Hermonex Malaysia

.

Untuk Wanita yang Dah Berkahwin Sahaja

Nak Body Solid, Montok & Ketat? Jom Berhermonex!

hermonex murah

Apa itu Hermonex?

Hermonex adalah minuman formulasi coklat + herba terbaik untuk para isteri yang nak pikat hati suami balik supaya makin rapat & makin sayang. Kalau korang belum kawin jangan nak cuba2 pulak..Tak sesuai, ianya khas untuk para isteri saja.

Selepas kejayaan lemonex mengkuruskan ribuan lelaki & wanita malaysia, kini datang Hermonex, produk khas untuk wanita bagi penjagaan aset secara tiptop luar & dalam.

Bahan herba yang digunakan dalam lemonex berfungsi menjaga dalaman wanita seperti manjakani, kacip fatimah, akar serapat & pueraria mirifica. Ia digabungkan dengan coklat supaya lebih sedap & mudah diambil

.

hermonex isteri

Siapa kata dah kahwin tak perlu cantik2?

Jangan biarkan diri uolls selekeh, aset jatuh, dalaman tak sihat. Selain melawa utk suami, yang penting buat juga utk kepuasan diri sendiri. Barulah tinggi self confident bila berjumpa org ramai

Hermonex ini hanya untuk wanita yang mahu menjadi isteri idaman suami & buatkan anda seorang sahaja dihatinya. Kami tak kata semua lelaki begitu, tapi ada juga segelintir para suami bila nampak yg mantap, gebu sikit mula lah nak masuk jarum. Eh, dulu kita pon mantap, gebu.Tapi bila umur dah meningkat, anak bertambah dari satu ke satu, tak sempat nak maintain body. Habis semua kendur & jatuh.Hmm..Pendek cerita tugas isteri tak pernah habis & tak ada mase lah utk benda2 lain…!

Lagi2 isteri yang berkerjaya. Nak urus rumah tangga lagi, kerja lagi. Memang tak sempat untuk repair body ni. Nak naikkan balik aset kena ambik masa utk exercise. Rawatan spa pulak mahal, nak spend beribu utk treatment body pikir 10x sebab pikir anak2 dulu betul tak? Tu cerita aset jatuh, klu aset longgar nak kembali ketat, kena makan jamu & ubat kampung..Rasa tak sedap, tak boleh telan pulak..

Para suami perlu faham bukan wife uolls tak nak semua tu,cuma tak ada masa utk diri sendiri, life dia hanya tumpu pada family. Bantulah isteri utk menjadi cantik, confident, anggun & bergaya. Bukan uolls para suami tgk isteri mcmtu, pergi tambah quota plak ye.  😈 

.

bahan hermonex

Selepas lemonex viral, kini datang pulak Hermonex. Jom jadi isteri kesayangan suami, kesan sama padu sama mantap macam lemonex jugak! 

Bahan kandungan utama

  • Serbuk koko
  • Manjakani
  • Akar serapat
  • Kacip fatimah
  • Pueraria mirifica
    .

Kenapa anda perlu memilih Hermonex?

  • Miss V kembali ketat macam anak dara
  • Payudara semakin tegang & montok
  • Punggung naik & lebih anjal
  • Sentiasa bersedia utk suami tersayang
  • Badan rasa bertenaga sepanjang hari
  • Susu badan bertambah (utk breastfeed mom)
  • Flavor coklat yg sedap tanpa rasa loya
  • Dijamin halal & terbukti efektif

.

hermonex hq

Hermonex untuk para isteri/ ibu yang..

1. Menyusukan bayi

Bahan kandungannya bantu tambahkan penghasilan susu ibu. Para ibu yg tengah berpantang digalakkan untuk mengambil produk ini

2. Berniat utk mendapatkan anak

Membantu tingkatkan tahap kesuburan wanita.

3. Nak tegangkan payudara, montokkan punggung & ketatkan Miss V

Manfaat Hermonex :

  • Menaikkan nafsu utk bersama pasangan (yg dah kawin ajo)
  • Menghilangkan masalah keputihan
  • Melembapkan serta membaiki kulit kering & merekah
  • Kulit kasar menjadi gebu & lembut.
  • Menghapuskan jeragat, jerawat baru & lama
  • Membekalkan tenaga sepanjang hari
  • Tubuh badan rasa lebih ringan & segar
  • Menjadikan kulit lebih flawless, sihat & lembut
  • Kesan parut & kehitaman dicelah-celah badan semakin hilang
    .

Produk ini Lulus KKM & selamat diambil tanpa sebarang kesan sampingan. Hermonex bukan jamu atau jus, tapi minuman flavor coklat guarantee 100% sedap! Ia adunan istimewa dari herba tradisional & serbuk koko untuk para wanita yg bergelar isteri. Encik suami pun susah nak berenggang lepas isteri ambik Hermonex sebab bentuk badan makin cantik, masalah dalaman wanita hilang & hubungan intim makin erat.

.

hermonex kkm

Hermonex bantu isteri hamil

“Zura kau ni dah berapa tahun kahwin sampai sekarang takde anak lagi? Siapa yg mandul ni, kau ke suami kau? Ke.. Dua2 mandul?”

Biasa tak dengar soalan mcm ni dari makcik-pakcik bawang? Sedih hati dengar tapi nak buat mcm mana. Macam2 cara dah buat untuk dapatkan anak. Sampailah 1 hari pn. Zura cuba produk jamu moden flavour coklat ni. Rasanya sedap, tak kelat, tak pahit. Lepas minum 7 sachet, alhamdulillah atas doa, usaha & ikhtiarnya puan zura disahkan hamil

Alhamdulillah pengguna Hermonex berjaya hamil. Kepada isteri diluar sana yg masih mencuba utk hamil jom amalkan produk ini

Body kembali seperti anak dara

“Rasa body susah nak dapat shape macam dulu. Badan mengelebeh, kendur & kulit kusam je”

Luahan wanita yang tak happy dengan keadaan dirinya

Anda tak perlu risau & terus menerus rasa insecure. Kami ada hermonex yang boleh bantu anda kembali ceria, seksi & bergetah seperti anak dara. Selepas mencuba pasti suami pun sama gembira, terpegun, terkasima & senyum sampai telinga.

Berubah dari menggelebeh ke montok, sampai kawan pun tegur…

“Eh, sekarang I tengok punggung you makin lentik la hannah, you pakai korset ke?”
“Tak la, ni original okey… I minum Hermonex je…”

Nak lentik macam hannah? Jom berHermonex!

.

cara pengambilan hermonex

Cara consume Hermonex :

Ambil 1 sachet sehari pada waktu pagi.

Koyakkan 1 sachet Hermonex & bancuh dengan air suam 80ml.
.

– Minum air kosong atleast 3 liter sehari untuk kesan yang pantas

– Ibu mengandung dilarang ambil

– Amalkan Hermonex 1 sachet sehari (Tahan Sebulan)

.

TESTIMONI HERMONEX

hermonex agent

hermonex berkesan

hermonex dara

hermonex feedback

hermonex halal

hermonex stokis

review hermonex

testimoni hermonex

hermonex testimoni

HARGA HERMONEX

TRIAL PACK (10 SACHET)

RM55 Semenanjung
RM60 Sabah Sarawak

FULL PACK

RM130 Semenanjung
RM135 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr