Scrub District Viral

scrub district

.

Scrub District Viral No.1 Whitening Facial Scrub

scrub district viral whitening facial scrub

Nak cerahkan kulit? Hilangkan parut?

Kena rajin sental kulit tu. Nak sental dgn apa? Scrub District Viral la uolls. Scrub ni bessst sangat & tak sama dengan scrub yg lain tau. Mencuci muka je tak cukup, scrubbing penting untuk membersihkan liang pori supaya kulit uolls licin & flawless. Dekat pores lah bermulanya segala mak nenek jerawat, whitehead & blackhead. Jadi, sebab tu lah scrub ni sangat penting! Sebelum nak dapatkan kulit flawless ala retis korea haruslah buang dulu kulit mati, jerawat, whitehead & blackhead yg bertepek dekat muka !

Nak pilih produk pun susah jugak tau, kena tau apa bahan kandungannya, natural ke tak, ada kimia berbahaya ke tak. Jangan main sapu je dekat kulit. Bahaya hokehh. Scrub District memang dijamin selamat menggunakan bahan2 natural je. Bahan utamanya adalah garam bukit yang membantu proses exfoliating. Buang sel kulit mati. So lepas scrub, yg tinggal adalah kulit baru selembut baby. Atas lapisan kulit baru tulah kalau uols nak apply serum @ pelembap paling senang dia meresap & berkesan

Nak kulit selamat pakai bahan organik macam Scrub District. Kesan memang slow sikit tapi yang penting kulit muka selamat ye dak?? Senang kalau pakai scrub jer, jerawat, parut & jeragat semua boleh rawat, memang dijamin selamat. Tak ada bahan kimia langsung tau dalam Scrub District ni

Bahan kandungan Scrub District

Apricot
Esen pencerah
Gula perang
Garam bukit

.
scrub district viral facial scrub
Muka breakout? Macam2 produk dah cuba tapi masih tak ok? Dah try ke belum Scrub District? Kalau belum, mesti kena cuba! Scrub District akan detox dulu kulit korang yang dah tercemar dgn bahan2 chemical & repair semula keadaan kulit yg teruk akibat breakout tu. Yang penting uols kena consistent pakai baru menjadi

Scrub District facial organic membantu menentang

Jerawat
Parut
Eczema
Kulit kusam
Ruam
Whitehead
Blackhead

Fungsi 5 dalam 1 Scrub District

Pencerahan
Kelembapan kulit
Penghapus parut jerawat
Mengecilkan liang pori
Meratakan tona kulit muka

.
scrub district original

Fair, Flawless & Fabulous dgn Scrub District Viral

Kenapa viral? Sebab scrub ni sangat powerful, segala parut jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit mati & jerawat pasir dapat dihapuskan dengan scrub super power ni. Scrub ni jugak ada kandungan vitamin yg boleh mencerahkan kulit. Senang kata serbaguna & all in 1. Rugi sangat2 sape yg tak cuba. 100% dijamin puas hati. Sental je muka uols kasi licin. Scrub District bertindak sebagai treatment untuk kulit. Nak guna pun senang, hanya scrub secara lembut pada muka & badan 2x sehari.

Kelebihan Scrub District Viral

  • Membuang sel kulit mati utk membantu penyerapan produk skincare
  • Kulit kusam berubah menjadi glowing
  • Mencerahkan kulit muka
  • Membersihkan kulit dengan serta merta
  • Menghilangkan jerawat, whitehead & blackhead
  • Memudarkan parut kehitaman, parut jerawat & jeragat
  • Merawat kudis, ruam & eczema.
  • Memutihkan ketiak serta celah kelangkang yg hitam
  • Menyingkirkan jerawat dibelakang badan
  • Kawal masalah kulit berminyak
  • Mencuci jauh kedalam liang pori
  • Memperbaiki tekstur kulit menjadi lebih licin & flawless

.
.
scrub district jar murah
Oh my unicorn !! Cantik kan packaging Scrub District jar ni!

Ada yang tanya apa beza yang jar dgn yg dalam packet? Produk lain ke sama? Sama jer uolls. Sebelum ni dapat banyak demand Scrub District dalam jar dpd pengguna setia. So now dah ada stock scrub in jar

Keistimewaan Scrub District Viral dalam jar :

  • Mudah bawa travel. Tak leaking!
  • Senang untuk scoop
  • Sealed & kebersihan terjamin
  • Bekas plastik berkualiti, boleh simpan dibilik air tanpa risau jatuh @ pecah
  • Packaging yang cantik, boleh dijadikan hadiah
  • Tahan 2-3 bulan penggunaan
    .

Scrub District ni boleh pakai utk 1 badan hokehh! Itulah scrub muka, itulah scrub badan. Itulah scrub kulit mati, itulah jugak scrub daki di leher, ketiak & celah peha. Puas hati sangat dgn scrub ni. Parut jerawat, kulit kusam memang nampak berkurang. Tekstur kulit pun makin elok rata. Skin badan pun lembut je lepas scrub siyes rasa bersih gila macam dah tersental semua daki. Tak cantik takpeeee, asalkan kulit licin & bersih! Sape kata kaki makeup kulit dia tak lawo? Lawa aje asal pandai jaga skin.

.
scrub district murah
Apa Kata Pengguna Scrub District Whitening?

“Sis nak share sikit produk yang sis dah cuba, Scrub District whitening facial scrub. Lepas pakai produk ni dalam 3 hari nampak perubahan kat kulit tau! Iskkk.. Kulit jadi lembut sangat lepas scrub. Then bila apply makeup kulit rasa smooth & glowing jer”

Nak tak kesan macam ni? Bila kali terakhir uolls scrub muka? Last week? Last month? Scrub dengan kerap boleh membuang sel-sel kulit mati, meremajakan kulit supaya setiasa tampak bersih & sihat. Mencuci muka setiap hari jer tak cukup utk tanggalkan kotoran yang tersumbat dalam liang pori yg menyebabkan jerawat. Dengan Scrub District, anda boleh gunakan setiap hari & boleh juga dijadikan pengganti cleanser. Kepekatan scrub ni boleh dicairkan menggunakan air mengikut kesesuaian kulit kita. Jimat tak? Produk ni bertindak sebagai cleanser + face mask + scrub

Siapa yang boleh gunakan Scrub District? Lelaki & perempuan semua boleh.. Tak kira tua @ muda. Better start awal uols supaya kulit muka tak penuh dgn whitehead & blackhead. Kalau tak rajin pakai skincare, pakai je scrub sental sental dah putih & licin

.
cara pakai scrub district viral
Cara pakai Scrub District Organic

  1. Basahkan kulit muka kemudian sapukan scrub secara rata pada kulit muka
  2. Mulakan menggosok kulit wajah secara perlahan & lembut
  3. Biarkan seketika dalam 30 saat hingga 2 minit
  4. Bilas lebihan scrub dimuka & teruskan dengan rutin skincare anda yg lain
    .

– Boleh digunakan setiap malam
– Digunakan selepas mandi @ selepas mencuci muka

.

TESTIMONI SCRUB DISTRICT WHITENING

kesan scrub district

scrub district berkesan

testimoni scrub district

scrub district feedback

scrub district selamat

scrub district halal

scrub district kkm

scrub district review

scrub district testimoni

scrub district hq

HARGA SCRUB DISTRICT FACIAL

RM69 Semenanjung
RM74 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK