Fiira Breast Serum

.

Nakkan Payudara yg Montok & Anjal?

Nakkan Aset Bulat Terletak Walaupun Tak Pakai Bra?

fiira breast serum selamat

Plastic surgery, rawatan payudara di spa spa kecantikan mahal tau harganya!! Jom cuba Fiira Breast Serum, serum membesar & menganjalkan payudara dalam 1 minggu

Apa itu Fiira Breast Serum?

Fiira Breast Serum adalah produk yg membesarkan, menganjalkan, membulatkan & menegangkan payudara yg kecil, kendur, jatuh, lembik (saggy) dengan kesan positif seawal 3 hari.

Fiira Serum bertindak 3 dalam 1. Selain masalah payudara, serum ini juga bantu atasi masalah punggung jatuh, tak ada shape & menggelebeh. Kalau anda nak naikkan punggung kasi mantap, montok & cun. Boleh cuba gunakan serum ini. Ia turut berfungsi mencerahkan warna puting payudara dari gelap menjadi pinkish & menimbulkan puting yang tenggelam.

.

fiira breast serum full pack

Produk terlaris 2017 untuk mantapkan payudara. Fiira Breast Serum losyen wangi untuk besarkan saiz payudara kecil & naikkan payudara kendur. Artis2 pon guna, kesan seawal 3-7 hari! Bau serum yg sangat wangi & soft. Uolls tak perlu berhabis duit untuk cucuk, makan pil @ vitamin. Hanya sapukan sahaja Fiira Breast Serum, ia menyerap ke dalam kulit & memberi kesan yg memuaskan

Bahan kandungan Fiira Breast Serum

  • Pueraria mirifica
  • Olive oil
  • Pearl powder
  • Milk
  • Vitamin B3, C, E

.

7 Fungsi Utama Fiira Breast Serum

  1. Memantapkan
  2. Menegangkan
  3. Membentukkan
  4. Menganjalkan
  5. Membulatkan
  6. Menggebukan
  7. Memontokkan

.

fiira breast serum original

Kenapa Anda Perlu Memilih Fiira Breast Serum?

Cara pakai yg mudah

Cara pakai sangat mudah. Anda hanya sapukan pada payudara 2x sehari. Kalau tak sempat 2 kali sehari, sehari sekali pun boleh (minima).

Bauan yg wangi

Baunya wangi seperti perfume brand antarabangsa. Wangian ini membuatkan anda bertambah selesa & suka memakainya setiap hari

Selesa dipakai

Fiira Breast Serum selesa dipakai kerana ia tak panas, tak melekit & cepat meresap kedalam kulit. Selepas sapu, biarkan kering. Tak perlu basuh payudara selepas pemakaian. 

Tak ada pantang larang

Mostly banyak produk membesar & menganjalkan payudara perlu pantang ambil caffein seperti kopi, teh & air gas. Fiira Breast Serum tak begitu & anda boleh minum minuman yg digemari ketika mencuba produk berkenaan.

Kesan awal dalam 3 hari

kesan yg pantas pada payudara iaitu seawal 3 hari pertama penggunaan. Namun tempohnya berbeza untuk setiap individu dimana ia bergantung pada kadar penghasilan hormon dalam badan. Ada yang dah rasai kesannya seawal 3 hari & ada juga yg lebih dari 3 hari baru mula menunjukkan kesan.

100% bahan natural & lulus KKM

Bahan kandungannya adalah dari bahan asas yg natural dan tak ada bahan kimia. Hq sangat mementingkan kualiti & keselamatan pengguna semasa menghasilkan produk ini. Fiira Breast Serum ini telah mendapat kelulusan KKM iaitu NOT170303286K. Ramai yg dah mencuba serum ini & kebanyakkannya berpuas hati sebab dapat selesaikan masalah payudara kendur.

Harga mampu milik

Kalau anda nak cuba mana2 produk tegangkan aset dengan bajet kurang dari rm100, maka Fiira Breast Serum sesuai untuk anda. Malah trial size harga kurang dari rm30. Kalau tak pasti lagi dengan keberkesanan Fiira Breast Serum, boleh cuba dulu versi trial 10 gram yg tahan selama 3-7 hari. Bila dah happy dengan kesannya bolehlah upgrade ke full pack yg tahan lebih lama

.

fiira breast serum original

Soalan yang sering ditanya mengenai Fiira Breast Serum

Fiira Breast Serum selamat digunakan tak? Ada kelulusan KKM?

Ya, Fiira Breast Serum selamat digunakan oleh semua lapisan umur (disarankan 18 tahun dan ke atas) kerana bahan kandungannya natural & ia telahpun diluluskan KKM

Produk ni ada bahan kimia seperti paraben ke?

100% tiada bahan kimia merbahaya seperti paraben atau mercury

Berapa lama tempoh guna produk ini?

Trial pack bertahan 3-7 hari. Full pack tahan selama 2 bulan penggunaan

Fiira Breast Serum boleh guna time period ke?

Ya, boleh. Serum ini hanya untuk kegunaan luaran (sapu) sahaja. Ia tak mengganggu kitaran period anda.

Berapa lama baru boleh nampak kesan?

Kesan bergantung pada kadar penghasilan hormon dlm badan anda khususnya hormon estrogen & juga kekerapan guna produk. Biasanya, kesan yg dapat rasa @ nampak seawal 3 hari. Ada juga yg lebih 3 hari brgantung pada individu. Kami cadangkan anda ukur payudara sebelum & selepas habis gunakan produk ini supaya dapat rasai keberkesanannya dgn lebih jelas & telus.

Fiira Breast Serum sesuai tak untuk wanita yg belum berkahwin, breastfeed mom, pregnant mom & yang berusia 40 tahun ke atas?

Wanita yg belum berkahwin sesuai gunakan produk ini. Pregnant mom hanya boleh gunakan pada payudara tapi dilarang gunakan pada miss v / faraj kerana bimbang akan alami kesukaran melahirkan anak kelak kerana miss v jadi ketat. Untuk breastfeed mom, seeloknya cuba produk ini semasa usia baby sudah 6 bulan ke atas sebab bimbang baby alergik (alahan). Yang berusia 40 tahun ke atas sangat sesuai untuk pakai Fiira Breast Serum ini.

Macam mana cara guna Fiira Breast Serum?

Fiira Breast Serum sangat mudah digunakan. Secara ringkasnya, anda sapu pada payudara / punggung pada waktu pagi sekali & malam sekali sebelum tidur.

Produk ini lelaki boleh guna tak?

Ya, boleh. Fiira Breast Serum bukan untuk kegunaan wanita sahaja ya. Lelaki pun boleh gunakan produk ini untuk masalah saiz zakar kecil (dari segi panjang & tebal

Produk ini melekit, kebas & panas tak bila disapu pada kulit?

Jgn bimbang sebab ianya tak melekit, tak kebas & tak panas bila disapu pada kulit (payudara, punggung & zakar).

Kalau saya tak sempat guna produk ini waktu pagi, boleh tak saya gunakan pada waktu malam sahaja?

Ya, boleh. Sebenarnya waktu penggunaan produk ini fleksibel & boleh diubahsuai mengikut kelapangan masa anda. Waktu yg paling elok, kami galakkan anda pakai produk ini sebelum tidur pada waktu malam

Apa jadi kalau saya berhenti pakai produk ini?

Kalau sebelum berhenti, anda konsisten guna produk ini mengikut cara penggunaan yang betul, insyaallah, saiz dan bentuk payudara anda akan kekal.

.

cara pakai fiira breast serum

Cara guna Fiira Breast Serum pada payudara

  1. Calit sedikit Fiira Breast Serum
  2. Mulakan urutan dari tengah payudara, gunakan sedikit tekanan dengan tapak tangan anda. Urut dengan mengikut bentuk payudara dari dalam ke luar. Ulang urutan sebanyak 20 kali
  3. Selepas urutan dari dalam ke luar. Tukar arah urutan secara berlawanan. Urut dari bawah lengan sampai ke bahagian atas payudara & dari bahagian tengah payudara sehingga ke depan. Ulang sebanyak 20 kali
  4. Gunakan dua2 belah tangan untuk urut payudara secara keatas di payudara kanan & ulang gerakan yang sama sebanyak 20 kali pada payudara kiri
  5. Selepas anda selesai lakukan langkah2 di atas, terus pakai bra untuk bantu cepatkan keberkesanan produk pada payudara

.

Cara guna Fiira Breast Serum pada punggung

  1. Ratakan serum sepenuhnya dari tengah pinggul ke luar, lakukan sebanyak 10 kali
  2. Usap dari tulang pinggul melingkari pinggul, angkat dengan tapak tangan, ulang sebanyak 10 kali
  3. Menepuk nepuk dengan tangan yg menelungkup pada sisi kanan & kiri pinggul, lakukan sebanyak 10 kali
  4. Usap pinggul bermula dari tulang dada dan melingkar, ikut langkah no. 2 dan lakukan sebanyak 10 kali

.

– Gunakan 2 kali sehari iaitu selepas mandi pada waktu pagi & sebelum tidur pada waktu malam.

– Anda tidak perlu basuh kerana ia cepat diserap dalam kulit dan juga berbau wangi

.

TESTIMONI FIIRA BREAST SERUM

fiira breast serum berkesan

fiira breast serum kkm

feedback fiira breast serum

testimoni fiira breast serum

fiira breast serum stokis

HARGA PROMO TRIAL PACK (10G)

RM23 Semenanjung
RM27 Sabah Sarawak

HARGA PROMO FULL PACK (50G)

RM75 Semenanjung
RM80 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr