Shalicious Beauty Foundation

shalicious beauty foundation harga

.

Kalau Beauty Secret utk cantikkan kulit dari dalam,
Shalicious Foundation pula jadikan kulit 2x ganda lagi flawless!

shalicious beauty foundation original

Apa Itu Shalicious Foundation?

Shalicious Beauty Foundation adalah foundation yang memberikan kelembapan pada wajah, mencantik & menyekatakan tona kulit wajah. Ada 8 kebaikan dalam 1 botol Foundation ni. Uols sapu sekali je, sampai petang dia stay terletak cantik je kat kulit muka. Tahan lama, tak perlu nak touch up banyak kali dah. Makin lama pakai makin glowing.

Shalicious Beauty Foundation diformulasikan dengan teknologi phytoCelltec™ (Apple Stem Cell) dan mengandungi SPF35++ untuk melindungi kulit muka anda dari sinaran UV. Shalicious Foundation juga memberikan effect full coverage untuk menutup cela, meratakan tona kulit muka disamping merawat kulit kusam & sensitif. Ia sesuai untuk semua jenis kulit. Ia 100% selamat dipakai & dikilangkan di kilang yg mendapat pengiktirafan GMP (good manufacturing practises)

.

shalicious foundation selamat

Foundation biasa boleh cover cela & parut je, tapi shalicious foundation pulak boleh merawat & menghilangkan parut sekali. Ni lah kehebatan shalicious foundation. Semestinya the best foundation sebab boleh cover cela, siap pakej hilangkan parut & merawat muka sekali. Paling meletop & trending ye sekarang ni! Kalau stok masuk kejap je licin, kalau uolls nak cuba, meh grab sekarang sebab kompem kulit muka uolls akan tambah flawless & makin cantik dalam 1 minit jer

Manfaat Shalicious Beauty Foundation

  • Sebagai moisturizer
  • Sebagai base make up
  • Melindungi kulit dari sinaran uv
  • Memutih & mencerahkan kulit muka
  • Menghilangkan garis halus serta kedutan
  • Sebagai anti penuaan
  • Merawat serta membaiki kulit muka
    .

Dengan Shalicious Beauty Foundation, kulit terus glowing umpama memancar dari dalam. Flawless hokehh.. Kulit comey lotey macam retis korea. Sekali cuba jatuh cinta tak boleh move on dengan Shalicious Foundation ni haaa.. Ditambah lagi dengan kebaikan dia dapat merawat masalah kulit muka anda dengan Apple Stem Cell

.

shalicious beauty foundation murah

shalicious beauty foundation review

Apa beza Shalicious Beauty Foundation dgn foundation brand lain?

Beza sangat sebab Foundation Shalicious bukan untuk cover cela je, tapi ia juga berfungsi membaiki kulit muka bermasalah dengan bahan Apple Stem Cell yang diimport dari switzerland. Teksturnya yg ringan sangat sesuai untuk pakai hari-hari, so takdelah make up korang nampak tebal macam opera cina. Pakai nipis je, kulit nampak soft, licin & glowing. Ada perlindungan SPF 35++ & tekstur yg senang nak apply tak payah pakai berus, guna tangan je pun boleh. Shalicious Beauty Foundation ni jenis cair. Uolls tak perlu risau time nak amik wudhuk. Foundation ni mesra wudhuk & senang untuk dicuci. 

Shalicious beauty foundation memang takde tandingan dgn foundation lain. Glowing sangat bile pakai bende alah ni. Kulit muka automatic jadi soft jaa bak anggg. Sampai orang yang tengok asyik tenung jaaa. “Nak kata pakai foundation macam tak pakai, nak kata tak pakai tapi kulit nampak flawless & glowing gila. Ahhh peninggg!!” Tekstur dia sangat ringan tapi mampu tutup segala cela. Yang jenis tak suka pakai night cream memang heeeeelok sangat pakai ni sebab bukan sekadar foundation tapi merawat sekali kulit 8 dalam 1.

Sape kata susah nak bagi muka nampak licin tanpa cela? Shalicious Foundation kan hado! Rahsia kulit macam barbie doll kini bukan mimpi lagi ! Lepas ni nak selfie uolls tak perlu pakai filter dah. Bila berpeluh pun kulit still nampak flawless & glowing. Bila sapu Shalicious Foundation 1 layer akan bagi effect natural look. Tak nampak over sangat. Lagi lama pakai lagi glowing. Hasilnya kulit kusam naik seri semula. Foundation ni juga terbaik untuk merawat kulit berjerawat, jeragat, kulit kering & sensitif.

.

shalicious foundation agent

“Sis .. Best sangat pakai Foundation Shalicious ni. Lepas sapu foundation terus rasa cantik sangat kulit, even pakai nipis je. Muka jadi flawless habis mcm magic pulak. Nampak lembab & tak kering langsung kat celah hidung ni. Lama2 saya pakai, saya perasan parut jerawat saya pun makin pudar. Kalau sebelum ni pakai foundation brand lain, mesti muka saya makin teruk. Serius memang recommended la Foundation Shalicious ni”

Wow cantiknya kulit! Jeles pulak kita.. Dengan hanya pakai Shalicious Beauty Foundation kulit kekal berseri sampai ke malam. Foundation Shalicious dah jadi feveret ramai taw.. Boleh grab satu, sesuai untuk kulit sensitif, kulit kusam. 1 bekas tahan 3-4 bulan.

Foundation ni paling paham jiwa! Dia punya glowing tak menyerah kalah. Pakai pagi gi kerja, sampai balik kerja pun dia still maintain je! Dia tak heavy & tak bercapuk. Walaupun nama foundation tapi tekstur dia sangat ringan. Dengan Foundation Shalicious, uolls tak perlu pening2 nak pilih tona warna dengan kod bagai, foundation ni walaupun dia 1 tone je, tapi bila pakai, automatik color akan ikut suhu darah & warna kulit kita. Best ke best? So korang yang nak cuba tapi takut tak sesuai dengan tona kulit tu tak moh risau, semua jenis kulit sama ada cerah ke, gelap ke, bila pakai memang akan nampak cantik & ala2 natural beauty gitew. Macam tak pakai apa2 foundation langsung. Kini tak ada lagi isu foundation bercapuk.

.

shalicious foundation trial pack

Cara pakai Shalicious Beauty Foundation

  1. Pastikan kulit muka bersih dari sebarang kotoran
  2. Calit sedikit Shalicious Beauty Foundation
  3. Sapukan secara rata pada seluruh kulit wajah anda
  4. Untuk cuci foundation, hanya bersihkan dengan air biasa
    .

Tips pemakaian Shalicious Beauty Foundation supaya lebih cantik & flawless

  • Pakai day cream @ moisturizer sebelum apply Shalicious Beauty Foundation. Tujuannya untuk bagi foundation tahan lama
  • Calit Foundation Shalicious dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu & hidung. (sapukan dengan nipis)
  • Kemudian, anda boleh ratakan foundation dgn menggunakan jari @ span. Guna span lebih cepat, mudah & rata
  • Kalau suka pakai bedak, boleh guna bedak debu (loose powder) & tepek secara nipis kemudian baru gunakan bedak compact. Cara ini membuatkan Shalicious Foundation lebih tahan lama melekat pada muka kita.

.

TESTIMONI SHALICIOUS FOUNDATION

testimoni shalicious foundation

shalicious foundation ori

shalicious foundation original

shalicious foundation kkm

shalicious foundation hq

foundation shalicious kkm

feedback shalicious foundation

shalicious testimoni

shalicious foundation flawless

HARGA

TRIAL PACK (10G)

RM45 Semenanjung
RM50 Sabah Sarawak

FREE POS

FULL PACK (20G)

RM85 Semenanjung
RM90 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr