Ephyra Lips Matte

ephyra lips cream to matte lip colour

.

Selepas kejayaan Ephyra Skincare Series, kini Ephyra nak letopkan dunia make up pulak & muncul dengan 1 produk baru iaitu Ephyra Lips Matte

ephyra lipmatte

Apa itu Ephyra Lips Matte?

Ephyra cream to matte lip color adalah lipstick matte yang pigmented, bertekstur ringan tapi tak kering sangat seperti lipstick matte yang lain. Memang berbeza. Ephyra Lips Matte ni adalah yg paling moist so far. Tak mengeringkan & tak susah nak remove. Very wudhuk friendly. Uols tak perlu nak beria tonyoh untuk tanggalkan lipstick.

Ada setengah orang risau bila pakai matte lipstick sebab nanti bibir jadik kering kontang & berkuping serta mengelupas. Kadang nak tanggalkan pun susah kan?. Trust me Ephyra Lips ni sangat lembab & moist. Kalau selalu uolls pakai matte lipstick lain kena lembutkan bibir dengan lip balm dulu kan? Tapi dengan Ephyra Lips ni tak perlu dah sebab dia memang dah moist.

.

ephyra lipmatte original

Ephyra cream to matte lip color dah terjual lebih 5,000 batang hanya dalam tempoh tak sampai 10 hari selepas launching hokehh. Nampak tak excitednya kaum wanita nak cuba formula matte lipstick Ephyra ni??

8 color menawan untuk semua jenis tona kulit – semua colour memang hot & trendy. Kulit cerah, sederhana & hitam manis pun boleh! Pilih je warna kegemaran uols. Nak yang color soft @ yang bold. Semua cantik2, rasanya 8 warna ni uols boleh terpikat nak dapatkan semua. Mesti ada 1-2 color yang korang berkenan kan. Kalau berkenan semua pun bagus sebab hakak pun tamak ada semua warna hahahhaha

8 color Ephyra Lips Matte

Cranberry quinn
Summer blaze
Madly brown
Whisper nude
Amber rose
Pink peony
Scarlet plum
Red kiss

Dengan kandungan Vitamin E & Jojoba oil, ia menjaga bibir dengan melembapkan & merawat bibir yg kering & gelap. Jadi kalau uols jenis bibir kering pon boleh cuba pakai lip cream matte Ephyra ni

.

ephyra cranberry quinn

Kenapa Ephyra Lips Matte femes sampai jadi sebutan mekap artis, wanita bekerja, wanita bisnes, student & selebriti?

Harga yang berbaloi – Ephyra Lips Matte hanya RM30 sahaja dengan warna & kualiti setaraf brand antarabangsa yang harga mencecah beratus. Confirm puas hati!

Lightweight, ringan – ‘feel’ & teksturnya ringan seperti tak pakai lipstick. Lipstick Ephyra tak melekit, tak berminyak n plumping your lips! Rasanya sangat ringan dan tak rasa macam bertepek kat bibir ke apa

Tahan lama – tahan lama sehingga 5-6 jam. Tak perlu pakai berulang kali.

Smooth & velvety finish – color yang pigmented. Warna pekat & sangat berkualiti. Senang nak pakai. One swipe je pon dah cantik. Pakai sikit warna dah naik. Rasa lembut pada bibir. Kalau uolls jenis yang suka simple make up,boleh dab dab je dekat bibir & warna dah cun . Hasilnya pun matte tapi tak ultra matte yang bagi effect kering. Hasilnya antara matte & creamy.

Wudhuk friendly – walaupun Ephyra Lips Matte tahan lama, tapi senang nak remove. Hanya basahkan tisu & lap pada bibir terus boleh tanggal. Uols tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka @ pedih bibir!

.

ephyra lips matte original

Kalau lip matte lain yg betul2 matte. Memang ketahanannya sampai tak transfer langsung kat tisu. Tapi kalau nak remove leceh sangat sebab boleh remove dengan baby oil je. Kalau mat saleh pulak diorang memang suka la yg jenis lipstick tahan sampai malam tu. Kita pulak nanti nak solat zohor, nak solat asar kat opis kan. Jadi leceh kalau setiap kali nak amik wudhuk, nak kena tenyeh bibir dengan baby oil dulu. Kalau uolls jenis rajin takpa lah. Kita suka yg senang aje.. Ephyra lip matte kan hadoo..

Dengan Ephyra Lips Matte ni, nak bersihkan uols lap dengan tisu basah dulu then terus je pergi ambik wudhuk macam biasa. Kalau nak cuci muka tu boleh sabunkan aje sekali tang bibir tu incase kalau was was @ nak pastikan muka betul betul bersih. Serius memang senang & tak perlu susah payah pun nak remove lipstick Ephyra ni
Rimas dengan matte lipstick yang mengeringkan bibir? Ephyra adalah matte lipstick yang tak mengeringkan bibir. Ephyra Lips kaya dgn Jojoba oil, Vitamin E yg memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir sekaligus mengelakkan bibir kering & mengelupas.

.

ephyra lipmatte madly brown

Kenapa anda perlu dapatkan atleast 1 Ephyra Lips Matte?

Warna yang gojes

untuk yang muda, remaja, malah yang berusia pun boleh pakai. Pelbagai pilihan color, sesuai untuk semua peringkat umur.

Mesra wudhuk

senang dicuci. Hanya gunakan tisu basah pun boleh.

Ada Collagen, Vitamin E & Jojoba oil

yang berfungsi melembapkan bibir & menjadikan bibir lebih munggil. Tak mengering & menggelapkan bibir.

Tekstur creamy to matte

semasa mula pakai ia ‘creamy’, tapi lepas kering ia akan jadi matte! Sangat ringan & tak rasa melekit bila dipakai. Ada yang kata macam tak pakai lipstik

Long lasting

Tahan lama lebih 6 jam pada bibir. Lepas dah beli satu warna, mesti anda akan ‘repeat order’ warna lain pula, sebab ‘feel’nya di bibir sangat mengujakan. Sesuai dengan tagline kita ”its so tempting to have just one!!“

Harga mampu milik

dengan kualiti terbaik setanding jenama antarabangsa. Boleh beli banyak-banyak letak kat opis satu; letak kat rumah satu. Beli je semua color uolls sebab harganya sangat berbaloi.

.

ephyra lips matte kkm

ephyra lips

Ephyra Lips – Amber Rose

Amber rose warna yang paling ‘hot’ asyik ‘restok jerr’!! Warna yg natural & sesuai utk semua tone kulit. Kulit cerah @ gelap, memang akan nampak sangat cantik bila dipakai.

Ephyra Lips – Whisper Nude

Nak make up natural macam neelofa?

Whisper nude ni memang kena sangat utk uols yg suka make up natural ala-ala retis tu kan? Sebab tu, Ephyra Lips hasilkan warna whisper nude. Warna “earth tone” yg seperti color bibir & ‘in’ sangat dengan trend semasa.

Ephyra Lips – Cranberry Quinn

Color yang mendapat sambutan hangat! Sesuai untuk semua skin tone

Ephyra Lips – Summer Blaze

Warna coral yang tidak terlalu terang sesuai dipakai kemana sahaja

Ephyra Lips – Madly Brown

Color ala2 nude untuk si gadis berkulit sederhana & sawo matang. Warna-warna Ephyra Lips memang memukau kebanyakan orang.

Ephyra Lips – Pink Peony

Untuk penggemar warna pink..

Tahukah anda, warna pink peony adalah dari bunga peony. Warna ‘soft pink’ dgn sentuhan romantis & lembut menjadikan si pemakai tampak ayu & manis.

Ephyra Lips – Red Kiss

Berani menggayakan merah

‘Merah’ adalah warna yg paling ulung di dunia! Tak sah la kalau dalam pilihan warna Ephyra Lips takde warna merah. Inilah dia warna red kiss!

Tampil berani, yakin & paling penting menyerlahkan karisma si pemakai dengan red kiss! Merah, tak semestinya hanya dipakai pada malam glam dinner sahaja. Di waktu siang & bila2 masa pun boleh. Yang penting adalah yakin!

Ephyra Lips – Scarlett Plum

Glam look with the plum!

Ini dia warna yang jarang2 ada di pasaran. Warna yg memukau mata bila dioles pada bibir. Scarlett plum untuk mereka yang ingin kelainan & tampak menawan!

.

tips lipstick nude

5 tips cara pilih nude colour lip matte

Benda pertama yg kita akan fikir bila nak pilih color paling sesuai utk nude adalah mesti match dengan warna kulit kita kan? Tapi sebenarnya tu salah ye.. Meh kami share 5 tips cara nak pilih nude lipstick :

Perlu sesuai dgn tona bibir, bukan tona kulit – tekan bibir anda dgn lembut menggunakan jari untuk dapatkan color bibir sebenar. Kemudian, cuba ambil warna yg paling hampir dgn warna bibir anda.

Make sure bibir anda bersih tanpa ada kesan lipstick lain – sebelum pilih nude colour, bibir perlulah bersih. Jadi, mudah untuk match kan dgn warna kulit tanpa bercampur dgn warna lain.

Sesuaikan dgn make up look anda – tak semua make up look boleh masuk dgn nude colour. Biasanya nude color sesuai utk make up smokey eyes sebab nude colour berfungsi utk highlightkan bahagian mata anda!

Jgn sampai nampak pucat! – ye, masalah terbesar bila gunakan nude colour ni. Muka boleh nampak pucat. Jadi utk elakkan, anda perlu pastikan wajah telah siap di makeup sebelum mengenakan nude lipstick yang sesuai

Apply nude lipstick di bawah cahaya natural! – nude lipstick perlu dipilih dalam suasana natural light utk mengenal pasti undertone sebenar wajah anda samada warm, cool @ neutral colour. Tak tau anda undertone yg mana? Cuba oleskan sedikit lip matte pada pergelangan tangan anda.

Urat pergelangan tangan kelihatan kehijauan – warm undertone

Urat tangan purple & kebiruan – cool undertone

Urat pergelangan tangan green blue & purple blue – neutral undertone

So, no worries dear – Ephyra Lips memberikan pelbagai pilihan nude shades untuk disesuaikan dengan tona kulit anda. Whisper nude lebih kepada cool undertone & amber rose/ madly brown lebih kepada warm undertone. Nampak lembut & sweet je make up look uols nanti!

Jadi sekarang tak perlu rasa insecure sebab tak tau nak pilih nude colour lagi. Sapa-sapa pun boleh gunakan nude colour as long u pilih complement dengan your skin. Yang penting yakin & tampil anggun.

.

TESTIMONI EPHYRA LIPS MATTE

ephyra lips matte summer blaze

ephyra amber rose

ephyra cranberry quinn

ephyra lip matte review

ephyra lipstick

ephyra madly brown

ephyra pink peony q

ephyra red kiss

ephyra swatches

ephyra whisper nude

testimoni ephyra lips

HARGA EPHYRA LIPS MATTE

RM37 Semenanjung
RM41 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr