RoseTyara HD Glow Foundation

ROSETYARA

.

Anda Idamkan Foundation Yang Ringan Diwajah?
Solekan Tak Crack, Muka Tak Nampak Oily?

Yg Jadikan Kulit Muka Tambah Flawless?
 Nak Glowing & Tahan Lama?

rosetyara hd glow foundation

Calit-Calit Jelita dgn RoseTyara HD Glow Foundation !

RoseTyara HD Glow Foundation adalah foundation full coverage yang memberikan finishing yg memukau pada kulit wajah. RoseTyara ada 4 tone cream foundation, sesuai dengan warna kulit wanita asia. RoseTyara foundation diasaskan oleh RoseTyara beauty & dlm masa singkat mendapat perhatian serta sambutan hangat dari peminat make up & para MUA (make up artist)

RoseTyara Glow Foundation antara foundation yg tgh viral dipasaran! Uolls jangan lupa untuk mencuba sebab sekali cuba, pasti repeat berkali-kali. Harga lebih berbaloi & kesan lebih cantik berbanding foundation drugstore~

4 Tone Warna RoseTyara Foundation

  1. Lily : Kulit putih cerah (light)
  2. Snowdrop : Kulit sederhana cerah (medium light beige)
  3. Rose : Kulit sederhana (medium)
  4. Violet : kulit sawo matang (tanned skin)
    .

    .
    make up artis rosetyara.

Apa yang bestnya RoseTyara Foundation ni sampai make up retis tersohor malaysia pon jadik pengguna setia?

  • Foundation bebas dari chemical seperti mercury & paraben
  • 1x pam dah boleh cover seluruh wajah
  • Sesuai dgn semua jenis kulit wajah
  • Serasi dengan tona kulit wanita asia
  • Halal & mesra solat
  • Ada SPF30 yg melindungi kulit daripada rosak
  • Effect yang long lasting
  • Hasil make up menjadi sekata & tak bercapuk
  • Mampu cover segala cela & parut tanpa ‘concealer’
  • Kulit wajah lebih halus, bebas cela & glowing
  • Tekstur foundation yang pekat, hanya perlu sapu sikit & selapis
  • Jimat & tahan lama sehingga 3-4 bulan
    .

RoseTyara HD Glow Foundation selesa dipakai. Kulit wajah rasa ringan je macam tak pakai apa2 foundation. Kualitinya setanding international brand dgn harga yg lebih murah. Jom jadi pengguna bijak dengan mengamalkan RoseTyara foundation~

.

rosetyara foundation original

FULL PACK (40 Gram)

rosetyara foundation trial size

TRIAL PACK (5 Gram)

Korang ada tak masalah kulit berlompang-lompang atau jerawat? Kulit muka yang tak berapa nak rata, tak glowing & tak gebu. Siap ada pakej eyebag lagi. Lagi 1 problem bila pakai foundation sedia ada ni tak ratalah pulak.. Bercapuk sana sini. Nak cover pakai foundation ape yg elok? Kalau tiba-tiba ada interview ke, date @ event? Mesti nak foundation yg cepat, senang apply & cantik. Sapu nipis je dah siap.

Jom cuba foundation calit calit jelita !

9 Sebab Kenapa anda wajib pakai RoseTyara Glow Foundation

  1. Sesuai dengan semua jenis kulit samada normal, berminyak, kusam @ sensitif
  2. Serasi dengan semua jenis tona kulit wanita asia
  3. Yellow base undertone sesuai dengan wanita asia
  4. Kesan make up setanding branded foundation
  5. Penggunaan sikit je, hanya 1 lapisan dah full coverage
  6. Tekstur ringan seperti tak pakai foundation
  7. Kuasa litupan cela & parut yg maksimum
  8. Bebas bahan kimia merbahaya seperti merkuri, paraben & alkohol
  9. Sesuai digunakan oleh kulit sensitif

.

rosetyara foundation testimoni

“RoseTyara Glow Foundation adalah medium to high coverage foundation. Effect yang flawless & finishing make up yg sangat2 cantik. Dari make up ‘Everyday Look’ sampailah ke make up ‘Bridal’, ramai dah guna RoseTyara foundation dengan happynya, sekarang foundation ni dah jadi feveret no 1 MUA seluruh malaysia. Uolls tak perlu dah pakai foundation berjenama & mahal di pasaran sebab kualiti rosetyara setanding. Wajib cuba atleast sekali seumur hidup & highly recommended!”

– Pesanan ikhlas dari jemaah make up retis malaysia.

Keistimewaan RoseTyara HD Glow Foundation

  • RoseTyara foundation sangat pekat & memberikan full coverage dgn sekali pam sahaja
  • Ia mengandungi SPF30 yg melindungi kulit muka dari sinaran UV berbahaya
  • Tekstur yg sangat ringan bila dipakai diwajah, mcm tak pakai apa2
  • Pemakaian tahan lama sehingga 16 jam
  • Halal & boleh dibawa solat (ambil wudhuk sebelum mekap)
  • Sesuai dengan tone kulit wanita asia
  • Membuatkan kulit wajah nampak glowing
  • Ribuan feedback yg berpuas hati setelah menggunakan RoseTyara

.

rosetyara foundation swatch

“Bila guna RoseTyara foundation, kita bebas nak merias wajah sebab tak perlu risau make up bercapuklah.. Tak blend dengan brg make up lainlah. Yang paling syok, mekap tak mudah cair & tahan lama. Tak payah nk tacap banyak kali uolss…”

Kalau korang selalu jadi mangsa make up yg jenis tak tahan lama, asyik merekah, berminyak & bercapuk, jom bertukar ke RoseTyara Glow Foundation. Tekstur soft je tau & bila apply tahan lama lebih dari 16 jam. Tak perlu pakai banyak2, just calit sikit je dah cukup!

RoseTyara HD Glow Foundation Semua tona ada. Kalau code rose sederhana cerah sesuai dengan hampir semua kulit wanita asia. Code lily untuk kulit putih cerah & boleh digunakan sebagai concealer @ highlighter kepada code foundation yang lebih gelap. Untuk yang berkulit sawo matang gelap @ hitam manis boleh memilih code violet. Code lily (light) bila di campurkan dengan code rose (medium) jadi sesuai dgn sebarang tona kulit. Kulit cerah & sederhana boleh pakai. Untuk RoseTyara Snowdrop code paling cantik uolsss.. tone dia lebih kepada medium beige skintone. Tak payah mix & match kod lain dah untuk kulit cerah @ sederhana cerah. Mesti korang ada yg belum tau code Snowdrop ni sebenarnya special edition punya. Tak sama dengan code Lily, Rose, Violet sebab snowdrop ada Hyluronic acid yg memberikan kelembapan kulit & Vitamin B5 yg mengekalkan kecantikan kulit & membasmi jerawat

Jom dapatkan RoseTyara HD foundation

  • Foundation yg padat, pekat & superb coverage
  • Teksturnya halus & tak berminyak
  • Make up tahan lama tanpa crack
  • Ada SPF 30 yg menghalang kulit dari sunburn
  • Mesra solat & tak melekit
  • Tak bercapuk @ cair
  • 1 pump boleh cover 1 wajah
  • 1 botol tahan lama sehingga 3-4 bulan

.

rosetyara foundation murah

Cara Pakai RoseTyara HD Glow Foundation

  1. Pastikan muka anda bersih
  2. Sapukan moisturizer atau face oil dulu untuk hasil make up yg lebih cantik
  3. Kemudian pump sedikit foundation, calit ke muka & apply sehingga rata
    .

Dan Siap ! 

Full pack : 40 gram
Trial pack : 5 gram

.

TESTIMONI ROSETYARA HD GLOW FOUNDATION

rosetyara foundation agent

rosetyara foundation halal

rosetyara foundation hq

rosetyara foundation kkm

rosetyara foundation ori

rosetyara foundation review

rosetyara hd glow foundation

rosetyara foundation simple

testimoni rosetyara

rosetyara foundation stokis

rosetyara foundation cantik

rosetyara foundation berkesan

HARGA ROSETYARA GLOW FOUNDATION

TRIAL SIZE (5G)

RM35 Semenanjung
RM40 Sabah Sarawak

FULL SIZE (40G)

RM95 Semenanjung
RM100 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr