantas. 100% dijamin berkesan untuk loss inci dengan kesan seawal 48 jam. Betul ke semudah sapu-sapu je dah kurus? Uolss tak cuba tak tau.. Kenapa kena cuba?? Sebab losyen ni lain dari yang lain.. Haa Lotion Maryam ni mengandungi cybopogon, citratus oil & bahan kandungan yg belum ada pada slimming lotion lain.

Bahan kandungan Maryam Inch Loss Lotion

Cybopogon
Menthyl salicylate
Crinum asiaticum.
Citratus oil
Fragrance
Ext
Aqua

.
maryam lotion medina desire
Dengan penggunaan Maryam Lotion boleh kurang inci saiz pinggang walaupun uolls tak buat apa apa senaman @ diet! Best ke best? Dah la wangi, bau pulak macam ala ala lavender. Selesa sangat pakai, tak melekit & tak panas. Hanya dengan sapu lotion je, kita boleh buang lemak. Haaa best kan??

Maryam Lotion ni sangat fleksibel. Sapu je dekat mana2 tempat yang kita rasa nak kecikkan, contohnya dekat perut, lengan, peha, even double chin pun boleh tau!

Kehebatan Maryam Lotion by Medina Desire

  • Melicinkan kulit
  • Membakar lemak dari luaran
  • Shapekan bentuk badan
  • Mengempiskan perut buncit
  • Mengecilkan peha, lengan & betis
  • Menghilangkan selulit
  • Bau yg wangi & menenangkan
  • Selesa dipakai, tak melekit

.
.
maryam lotion hq
Korang kalau dah jemu makan supplement tak kurus2, diet bagai nak rak pon tak turun2 berat badan, digalakkan sangat2 untuk cuba lotion kurus maryam ni. Bagus untuk membakar lemak dgn cepat dari luar & dalam

Salah satu bahan kandungan Maryam Lotion adalah aqua. Sebab tu bila pakai rasa tak melekit seperti kebanyakan lotion kurus lain & bila sapu cepat je meresap kedalam kulit. Seronoknya lahai hati ni.. Dgn Lotion Maryam, perut yg dulu bertingket tingket dah makin kempis. Harini badan terasa ringan. Esok2 kalau timbang sah2 berat pon makin turun ni

Hot demand sangat sekarang Maryam Lotion ni. Tak dan kami nak restok. Lelaki perempuan semua berebut nak pakai lepas nampak kawan2 dah ada perubahan & dah kurus!!

Apa yang bestnya dengan Maryam Lotion by Medina Desire?

  • Harga sangat mampu milik!
  • Sejuk, selesa & tak lekit
  • Bau wangian lavender + sweet fruits
  • Membakar lemak dari luar & dalam dgn pantas

.
maryam lotion murah

Cara Pakai Maryam Lotion by Medina Desire

  1. Sapukan losyen di bahagian perut, peha & tempat yang nak dikecilkan.
  2. Sapukan selepas mandi
  3. Boleh disapu pada waktu pagi & malam.
    .

Wanita hamil dilarang memakai Maryam Lotion

Isi kandungan : 100ml

Lulus KKM : NOT1701302388K

.

TESTIMONI MARYAM LOTION BY MEDINA DESIRE

maryam lotion agent

maryam lotion harga

maryam lotion kkm

maryam lotion selamat

maryam lotion original

HARGA MARYAM LOTION

RM40 Semenanjung
RM45 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK