Dolly V Shape Mask

dolly v shape

.

dolly v shape mask original

Zaman sekarang ni ramai sangat yg berlumba-lumba nak cantik kan? Tambah-tambah bila ada macam2 jenis produk yg boleh bantu upgrade penampilan diri uolls..Lagilah sakan nak melawa. Betul tak?

Ok, harini meh kita story sikit pasal produk Dolly V Shape Mask yang katanya boleh meruncingkan dagu…Ye ke tak tu? Teruskan membaca…Hehehe..

Apa itu Dolly V Shape Mask?

Dolly V Shape Mask adalah bengkung muka dengan gabungan aromatherapy & formulasi yg berfungsi untuk membakar lemak-lemak berlebihan di dagu & pipi seterusnya membentuk kesan V Shape pada muka.

Siapa yang dah fed up dengan masalah double chin korang boleh la try Dolly V Shape Mask. Dengan pakai Mask aje korang dah tak payah nak buat rawatan mahal-mahal semata-mata nak hilangkan double chin korang tuh… dari u shape bertukar ke V Shape dengan Dolly V Shape Mask, formulanya telah diuji secara klinikal sebelum dipasarkan.

.

dolly v shape mask ori

Korang ramai tak yg geram bila pipi nampak tembam memantul-mantul padahal badan takdelah gemok sangat pon? Kadang tu ada yang diet bagai nak rak, nak bagi pipi V Shape, badan slim…Tapi lepas dah dapat berat badan yg ideal tiba2 tang pipi pulak tak kurus2.

Tipu la kalau cakap tak nak dagu nampak runcing. Lelaki & wanita semua suka dagu V Shape sebab lagi nampak cantik bila nak selfie kan kan kannnn?… hahaha… cuba korang tengok cik bellaz tu cantik tau dagu V Shape dia walaupun baru je lepas melalui fasa dagu u shape sejak bersalin anak ke-2…

Tak nak panjang cerita, jom tengok kebaikan Dolly V Shape Mask ni..

Fungsi & kelebihan Dolly V Shape Mask

  • Terbukti secara klinikal mengurangkan pipi tembam dlm 3 hari
  • Menjadikan bentuk wajah dari bulat bertukar bujur
  • Membentuk dagu yang runcing
  • Menghalus, melembut & menegangkan kulit
  • Rasa segar & anti stress kesan kombinasi 5 wangian aromatherapy
  • 100% selamat & tiada kesan sampingan
  • Ada kelulusan KKM
  • Halal digunakan

.

dolly v shape mask murah

dolly v shape mask hq

Nak kuruskan pipi yang tembam? Muka besar & bulat tapi badan kurus?

Bila selfie susah nak carik angle cantik sebab muka tembam pipi chubby?

Nak dagu V Shape, tirus & bujur?

Jom pakai Dolly V Shape Mask & lihat perubahan drastik bentuk wajah anda. Pipi makin kurus, dagu terserlah runcing dgn Dolly V Shape Mask

Bila berpipi tembam nih, sesetengah wanita terutamanya akan rasa diri macam gemuk walaupun sebenarnya tak gemuk. Bila make up pon sampai comot terover contour sebab nak jadikan efek muka nampak runcing tu. Sedih hakak dengar dek non. La nih bukan susah pon sebab dah ada produk yang boleh jadikan wajah runcing..
Bila pakai Dolly V Shape Mask ni, siap dengan pakej bakar lemak bawah dagu & pipi lagi! Selain tu, Dolly Mask ni boleh serikan kulit kusam sambil bakar lemak dekat kawasan muka uolls. Tak payah botox, tak payah sedut lemak lagi.. Best ke best? Jimat ke jimat?

.

dolly v

Make up retis bellaz pun pengguna tegar produk Dolly v-shape Mask ni taw..

Padanla muka dia nampak makin runcing je kan?

Keistimewaan Dolly V Shape Mask

  • Bakar lemak bawah dagu
  • Melangsing & membentuk muka V Shape
  • Menghilangkan double chin
    .

Rata-rata wanita memang ada masalah double chin. Tapi sampai bila nak simpan lemak bawah dagu tu. Uols tak nak dagu cantik ke? Nak dagu runcing, muka slim & V Shape jangan lokek duit ! Bagi reward dekat diri sendiri sekali sekala dengan Dolly Mask ni..

Mask ni sekeping korang guna sekali je taw, lepas pakai, buang. Seminggu pakai 1 Mask je. Kalau nak dapat kesan yang cepat, boleh amalkan guna seminggu 2 Mask secara konsisten & nantikan effect Dolly V Shape Mask meruncingkan dagu korang.. Jom try Mask peruncing dagu ni. Bye2 double chin

.

cara pakai dolly v shape mask

Cara pakai Dolly v-shape Mask

  1. Cuci wajah anda sehingga bersih & biarkan kering
  2. Keluarkan Dolly V Shape Mask dari bungkusan
  3. Pegang kedua-dua belah hujung Mask
  4. Tarik kedua-dua hujung Mask ke bahagian tengah bawah dagu
  5. Masukkan cangkuk Mask di telinga kanan & kiri
    .
  • Untuk kulit yang sensitif, hanya pakai dalam tempoh 30 minit hingga 1 jam sahaja
  • Untuk normal skin, boleh pakai selama 3-4 jam
  • Selepas habis tempoh yang ditetapkan, tanggalkan Mask & buang
    .

– Dolly V Shape Mask boleh dipakai pada waktu siang @ malam & boleh menjadi rutin kecantikan setiap minggu

Penting : pastikan muka anda bersih sebelum pakai Mask ini. Gunakan hanya selepas muka dicuci & dikeringkan..

– Isi kandungan Dolly V Shape Mask : 1 pack/5pcs. 1 pack tahan untuk kegunaan sebulan..

Jom tengok testimoni pengguna, dari muka bulat kini dah bujur & runcing, bentuk V Shape..

.

TESTIMONI DOLLY V SHAPE MASK

dolly v shape mask agent

dolly v shape mask berkesan

dolly v shape mask feedback

dolly v shape mask kkm

dolly v shape mask review

dolly v shape mask selamat

dolly v shape mask stokis

testimoni dolly v shape mask

HARGA DOLLY V SHAPE MASK

RM65 Semenanjung
RM70 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr