QuRose Premium Mixberry

qurose limited

.

qurose dalam 2 minggu

Apa itu QuRose Premium Mixberry?

QuRose adalah supplement pelangsingan badan yg berbentuk serbuk berfungsi untuk membuang lemak dengan cepat walaupun tanpa bantuan senaman @ diet. Cara pengambilannya dengan dibancuh serta halal & selamat digunakan. QuRose Premium Mixberry boleh diambil oleh lelaki dan wanita, malah juga sesuai utk ibu menyusu

Uolls tak kan nak tengok je orang lain kurus? Jom sama2 kurus dengan supplement QuRose!

Kenapa anda perlu memilih QuRose?

  • Tak perlu diet yang ketat
  • Tak kembali gemuk walaupun selepas berhenti
  • Lemak terkumpul pantas dihapuskan
  • Lemak dlm badan bertukar menjadi tenaga
  • Tak ada kesan cirit birit
  • 100% ekstrak dari buah-buahan

.

qurose full pack

QuRose Premium Mixberry diformulasi dpd ekstrak pelbagai jenis buah-buahan yg diyakini efektif untuk menurunkan berat badan. QuRose selamat diconsume & tiada kesan sampingan negatif sebab ianya dirumus mengikut standard penyulingan yang diluluskan. Kesan penggunaan QuRose slimming drink ini boleh dirasai seawal 2 minggu

Bahan kandungan QuRose

Ekstrak mix berries
Psyllium husk
Innulin
Apple fiber
Oat fiber
Wheat fiber
Garcinia cambogia
Marine collagen
Senna leaf powder
Sucrose
Sugar
Citric acid
Vitamin c & tricalcium phosphate.

Nampak tak semua bahan kandungannya natural? So uolls jangan risau ye, QuRose ni 100% selamat sebab ia dari bahan semulajadi & buah-buahan je tau. Sampai ibu menyusu bayi & yg lepas pantang pun boleh ambik. Rasanya pun sedap sangat, ala-ala air ribena.

.

qurose original hq

Nak tak body slim & solid macam anak dara?

Khas untuk mak mak yg berat badan naik mendadak lepas bersalin, lepas pantang sangat sesuai consume QuRose untuk kembalikan bentuk badan seperti anak dara, mak yang breastfeed pun boleh ambil sebab QuRose tiada bahan terlarang. QuRose bekerja dengan membuang toksin dlm badan & mencairkan lemak yg tertumpu diseluruh tubuh termasuk double chin

Kehebatan QuRose Premium Mixberry

  • Lebih 20,000 unit telah terjual
  • Kurus tanpa bersenam @ diet ketat
  • Ribuan testimoni yg berjaya kurus (anda bakal)
  • Sesuai untuk lelaki & wanita
  • Terbukti berkesan seawal 1-2 minggu
  • Rasa yg sedap seperti jus buahan
  • Selamat digunakan dgn standard penyulingan yg diluluskan KKM
  • Pantas berkesan tanpa ada kesan kembali gemuk walaupun berhenti
  • Tiada cirit birit atau side effect negatif
  • Tak perlu berdiet seperti kurangkan pengambilan nasi

.

bahan kandungan qurose

QuRose Premium Mixberry ni selamat ke?

QuRose telah mendapat kelulusan kilang pemprosesan. Tiada kesan sampingan negatif pada buah pinggang sebab QuRose dirumus dgn bahan kandungan natural & ia juga halal. Tak ada kesan cirit birit sebab QuRose membuang toksik dalam badan melalui air kencing & peluh. QuRose fokus membakar & mencairkan lemak ditempat lemak senang berkumpul terutama sekali dibahagian pipi, lengan, perut, paha & punggung

Macam mana kalau nak cepat berkesan?

Kami sangat mengesyorkan anda minum air sebanyak 2-3 liter sehari. Jika rajin, buat senaman ringan untuk keluarkan peluh. Ia membantu bakar lemak dalam tubuh anda & akan boostkan keberkesanan QuRose. Selain tu, kena pantang jugak ye~

Pantang larang QuRose Premium Mixberry

Ais, Kopi, Teh, Teh hijau, Nescafe, Chocolate, Milo, Air gas, Kelapa

Dilarang mengambil QuRose untuk

  • Ibu mengandung
  • Ibu berpantang (lepas berpantang boleh)
  • Pesakit kencing manis
  • Pesakit darah tinggi
  • Pesakit jantung
  • Kanak-kanak 12 tahun ke bawah

.

qurose trial pack

Bagaimana QuRose bertindak untuk membuang lemak

1st week :

Selera makan mula berkurang & terkawal
Bila makan rasa cepat kenyang
Kerap buang air kecil kerana proses mencairkan lemak & menyahtoksin akan dibuang melalui proses air kecil

2nd week :

Perubahan ‘inch loss’. Anda akan mula rasa effect seperti seluar & baju mula longgar serta badan terasa ringan .

3rd week :

Berat badan berkurang 1-3 kg .
Akan kerap minum air .

4th week :

Berat turun lagi dalam 1-3 kg
Kulit muka jadi licin & berseri sebab ada kandungan collagen

Untuk kesan cepat, semua perubahan diatas perlulah disertakan dengan cara makan yg sihat serta banyakkan minum air kosong semasa consume QuRose . Selamat mencuba !

.

kelebihan qurose

Apa yang QuRose boleh bantu anda?

  • Kurangkan berat badan
  • Bakar lemak secara berkesan & cepat
  • Meningkatkan metabolisme badan
  • Tumpu buang lemak pada pinggang, perut, & kawasan lemak mudah berkumpul
  • Kurangkan lemak di bahagian abdomen, lengan, peha, kaki & bawah dagu
  • Mengawal selera makan secara natural tanpa berdiet
  • Cepat turun berat badan
    .

Bila consume QuRose ni tak akan ada rasa pening kepala, sesak dada & macam2 simptom lain yang biasa korang rasa masa ambik produk slimming lain. Pastikan minum air secukupnya. Kalau kurang minum air, supplement pun lambat berkesan. Jangan cakap akak tak habaq naa..

Masa consume QuRose korang boleh makan nasi seperti biasa. Cara yang paling bagus adalah makan sikit tapi kerap. Pantang pulak memang wajib kena pantang caffein. Sebab caffein akan serap khasiat supplement korang.

Harga QuRose berpatutan dgn hasil yg terbaik. 1 botol boleh tahan sebulan kalau ambil sehari 1 sachet. Dan kalau period tak perlu consume. Jimat kan? Kalau nak kan kesan yg maksimum, boleh ambil 2-3 sachet sehari. Tak ada masalah.

Dengan QuRose ni uolls sentiasa akan rasa kenyang. Tengok makanan sedap pun dah kurang nafsu makan. Tak percaya kena cuba dulu baru boleh dapat rasa mcmtu hehe..

.

qurose limited edition

Soalan yang sering ditanya mengenai QuRose Premium Mixberry?

1. Apa fungsi QuRose?

QuRose adalah agent pembakar lemak utama dalam proses penurunan berat badan, tugasnya adalah membakar lemak dgn pantas & mencairkan lemak tepu terutama dikawasan yg degil. Ia juga membuang sisa-sisa lama & toksin dalam badan.

2. Bila boleh nampak kesan selepas amalkan QuRose?

Kesan penurunan berat setiap individu berbeza. Ada pengguna yg turun berat 3kg-9kg selepas pengambilan hanya dalam 1-3 minggu. Untuk kesan yg memuaskan, kami sarankan anda mengambil QuRose dalam 1-4 bulan. Kalau dah capai berat yang diingini, boleh stop ambil QuRose & bila stop pun, berat kita tak akan naik sekiranya makan bersederhana.

3. Ibu menyusu boleh tak ambil QuRose?

Ibu menyusu boleh ambil dgn syarat sudah habis pantang 40 hari.

4. Boleh tak ambil QuRose dengan supplement lain?

Boleh, tak ada masalah. Tapi seeloknya jarakkan masa pengambilan. Minum QuRose dulu & lepas 3-4 jam boleh ambil supplement lain

5. Kalau saya bersenam sambil consume QuRose, berat badan akan lagi cepat turun?

Ya! Semestinya, senaman ringan boleh bantu anda mencapai berat ideal dgn lebih cepat.

6. Produk QuRose ni betul-betul selamat ke?

QuRose ada kelulusan kementerian kesihatan (KKM), QuRose Premium Mixberry dihasilkan dengan garis panduan pembuatan yg ketat oleh amalan perkilangan baik (GMP). Kilang yang menggunakan teknologi terbaru state-of-the-art oleh itu, ia memang benar-benar selamat untuk diambil

.

qurose premium mixberry

Cara Pengambilan QuRose

  1. Ambil QuRose 30 minit sebelum makan berat
  2. Bancuh dengan air kosong 150ml
  3. Jangan guna air panas @ air suam, nnti zat & manfaatnya hilang.
  4. Elakkan minuman bercaffein seperti teh & kopi. Juga air kelapa, coklat, milo, & air gas.
  5. Banyakkan minum air kosong 2-3 liter sehari
  6. Untuk wanita, time period tak perlu ambil
    .

Cadangan pengambilan QuRose mengikut berat ;

50kg – 90kg : 1 sachet sehari
91kg – ke atas : 2 sachet sehari

Untuk kesan cepat,

50kg – 90kg : 2 sachet sehari
91kg – keatas : 3 sachet sehari

Qurose Limited  Edition : Isi Kandungan 20 sachet

P/s: berat tak akan naik walaupun stop amalkan QuRose. Tapi lepas dah kurus, kalau tak kawal makan berlebihan
Contoh: nasi lemak 2 pinggan/burger 2 biji sekali makan. Lama-lama berat akan naik. Jadi, penting ye uolls. Lepas dah kurus sila control sikit makan. Bersederhana sahaja.

.

TESTIMONI QUROSE SLIMMING DRINK

feedback qurose

qurose berkesan

qurose halal

qurose hq

qurose lose weight

qurose lulus kkm

qurose review

qurose selamat

testimoni qurose

HARGA QUROSE LIMITED EDITION

RM85 Semenanjung
RM90 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr