DMS Viral Skincare

dms viral berkesan1

.

Tengah mencari skincare yang sesuai dengan kulit anda?
Dah bosan cuba produk skincare lain tapi kesannya lambat?
Nak kulit macam retis korea dgn produk muslim & mampu milik?

dms viral skincare

Jom cuba DMS Viral iaitu produk paling hangat masa kini dari DMS360

DMS Viral Skincare dirumus khas dengan formulasi yg berteknologi tinggi dengan 100% dari bahan semulajadi yg halal & selamat. DMS Viral mengandungi minyak kelapa & bunga-bungaan antioksidan yg sangat bagus untuk merawat masalah kulit wajah sejak turun temurun lamanya. Ia dapat menghilangkan jerawat, garisan halus, jeragat, kulit kering & merawat kulit sensitif. Kandungan anti penuaannya seperti collagen membantu menguatkan struktur kulit & memperbaharui sel2 kulit agar kulit bertambah lembut & licin

Dengan DMS Viral

Nak cun takde masalah…
Nak hilangkan jeragat takde masalah..
Nak rawat jerawat takde masalah..
Nak padam parut jerawat takde masalah..
Nak kulit natural flawless takde masalah..
Nak kulit kembali muda takde masalah..
.

dms viral skincare murah

Yang dinanti-nanti dah sampai. Jom cepat2 grab set DMS Viral with 24k gold version. Buatkan kulit uolls nampak gebu, segar & bermaya. DMS Viral Skincare dengan formulasi yg inovatif menjadi keperluan lelaki & wanita yg sentiasa ingin menjaga penampilan dan kesihatan kulit. Ia melembut, mencerahkan, meremajakan & mencantikkan kulit.

Viral Skincare DMS berkesan untuk

  • Melindungi & Mencantikkan kulit
  • Mencerahkan kulit secara optimum
  • Meratakan tona kulit tanpa pengelupasan
  • Menjadikan kulit sihat & segar sepanjang hari
    .

Bahan Kandungan DMS Viral Skincare

Collagen facial soap bar

Kaya dengan kandungan saxifraga sarmentosa iaitu sejenis bunga yg berfungsi sebagai agen antioksidan & anti penuaan.

Night cream & day cream

Night cream & day cream kedua-duanya ada bahan kandungan aminopropyl ascorbyl phosphates yg penuh dgn vitamin c seperti yg terkandung dlm buah-buahan. Ia bertindak sebagai agen penghasilan collagen, membaiki tisu kulit & juga agen anti penuaan.. Say bye pada kulit kering & sensitif. Tak ada lagi garis kedutan & penuaan sebelum usia

.
dms viral 3in1

DMS Viral adalah produk Skincare yang diterajui dengan formula penambahan kecepatan pencerahan. Cream DMS Viral melindungi, mencantik & mencerahkan kulit secara optimum. Ia dapat membaiki tona warna kulit & leher anda tanpa pengelupasan atau radang kulit, disamping membekalkan khasiat vitamin c & collagen tulen yg dapat menjaga kesihatan kulit anda

DMS Viral dengan material yg telah diupgrade, berkualiti tinggi & 100% lulus KKM! Set DMS Viral yang diupgrade ramuan & kualitinya menjadikan 3x lebih efektif, lebih pantas berkesan & pastinya organik

Kenapa anda perlu mencuba DMS Viral?

  • Tiada hydroquinone
  • Tiada mercury
  • 100% natural
  • Bebas dari bahan kimia berbahaya
    .

So sape2 yang nak kulit cantik dengan cara sihat & selamat, cubalah DMS Viral!

.
dms viral berkesan

DMS VIRAL SKINCARE 3IN1 MENGANDUNGI :

1. COLLAGEN FACIAL SOAP

Dengan gabungan bahan semulajadi seperti sodium palmate, peony & collagen. Formula sabun DMS Viral terkini adalah pencuci terbaik yg berupaya membersih sekaligus menjadikan kulit wajah lembut & halus.

Kelebihan facial soap

  • Membersihkan kotoran pada kulit
  • Membuang sel kulit mati
  • Melembab, menghalus & menganjalkan kulit muka
    .

2. DAY CREAM

Ada kandungan peg-100 stearate yang sangat baik untuk merawat, & membaikpulih kulit wajah.

Kelebihan day cream

  • Melindungi dari sinaran uv berbahaya
  • Agent pemutih yg berkesan mencerahkan kulit dgn pantas
  • Menghilangkan garis halus, kedut & kesan penuaan pada kulit.
  • Menganjal & menegangkan kulit muka
  • Memudar & menghilangkan jerawat, jeragat serta masalah kulit lain
    .

3. NIGHT CREAM

Menghilangkan kulit kusam, anda bangun tidur dengan kulit selembut sutera, menghilangkan tompokan hitam diwajah & merawat masalah jerawat serta jeragat

Kelebihan night cream

  • Agent pencerahan kulit
  • Meremajakan, melembut, menganjal & menegangkan kulit
  • Membaiki masalah kulit wajah seperti kulit kusam & jeragat
  • Menghaluskan kulit wajah
    .

Hasilnya?

Kulit muka bebas cela, awet muda & glowing je. Pastikan uols beli yang original!! Jom dapatkan Skincare Viral DMS anda harini. Lepas guna DMS Viral tak ada lagi naik jerawat baru, jerawat lama mula mengecut, tekstur kulit makin lembab, halus dan tona kulit pun mula nampak sekata.

.
dms viral hq

Cara pakai Set DMS Viral

  1. Cuci muka dengan bersih menggunakan collagen facial soap DMS
  2. Biarkan 5 minit untuk muka anda kering sendiri
  3. Kemudian sapukan day cream @ night cream secara rata & nipis pada kulit muka
    .

*Day cream dipakai pada waktu pagi
*Night cream dipakai pada waktu malam

.

TESTIMONI VIRAL DMS SKINCARE

dms viral halal

dms viral kkm

dms viral review

dms viral skincare original

dms viral testimoni

dms viral original

HARGA DMS VIRAL SKINCARE

RM130 Semenanjung
RM135 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK