Dyxy Mascara

.

Korang, Dyxy Mascara now is in the houseeee!!

dyxy mascara stokis

Wow wow wow.. Set make up Dyxy yg femes tu sekarang dah ade mascara sendiri dah. Apa beza mascara Dyxy ni berbanding mascara lain? Apa yang buatkan Dyxy lovers ternanti-nanti kemunculan mascara ohsemm ni?

Jom baca kat bawah apa yang best sangat Mascara ni..

Keistimewaan Dyxy Mascara

  • Berus tebal
  • Waterproof (tak luntur dek hujan @ peluh)
  • Bulu mata melentik dengan pantas
  • Senang dipakai & senang ditanggalkan
  • Bulu mata nampak panjang & lebat
  • Bulu mata tak gugur
  • Tahan sehingga 12 jam
  • Mata nampak cantik & bulat
  • Tak menghitamkan bawah mata
  • Senang dibawa & boleh dipakai bila2 masa
  • Boleh digunakan di bulu bawah mata
  • Dah tak perlu pakai bulu mata palsu
  • Mata tak gatal @ berair
  • Sesuai pakai walaupun mata pakai color lens
  • Nampak bulu mata seolah naturally panjang
  • Yang penting Mascara Dyxy ni waterbased & mesra wudhuk

.

dyxy mascara

“Bulu mata meliuk lentik habis bila apply mascara Dyxy ‼️”

Hmm.. Ramai kan yg tak tau Dyxy dah ada mascara. Ofcoz la.. Sebabnya mascara Dyxy ni baru je lagi launch. Kalau sebelum ni Dyxy ada bc cream, facemist & lipstick. Sekarang, Dyxy dah keluarkan mascara pulak. So dah complete 1 set makeup kita. Jom dapatkan segera

Dyxy the best mascara sebab

  • Tak senang tertanggal
  • Fibre mascara untuk panjangkan bulu mata.
  • Melentik & melebatkan bulu mata.
  • Waterproof tapi senang dicuci tanpa mencomotkan mata @ hitamkan bawah mata.
    .

Dyxy curve fiber mascara yang bakal melebatkan bulu mata anda

Mascara baru eksklusif by Dyxy
Mascara fiber yg mesra wuduk

.

TESTIMONI DYXY MASCARA

feedback dyxy mascara

dyxy mascara selamat

dyxy mascara halal

dyxy mascara testimoni

HARGA DYXY MASCARA

RM60 Semenanjung
RM65 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

 tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr