1 Minute Miracle Mascara

1 minute miracle mascara original

.

Nak Bulu Mata Lebih Lentik & Panjang 50x Ganda?

Nak Mascara Yang Senang Cuci Walaupun Tanpa Guna Air?

1 minute miracle mascara baru

Uols pernah dengar tak ‘peel of mascara’ ?

1 Minute Miracle Mascara adalah peel off mascara 1st in malaysia. 1MMM adalah sikat bulu mata revolusi terkini dari korea dengan fungsi 2 dalam 1, mascara & serum bulu mata. Ia menjadikan bulu mata lebih panjang umpama memakai fake eyelashes & lirikan mata anda lebih mempesona !

1 Minute Miracle Mascara adalah fiber mascara. Fiber ni bertindak untuk memanjang & melentikkan bulu mata secara natural, sebab tu lah ia digelar sebagai super mega volume fiber mascara. Hot sangat sekarang ni uolls, 1MMM jadik pilihan makeup retis terkenal malaysia. Uolls tak perlu dah nak gam2, tepek2 bulu mata palsu, serlahkan cantik semulajadi lirikan mata anda dengan miracle mascara

.

1mmm original

1 Minute Miracle Mascara, mascara sikat bulu mata pertama yang menjadi kegilaan makeup artis & para wanita di malaysia. Senang senang je boleh panjangkan bulu mata 50x ganda lentik dgn sekali calitan

Keistimewaan 1 Minute Miracle Mascara

  • Panjangkan bulu mata sehingga 50x ganda!
  • Ada ‘micro fiber’ khas utk gandakan kepanjangan bulu mata
  • Design revolusi berus silicone yang unik
  • Bauan coklat yang sedap
  • Menjadikan mata lebih galak
  • Bulu mata tak bergumpal
  • Tak comot disekeliling mata
  • Mesra wudhuk & amat mudah dibersihkan
    .

1MMM ni senang sangat cuci uolls. Tak perlu pakai makeup remover, tak perlu pakai air untuk cuci mascara. Cuma tarik & sapu-sapu jer dah bersih! Best ke best?

.

1 minute miracle mascara berkesan

Bahan kandungan 1 Minute Miracle Mascara

Ada healing serum yg berfungsi melindungi & memanjangkan bulu mata

Jojoba oil

Menggalakkan pertumbuhan bulu mata disamping menguatkan akar bulu mata. Sesuai digunakan untuk mata yg sensitif

Ekstrak rose

Perapi + serum bulu mata yg mampu mengekalkan kelembapan serta kehalusan bulu mata

Bee wax

Lilin semulajadi dari madu lebah, mengandungi vitamin a & antibakteria

Carnauba

Lilin dari pokok kelapa sawit brazil yg berupaya memelihara kelembapan & kehalusan bulu mata

1MMM adalah produk 100% original. Dijamin halal & telah diluluskan oleh KKM NOT170702129K

.

cara pakai 1 minute miracle mascara

Wow, mata menggoda macam minah arab padang pasir!

Make up retis bellaz kata tak pernah jumpa mascara power macam ni tau

‘Bulu mata saya ni susah sangat nak melentik walaupun lepas guna mascara. Tapi dengan 1 Minute Miracle Mascara ni bukan lentik je, siap kasi panjang lebat lagi. I love it…’

– Rohayu, JB

‘Tiap2 bulan beli mascara tukar2 brand. Ada tu dahla mahal tapi kesan tak seberapa.. Last2 kawan ofis offer mascara murah, 1MMM siap dengan free gift pengepitnya sekali. Terus grab & bila pakai…Aduh dah terjatuh chenta..’

– Shidah, putrajaya

Puas cari mascara super lentik, super panjang dengan harga pasar malam???? Dahla rege berpatutan, dapat free pengepit bulu mata super unik 1st in malaysia pulak tu. Jimat sangat 2in1, dapat mascara, dapat pengepit bulu mata

Apa yang best sangat dengan mascara new look ni?

  • Ekstra fiber mikro magnetik untuk bulu mata panjang overdose
  • Ekstra cecair
  • Tambahan chocolate flavour
  • Free pengepit + pelentik bulu mata ‘otobot’
  • Peel off mascara, tarik2 aje
  • Tak perlu cuci guna air 100% guarantee

.

1 minute miracle mascara

‘Akak ni kerja menghadap customer je. So, hari2 nak kena make up supaya nampak presentable. Dulu lepas solat habis hitam bawah mata sebab mascara xxxx. Mana taknya, susah betul nak cuci. Bila cuba 1MMM ni rasa bestnyaa… sebab cuci tak payah pakai air. Bawah mata pon tak hitam dah. Sesuaila dengan trademark dia, peel of mascara.. ‘

Kak mas, putrajaya.

Dulu pakai mascara susah nak cuci, sampai tercabut kot semua bulu mata. Lepas tu susah pulak tu nak cari yang bau wangi..Selalu bau tak berapa best macam bau chemical. Tapi kali ni meh kami dedahkan rahsia 1 Minute Miracle Mascara yang sangat2 mesra wuduk, cuma tarik2 je dah bersih, tak perlu pakai air. Bau best pulak tu, bau coklat. Dapat “Pengepit otobot” lagi tauuuu…

3 Sebab Kenapa anda wajib memiliki 1MMM walaupun 1 dirumah?

  1. Stok 1 Minute Miracle Mascara sangat terhad. Selalu habis stock diluar jangkaan.
  2. Hq tak menjanjikan sampai bila pengepit unik tersebut akan diberikan secara percuma
  3. Hq tak menjanjikan 1MMM akan sentiasa dijual dgn harga yg murah

.

1mmm viral

Jom lentikkan bulu mata dgn hanya 1minit jaaa!

No.1 di malaysia mascara dengan pengepit blu mata lentik ‘otobot’ MUA bellaz pun suka…

Jangan letak 1MMM uolls ni sepah2 ye, sebab takut diserang semut. Maklumlaa, chocolate flavour.
Hahahah.. Kami gurau jaaa… flavour ja coklat, tapi rasanya tak manis pun. Siapa yang pakai, dialah yg manisss… Cia cia cia ciaa  😆 

Korang susah ke nak cantik? susah ke nak bulu mata melentik ke langit? Ehhhh… tak susah la dengan 1 Minute Miracle Mascara

1 Minute Miracle Mascara

  • Tak susah nak bersihkan
  • Tak perlu air
  • Tak perlu makeup remover
  • Tak perlu tisu basah
  • Tak perlu minyak zaiton
    .

Habis tu bersihkan cam mana?

Mascara ni peel off dek non. Tarik2 je dah bersih. Uols ada jumpa mascara best macam ni dekat kedai? Tentulah takde kan? 1 Minute Miracle Mascara unik & the one and only. 1MMM bila pakai confirm tak hitam bawah mata korang serta effect panjang & melentik-lentiknya sangat cantik

.

TESTIMONI 1 MINUTE MIRACLE MASCARA

testimoni 1 minute miracle mascara

1mmm hq

1 minute miracle mascara agent

1 minute miracle mascara cantik

1 minute miracle mascara stokis

1 minute miracle mascara hq

feedback 1 minute miracle mascara

1 minute miracle mascara murah

HARGA 1 MINUTE MIRACLE MASCARA

RM49 Semenanjung
RM54 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr