Riffaa D’hati Magic Lotion

.

Riffaa Instant Whitening Lotion Pilihan MUA bella

Riffaa lotion adalah krim pencerah kulit yg berkesan mencerah & melembabkan kulit secara maksimum. Sesuai digunakan utk semua jenis kulit & digunakan setiap hari. Losyen Riffaa merupakan losyen instant whitening yg dikeluarkan di malaysia, 100% natural, suci, halal & selamat digunakan.

Manfaat lotion Riffaa D’hati

  • Kombinasi 3 bahan terbaik iaitu Collagen, Vitamin C & Vitamin B3
  • Memberikan kelembapan maksimum & berpanjangan pada kulit
  • Mengandungi SPF 60 yang tinggi utk perlindungan dari sinaran uv
  • Haruman berkekalan sepanjang hari
  • Wangian ekstrak bunga lily
  • Kulit menjadi lebih halus, cerah, gebu & glowing
  • Kesan penggunaan seawal 7 hari
  • 100% halal, selamat & keluaran bumiputra

.

riffaa instant whitening

Riffaa D’hati Magic Lotion, Sapu-sapu terus putih

Bella MUA pakai Magic Lotion Riffaa D’hati time sesi live haritu. Memang magik betol, nampak gebu & cerah sangat tangan bella

Apa kata bella MUA terkenal?

“Bella dah cuba magic losyen from Riffaa. Memang terbaik.. Sebab bella memang hantu losyen tapi produk lain bila pakai rasa melekit je, lepas tu kelabu muka. Sampailah bella jumpa magic losyen dari Riffaa.. Seriously lain sangat, bila pakai tak melekit langsung lepas tu besaq 100ml tahan lama.. Putih dalam masa 5 saat je. SPF dia memang tinggi SPF60, standard biasa 30-40 je. Alhamdulilah pergi mana2 orang tegur putihnya kaki tangan, lepas tu wangi lagi bau sweet je. Bella rekomen sangat kat hampa ni. Order siap2 sebab satgi hampa takdan try sebab bila sampai stok habis laku keras sebab losyen ni terbaik di malaysia”

Kenapa anda perlu memilih Riffaa Magic Lotion?

  • Gabungan ramuan yang berkualiti tinggi, berkesan & dipercayai selamat
  • Meningkatkan keserian & melembapkan kulit
  • Haruman bunga lili yang tahan lama walaupun anda seharian diluar
  • Membuatkan kulit lebih cerah, lembut & berseri.
  • Penggunaan konsisten akan memberikan kesan pemutihan kulit secara kekal seawal 7 hari

.

riffaa lotion pemutih

Yang bestnya losyen ni. Sekali apply terus nampak kesan. Berdiri bawah matahari kalau selfie tu, memang nampak putih gebu. Kawan2 uolls tengok semalam nampak biasa tiba-tiba harini putih gebu? Best ke best?

Apa yg best dengan Riffaa D’hati lotion?

  • Boleh pakai dimuka & seluruh badan
  • Wangian long lasting
  • Lotion sangat cepat meresap kedalam kulit
  • Kesan cerah sekata & natural (tak kelabu)
  • Tak melekit bila dipakai
  • Isi kandungan banyak & tahan lama (100ml)
  • Instant whitening sepantas 5 saat
  • Ada SPF60 yg berfungsi sebagai sunblock
  • Bau losyen yg wangi dan tekstur yg lembut pada kulit.
  • Sesuai dipakai selepas mandi
  • Sesuai dipakai untuk outdoor aktiviti supaya dpt lindungi kulit dari sinaran uv

.

Cara pakai Riffaa D’hati Magic Lotion

Boleh dipakai selepas cuci muka @ selepas mandi. Apply nipis dan sapu rata.
Serius anda akan terkejut dgn perubahan drastik

.

TESTIMONI RIFFAA INSTANT WHITENING LOTION

riffaa instant lotion

kesan riffaa lotion

feedback riffaa

riffaa lotion berkesan

riffaa magic lotion hq

testimoni riffaa lotion

HARGA RIFFAA LOTION PEMUTIH

RM69 Semenanjung
RM74 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr