Okaya Eyebrow Gel

okaya eyebrow gel halal

.

Suka Lukis Kening Tapi Most Of The Time Tak Menjadi?

Jeles Tengok Member Punya ‘Eyebrow On Point’ @ ‘Eyebrow On Fleek’ ?

okaya eyebrow gel

Teng teng teng.. Perkenalkan Eyebrow Gel by Okaya. 1 lagi produk hebat daripada Okaya selepas viralnya Okaya foundation yang buat kulit uolls cun melecun tu..

Okaya Eyebrow Gel diformulasi khas untuk make up lovers yang tak pandai menghias kening atau yang tak ada banyak masa untuk melukis kening dgn cantik, tanpa perlu mencukur! Ia sangat mudah digunakan & confirm lebih menjimatkan masa uolls sebab tak perlu berlama-lama depan cermin.

Okaya Eyebrow Gel ini datang dgn hanya 1 kod iaitu brown. Jadi uolls tak perlu susah pilih warna untuk kening sebab kod brown memang sesuai & cantik untuk semua tona kulit wanita asia.

.

okaya eyebrow gel selamat

Okaya Eyebrow Gel ini baru sangat diperkenalkan kepada umum tapi dah ramai peminat! Tak sangka sambutan sangat menggalakkan. Sebab apa? Sebab nak lukis kening sekarang dah senang & cepat.

Okaya Eyebrow Gel best sangat sebab :

  • Cepat kering
  • Senang dipakai walaupun korang newbie
  • Waterproof – tak cair bila berpeluh @ terkena hujan !
  • Kualiti setanding brand antarabangsa
  • Harga amat berpatutan
  • Mesra wudhuk – senang dicuci
  • Kod brown sesuai dengan semua wanita asia
    .

1 box Okaya Eyebrow Gel mengandungi 1 Eyebrow Gel + 1 Eyebrow brush

.

okaya eyebrow gel original

Okaya foundation lovers pun jangan lepaskan peluang hokehh untuk cuba new baby Okaya ni.

Bila start pakai memang best. Tak rugi beli, sebab kualiti setanding jenama mahal. Warna & teksture dia pun pasti uolls sukaa sangat. Haaa.. Lepas ni korang mesti tersenyum lebar jee time lukis kening. Takdela muka stress berkerut2 sebab kening tak jadi2..Hehehe.. Mood nak makeup pun lagi bertambah2 la kannn..

Serius memang senang nak bentuk kening dengan brush Okaya ni. Dia punya teksture Gel pulak, lembut macam mousse langsung tak melekit. Susah nak jadi comot bila pakai & guna sikit je pun dah cukup.

.

okaya eyebrow gel murah

Apa Kata Mereka Yg Dah Menggunakan Okaya Eyebrow Gel?

“Sy memang jenis tak suka lukis kening sebab tak berape pandai sangat tapi bila try Okaya Eyebrow Gel ni rasa macam hari2 pulak nak buat kening pasni. Huhu..Sebab effect dia lawa !! Finally dah jumpa dah yang boleh take over tarte Eyebrow super mahal tu. Sy bagi 5 stars!!”

– K.Su

“Jatuh cinta dengan Okaya Eyebrow Gel ni. Tak payah pakai high end produk dah lepas ni.. Hihi.. Sebab effect sama”

– Mya

“Ni 1st time guna Eyebrow Gel yg best, biasanya I suka guna Eyebrows pencil macam viva, rhamlon or cybercolour. Pernah laa try Eyebrows Gel lain itupun member2 mua yang bagi untuk try, tapi still tak berpuas hati. Tapi bila cuba je Okaya Eyebrow Gel ni I terus fall in love. Teksture dia memang sangat berbeza dengan Eyebrow Gel lain. Pekat, colour sangat jelas, cepat kering & most important senang nak blend! So congrats buat Okaya sebab berjaya keluarkan 1 lagi produk yang berkualiti tinggi tahap superb ni.”

– Lily

“Okaya memang dah melampau! Okaya Eyebrow Gel waterproof sangaat. Mandi pun tak hilang. Masih terletak, berpeluh apatah lagi kan.. Hehehe.. Tapi iolls tak risau sebab senang je nak cuci! Dengan hanya 1 sapuan wet tissue dapat bersihkan, really wudhuk friendly”

– Zhara

Sape belum cuba si kecik molek Eyebrow Gel ni? Beribu testimoni yang berpuas hati.. Jom dapatkan sebelum habis stok!!

.

TESTIMONI OKAYA EYEBROW GEL

okaya eyebrow gel berkesan

okaya eyebrow gel agent

okaya eyebrow gel shah alam

okaya eyebrow gel hq

testimoni okaya eyebrow gel

okaya eyebrow gel testimoni

okaya eyebrow gel stokis

okaya eyebrow gel feedback

HARGA OKAYA EYEBROW GEL

RM49 Semenanjung
RM55 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

 tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr