Doll Doll Stick Eyeshadow by Famirafaa

.

doll doll stick eyeshadow original

Apa itu Doll Doll Stick Eyeshadow?

Doll Doll Eyeshadow by Famirafaa adalah eyeshadow Stick pertama yang paling senang untuk digunakan di malaysia. Sangat handy dengan color eyeshadow yg cantik & natural, sesuai untuk uolls yg busy, tak sempat nak ambik masa lama utk mekap. Doll Doll Stick Eyeshadow hanya perlu disapukan pada kelopak mata anda & gunakan hujung sponge untuk ratakan eyeshadow dengan sempurna.

Doll Doll Stick Eyeshadow by Famirafaa ada 2 pilihan warna :

Rose : pinkish neutral
Tulip : brownish neutral

.

doll doll stick eyeshadow hq

doll doll stick eyeshadow kkm

Kedua dua color ni sangat cantik & sesuai kalau uolls nak gunakan sebagai make up harian. Warna dia tak terlalu over & nampak natural pada mata. Uolls yang tak suka bersiap lama-lama takut husben marah ke @ nak cepat pegi kerja memang sesuai guna Doll Doll Stick Eyeshadow. Time nak solat pun senang nak remove hokehh..Tak payah make up remover bagai & dan senang nak pakai balik. Korang yg especially kaum wanita ni wajiblah ada satu dalam beg taw… Sangat mudah guna & mesra wuduk.

“Perempuan make up susah nak solat, siapa kata?”

Kini tak lagi dengan Doll Doll Stick Eyeshadow, produk make up mesra wudhuk, mudah bawa & mudah guna!

Kenapa Doll Doll Eyeshadow ni best?

Sebab dia 3 in 1 eyeshadow yang mengandungi eyeshadow pen + shimmer + span terus pada 1 batang Stick Eyeshadow tersebut. Warnanya sangat cantik & natural. Sesuai untuk make up everyday look, office look, college look. Jenis Stick yg mudah dipakai, dibawa & juga lulus KKM, selamat digunakan. 

.

doll doll stick eyeshadow review

Nak Make up Simple & Natural Tapi Tak Pandai?

Gunakan sahaja Doll Doll Stick, eyeshadow 3in1 pantas hnya dengan 3 step sahaja dah siap.

Eyeshadow pantas sesuai untuk kaum wanita yang tak sempat nak bersiap lama2. Kalau ada anak kecik confirm tak sempat punya nak mengadap cermin lama lama kan? Sekarang dah mudah dengan Doll Doll Eyeshadow Stick dengan color yg natural ni. Hanya dengan 3 step je dah siap. Pada sebatang eyeshadow Stick, hujungnya eyeshadow pen & hujung satu lagi ada span berfungsi untuk meratakan. Plus ada shimmer lagi didalam penutup span utk tambah glow pada make up mata korang. Sangat mudah kan? Jimat pun jimat..

Confirm husben uolls takkan bebel dah sebab tunggu lama nak bersiap. Dengan hanya menggunakan Doll Doll Eyeshadow buatkan wajah korang berseri2 macam make up yang berejam tu sedangkan uolls hanya ambik beberapa menet je tuk siap.

.

doll doll stick eyeshadow

Apa kata pengguna Doll Doll Stick Eyeshadow?

“TQ sebab keluarkan produk yang sangat senang nak bawa ni. Nani just letak dalam handbag je bawak kesana kemari. Tak perlu bawak bag makeup asing dah meleret2. Dulu nak bawak makeup pon susah sebab nak kena ada beg asing. Eyeshadow sampai 3-4 bekas”

Nani, sepang

“Auni rasa lebih yakin bila guna eyeshadow ni, muka nampak lagi berseri. Dulu rasa malas je nak makeup sebab takut susah nak solat. Lepas solat malas dah nak pakai balik sebab lambat nak masuk opis. Yelah makan masa jugak kalau nak make up pakai eyeshadow biasa.. Tapi sekarang 5 waktu pun boleh guna Doll Doll Eyeshadow ni sebab cepat & mesra wudhuk”

Auni, kajang

“Dulu saya tak berani nak make up sebab tak penah pandai nak guna barang2 make up. Tapi dengan Doll Eyeshadow ni senang sangat pakai. Lepas kenal je produk ni memang hari-hari guna. Isinya tahan lama pulak tu, memang save duit”

Basirah, JB

.

doll doll stick eyeshadow agent

Cara Pakai Doll Doll Stick Eyeshadow

1st step : sapukan Doll Doll Eyeshadow pada kelopak mata anda
2nd step : calit sedikit shimmer yg ada dalam penutup span & apply pada hujung mata
3rd step : blend/ratakan eyeshadow pada bahagian hujung2 sahaja menggunakan span

Dan siap!

Dibahagian kelopak mata uolls tak perlu sapu foundation @ bedak semasa menggunakan eyeshadow ini. Boleh terus guna pada kelopak mata asal kita. Warnanya akan semakin cantik menyerlah.

.

TESTIMONI DOLL DOLL STICK EYESHADOW

doll doll stick eyeshadow rose

doll doll stick eyeshadow tulip

doll doll stick eyeshadow cantik

doll doll stick eyeshadow berkesan

doll doll stick eyeshadow feedback

doll doll stick eyeshadow murah

doll doll stick eyeshadow stokis

testimoni doll doll stick eyeshadow

HARGA ASAL

RM70 Semenanjung
RM80 Sabah Sarawak

HARGA PROMOSI

RM50 Semenanjung
RM55 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr