Dollita Beaute Serum Mask

DOLLITA BEAUTE SERUM HALAL

.

Rahsia Kulit Siti Sarah Makin Licin, Cantik & Gebu

Rupa-rupanya Siti Sarah Gunakan Dollita Serum dalam diam!

dollita beaute serum

Apa itu Dollita Beaute Organic Serum Mask?

Dollita Beaute Organic adalah Serum muka yang berfungsi sebagai Mask. Ia dipakai untuk merawat & melindungi kulit muka sepanjang malam & boleh dibilas keesokan harinya. Dollita Beaute Serum ada bahan kandungan gamat yg kaya dgn amino acid & collagen untuk memulihkan kulit & membantu pembaharuan sel & tisu muka. Selain itu, kandungan ekstrak daun durian belanda yg penuh dgn Vitamin B1, B2 & C boleh memulihkan masalah kulit allergic kesan dari skincare yg mgandungi bahan kimia berbahaya @ ‘sunburn’ akibat terdedah cahaya matahari. Kandungan citric acid dalam Dollita Serum juga mampu membaiki tekstur kulit.

Uolls pernah tak jumpa Serum yg ada kandungan gamat & durian belanda?? Dollita Organic Serum formula 1st in malaysia yg menggunakan 2 kombinasi bahan unik tersebut

dollita serum durian belanda

dollita serum

Kulit anda rosak sebab guna produk beracun yg ada mercury?
Kulit kusam, berjerawat, berparut & lesu?
Tak yakin dengan penampilan sebab kulit muka menggerutu?

Dollita Serum selesaikan masalah kulit anda seawal 7 hari!

Kelebihan Dollita Beaute Organic Serum Mask

  • Merawat kulit wajah yg rosak kesan dari produk merkuri, hydroquinone & lain2 bahan kimia yg meninggalkan kesan parut hitam, jerawat bernanah & kulit nipis
  • Menyingkirkan jerawat
  • Memudar seterusnya menghilangkan kesan parut & cela
  • Membanteras masalah kulit sensitif, kulit kering & kulit tua sebelum usia
  • Menghilangkan kedut & garis halus dimuka
  • Mengecilkan liang pori di muka
  • Tekstur kulit muka makin lembut, halus, lembap & glowing dalam 3 hari
  • Mengurangkan stretchmark disebabkan pertambahan berat @ ibu lepas bersalin
  • Membentuk dagu menjadi v-shape
  • Menggebu & menegangkan kulit wajah
  • Kulit semakin anjal, sihat & tampak muda
  • Sesuai utk semua peringkat umur
  • 100% kandungan bahan organik + selamat
  • Dollita Beaute Serum lulus KKM (NOT170504450K)

.

dollita beaute organic serum mask

Bagi yang suka pakai make up, serum ni boleh bantu menyelamatkan kulit uolls dari bahaya @ bahan kimia dari barangan mekap. Bila nak make up, kulit rasa smooth, lembut & senang je berias. Cara guna hanya sapu setiap malam sebelum tidur tau

Apa kata mereka yang dah mencuba Dollita Organic Serum?

“Sy baru je seminggu pakai, hari2 saya guna, muka jadi licin sikit. Jerawat tak naik, muka nampak tegang. Parut pun makin hilang”

Wow! Best ke best? Baru seminggu pakai pon kesannya pantas & menakjubkan!
Uols kalau ada masalah jerawat, kedut, parut, panau, muka berminyak, kendur, jeragat & kulit kusam pun boleh pakai!

“Morning, nak feedback pasal Dollita Serum ni. Memang jatuh cinta sangat dgn Serum ni sebab jerawat pasir saya semua hilang. Selalu kalau sentuh muka ni rasa kasar2, berbiji-biji. Ni licin dah padahal baru 2 minggu je pakai n then bila sy pakai makeup, muka tak berminyak sangat. Kalau dulu pakai mekap sejam lepastu mesti muka dah berminyak. Tapi lepas hari2 pakai Serum ni, dah tak berminyak sangat. Macam magic je. Tu yg best tu, husband pulak cakap ‘ehh kulit ayang makin cantik lah’ ..Hehehe..

“I baru je pakai semalam, harini muka rasa fresh & glowing je. Ingat mata I rabun ke pa tapi tadi kawan pun tegur. Hihi. Selesa sangat pakai Serum Mask ni. Muka rasa ringan. I tak tahu la.. Tapi bila mekap pagi tadi rasa macam smooth je. Jerawat yg besar2 tu dia dah mula mengecut & macam nak kering. Best la pakai Serum ni..”

.

dollita serum siti sarah

Cara pakai Dollita Beaute Organic Serum Mask

  1. Cuci muka dulu untuk hilangkan segala kotoran yang melekat & maksimakan penyerapan
  2. Kemudian titik kan Serum dan sapu dengan rata keseluruh wajah
  3. Biarkan selama 30 minit untuk khasiat Serum meresap ke dalam kulit kemudian bilas
  4. Boleh juga dipakai semalaman dan bilas muka pada keesokan hari
    .

Isi kandungan Dollita Serum : 100ml
Penggunaan tahan sehingga 2-3 bulan

.

TESTIMONI DOLLITA BEAUTE SERUM

dollita serum hq

dollita feedback

dollita beaute organic serum

feedback dollita serum

dollita serum berkesan

review dollita serum

kesan dollita serum

testimoni dollita beaute serum

Dollita Beaute Serum Mask
RM90 Semenanjung
RM100 Sabah Sarawak

.
HARGA PROMO DOLLITA BEAUTE SERUM

RM70 semenanjung
RM75 sabah sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK