Jus Lentik Dara

lentik dara

.

Jom Cantikkan kulit, Slim & Sihatkan Body

jus lentik dara kkm

Jus Lentik Dara Perfect Slim & Skin Whitening Pakej lengkap 3 dalam 1!

Kenapa nak bazirkan duit uolls beli 3-4 supplement kalau 1 supplement dah cukup?

Jus Lentik Dara adalah formulasi terbaik untuk anda yg nak kurus dalam masa singkat. Jus Lentik Dara dirumus dari bahan semulajadi terbaik dunia & digabungkan dengan makanan sunnah. Ia boleh diambil dengan ubat-ubatan hospital, tak mengandungi kesan sampingan serta dijamin selamat. Ia diklasifikasikan sebagai kategori makanan. Bukan ubat @ supplement. Sangat mudah diambil. Hanya 1 sudu pagi & 1 sudu malam

Apa yang Pengguna dapat dengan Jus Lentik Dara?

  • Berat turun 3-4 kg lepas 10 hari minum lentik dara
  • Badan rasa ringan & aktif
  • Sentiasa rasa kenyang

.

jus lentik dara duta

Feedback Pengguna Jus Lentik Dara

“Lentik dara supplement terbaik. Rasa sedap & yang paling best, berkesan sebab perut buncit dah hilang weii. Terkejut jugak tau. Tak sabar nak timbang lepas dah habis sebotol”

– Siti, pengguna lentik dara

“Semenjak minum Jus Lentik Dara ni, masalah sembelit saya dah settle. Sebelum ni mesti 3 – 4 hari sekali baru membuang, tapi sekarang hari hari membuang tanpa ‘paksaan’…Hehe…”

– Puan azizah, shah alam

Fungsi Lentik Dara

  • Berfungsi sebagai detox & melancarkan sistem penghadaman
  • Mengurangkan berat badan
  • Slimkan badan
  • Merawat masalah sembelit
  • Mempercepatkan pencairan lemak dlm badan
  • Bertindak untuk kawal selera makan
  • Keluarkan toksin baru & lama
  • Buang lemak jahat yg berlebihan
  • Mengelakkan gastrik
  • Mencantik & menghaluskan kulit

.

jus lentik dara sedap

Lentik dara bukan ubatan & ianya 100% dari sumber alam natural. Kami berani recommend lentik dara sebagai pembakar lemak seperti yang disyorkan oleh personaliti fitness & kesihatan. Jus Lentik Dara penuh dengan khasiat buah delima, kurma, asam gelugor, aloevera, mixed berries & madu utk kesihatan dalaman & kecantikan luaran.

Manfaat Utama

  • 200% kali ganda membakar lemak badan
  • Kesan pantas & selamat
  • Tak perlu diet yang ketat
  • Tak perlu senaman berat
  • Mencerahkan kulit secara natural
  • Kawal nafsu makan
  • Rasa kenyang & aktif bertenaga
  • Buang toksin dari dalam badan
  • Melancarkan pengaliran darah
  • Sesuai utk lelaki, wanita & breastfeed mom
  • Menyekat gula & karbohidrat
  • Mencerah serta melembapkan kulit
  • Memulihkan kulit dpd jerawat & kesan parut
  • Meningkatkan sistem imun badan
  • Tak ada cirit birit, sembelit @ kesan sampingan
  • Fokus buang lemak di tempat senang berkumpul di perut, lengan, pinggul & bawah dagu

.

jus lentik dara halal

Tau tak kenapa ramai yg mudah sangat loss berkilo2 bila minum Jus Lentik Dara?

1 bahan utama dalam jus ni yg ramai tak tahu khasiat sebenarnya adalah garcinia @ dipanggil ”asam gelugor”

Kelebihan Garcinia dalam Lentik Dara

  • Menyingkirkan logam berat dari dalam badan
  • Melancarkan sistem penghadaman
  • Membakar lemak & menurunkan kolestrol
  • Mencegah penghasilan lemak.
  • Dapat mengatasi stress.
  • Mengurangkan rasa lapar.
  • Menghilangkan keletihan
  • Antioksidan
  • Meninggikan imun & daya tahan tubuh
  • Antibakteria
    .

Manfaat lain Jus Lentik Dara

  • Untuk yg berdiet, tak rasa lapar @ memuncak selera makan
  • Meningkatkan metabolisma badan, senang membakar kalori
  • Kualiti tidur meningkat
  • Pergerakan usus lebih baik & senang buang air besar
  • Kadar tekanan menurun
  • Masalah kulit pulih
  • Badan lebih bertenaga
  • Kurang rasa ngantuk & letih
  • Daya fokus meningkat

.

jus lentik dara murah

“Saya dah pernah cuba macam2 supplement utk turunkan berat badan tapi tak berapa berkesan. Lepas cuba lentik dara, saya turun 8kg & paling best makan mcm biasa je, tak payah berlapar atau diet2 pun berat turun. Lentik dara memang best”

– Anis, kedah

8 kilo boleh turun cik jah oii… Selama ni penat tak usung sana sini lemaks 8 kilo? Beras 5 kilo beli kat speedmart pun tak mampu kan nak angkat lama2.. Tapi lemak berkilo2 kat badan larat pulak usung sana sini kan.. Kesian dekat kaki uols menanggung derita. Dah dapat hint tu boleh la cuba Jus Lentik Dara! Makin Slim melim cun melecun uolls nanti..

Keistimewaan Lentik Dara Perfect Slim & Skin Whitening

  • Mengelakkan masalah keputihan
  • Mencegah eczema
  • 6x pembakaran lemak
  • Buang toksin & racun didalam badan
  • Mudah diambil hanya minum begitu sahaja & rasa yg sedap !
  • Kawal nafsu makan, sentiasa rasa kenyang & bertenaga
  • Kulit cerah sekata dan sihat
  • Memulihkan kulit dari jerawat, parut, kedutan & luka
  • Menjadikan tubuh badan sihat

.

jus lentik dara original

FAQ soalan yang sering ditanya tentang Jus Lentik Dara?

Wanita lepas bersalin & breastfeed boleh ke consume Jus Lentik Dara ni?

Boleh. Sebulan lepas bersalin dah boleh consume

Lelaki pun boleh ambil ke?

Boleh. Jus Lentik Dara sesuai diambil oleh lelaki & perempuan serta ibu menyusu. Seawal 14 tahun ke atas

Macam mana cara pengambilan Jus Lentik Dara?

1 sudu pagi sebelum breakfast & 1 sudu malam sebelum tidur. Berperisa berry yg sedap. Kandungan sebotol 250ml & tahan sebulan

Bagaimana Jus Lentik Dara bertindak untuk kuruskan badan?

JLD bertindak dengan menyingkirkan lemak & toksin yang akan keluar melalui peluh, kencing & najis. Jadi pastikan anda minum air kosong secukupnya paling kurang 2-3 liter sehari ya

Bila ambil produk ni, kena pantang makan & bersenam tak?

Tak wajib pantang makan @ bersenam, tapi kalau jaga makan & bersenam, lagi cepat & pantas lemak terbakar. Kalau nak lagi cepat kesan, uols minum air lemon tanpa gula setiap hari.

Bila boleh nampak kesan?

Kesannya seawal 3 hari bergantung kepada individu. Usia, metabolisma badan & hormon turut mempengaruhi tempoh masa penurunan berat badan.

.

cara pengambilan jus lentik dara

Cara pengambilan Jus Lentik Dara

Ambil 1 sudu pagi sebelum breakfast + 1 sudu malam sebelum tidur

Rasa buahan berry yang sangat sedap
1 botol kandungan : 250ml

Consume Jus Lentik Dara secara konsisten 1-2 kali sehari, anda boleh rasa perubahan diri antaranya badan lebih ringan & bertenaga. Stop lentik dara pun, berat tak naik. Jus Lentik Dara tiada kesan sampingan 100% buahan semulajadi.

Jom cuba lentik dara sekarang. Kalau dah terjual lebih 100,000 botol siap beribu repeat order uolls rasa berkesan ke tak?? Siapa yg belum cuba Jus Lentik Dara rugi la oi! Jus paling laris untuk hapuskan lemak2 jahat & durjana baq angg! Kenapa perlu bazirkan duit uols utk produk merapu di pasaran? Jus Lentik Dara kan hadoo..

.

TESTIMONI JUS LENTIK DARA

feedback jus lentik dara

jus lentik dara berkesan

jus lentik dara cara makan

jus lentik dara stokis

review lentik dara

TESTIMONI jus lentik dara

HARGA

RM75 Semenanjung
RM80 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr